ben de çoook istiyorum..subat ayında negatıfdım tum umutlarım martta artık..allah dileyen herkese versin inşallah..
merhaba kızlar ben de artık martta dört gözle bebek bekleyenlerdenim :))
ay cnm bnm aynen bende valla benm adetim bitio senin bittimi peki
evt canım benim şimdi 14-19 şubat ovulasyon zamanım :)) bakalım inşallah çalışmalar olumlu sonuçlanır
ins.atesini kontrol edionmu bide kac gunde bi adet oluosun ne zamandir deniosunuz
ateş takibi yapmadım hiç bu ayda olmazsa bundan sonra hem ateş takibi hem de ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum cnm.
benim adetlerim biraz düzensiz bazen 32 bazen 34 günde oluyor ama şimdiye kadar hiç yumurtlama gününü dikkate alarak birlikte olmamıştık. bu ay ciddi olarak ilk denememiz sayılabilir cnm.. senin durumun ne?
valla ben 1 sene once bebek dusurdum 1 bucuk aylik ve de 1 seneyi askin denioruz hala basaramadik bu ay cok umitliydim ama yine tutmadi ins.senle burdan martta hamisler olarak ciglik aatariz beraber yuruyelim bu yollarda kiiizzzzzzbelirtileri fln birlikte paylsalim ok
inşallah canımmben şimdi sabırsızlıkla 7 martı beklicem (bat) senin ne zaman ?
bnm adetimin 4.gunu bugun bnmde martin 4 u ya da 5i ama bu aralar bide duzensizlesti normalde 30 gunde oluyodum bu ay 36.gun oldum bi seyler oluo icerde belki bebek hazirliodur ole diolar ya duzensizlesince sen duyydunmu bole bisi
hyr ilk senden duyuyorum ama inş öyledir hadi bakalımmm
ins.bak eger martta hamile kalirsak ilk burdan bagiralim tmm:84:
tamam tamam
ay kiyamam bunu konusmak bile heyecan verici bide hamilelik muhabbetlerimizi dusunsene yok kac aylik yok keseyi gordunmu kalbi attimi fln
valla bunları okudukça ağlıyorumdarısı başımıza
aminnnnnnnn aglama cnm bnm bende her ay kirmizi karti gorunce agliyodum ama nafile agliyinca daha da stres olurouz bu sefer hormonlarimiz etkilenio hic kafana takma bende yurt disindayim bilionmu ne kdr da zor bnm icin sen bana destek ol ben sana yasin kac cnm
haklısın canım..yaş 28, 2buçuk senelik evleyim. sen?
yasim 24 bende 2bucuk senelik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?