yaa 2buçuk sene olunca etrafta herkes başlıyo bebek yok mu diee .. aslında bana 7-8 ay kadar önce pko teşhisi kondu ama doktor ileri safhada bişey olmadığı için ilaca gerek görmedi. doğal yolla %50-60 oranında gebelik sansın var dedi. biraz kilo sorunum var onu halletsem düzene girecek ama o da olmuyor
aynen cnm etraftakiler soruor tabi ben bide dusuk yaptim ya daha da soran oluo cunki beli dusukten sonra tekrar denedigin allah hayirlisini versin cnm sen her zmn buraya girermisin merak ettim bu sayfaya hani seni bulmak icin
valla cnm çalışmadığım için gün içinde sıksık bakıyorum kk ya. bu konularada abone oldum ordan takip edip giriyorum
ok cnm her zaman karsilasicaz demektir bu bnm icin de ii bende bu konulara abone oldum bende calismiorum oleyse her zmn grsz bu arada cvp hemen yazamadim yemek yiyodukta
afiyet olsun cnm :)) sürekli bi arada olup bebişlerimizi de dünyaya getiririz inşallah
ins cnm ama en guzlei ne biliomuusn ayni anda ayni duygulari yasamak yani sevincinide uzuntunu de bu arada bnm diger adet tarihim 14 15 gibi yanlis hesaplamisim
olsun artık 14ünü bekleriz biz de :)
evet senden tam 1 hafta sonra
ya içimde bu ay olacak gibi çok kuvvetli bir inanç var ama bir yandan da korkuyorum olmaz diyegerçi herşeyde bi hayır vardır mutlaka zamanı gelince olur ama napiim elimde deil
valla bmmde her ay ole bi umit gelio sonra bi bakiom adeet olmusum aman aslinda bosvericeksin dusunmiceksin bilionmu ole rahat insanlar daha kolay hamile kaliyolarmis bide sen beline yastik koymayi dene bu ay bazilarinki ole tutmus bilionmu
yapıyorum yapıyorumm
bide tuvalete gitme hemen.banyada yapma sabah kalkinca yaparsin.biliosundur ama bole tutan cokkkk ben haric
ben de bu ay hepsini yapıyorum bakalım nolcak
bide ayaklarini havaya diken varr bide hem belinin altina yastik koyup ayni zamanda ayaklarini havaya dikenler var hepsini dene bakalim
:))) bu ne yaaa akrobata dönücez remen
ay cok guldum ya valla bak iste duyduklarimi soluom sana elbet birinden biri tutar ay hala guluom hayal ettim kendimi bi an ben denemedim ama bu ay denicem allh izin verirse
sen folik asit kullanıyomusun ? bide bazılarına bebe aspirini veriyomuş doktor ama ben bir iki aydır doktora görünmediğim için hiçbişey kullanmaya başlamadım. gerçi sonra folik asit için geç kalmış olurum diye de korkuyorum
bak kalp kalbe karsiymis bende demin mutfakta islenirken dedimki senin icin bak yemin ederim acaba bu kiz folik asit kullaniomu bi sorim dedim sen sormussun evet cnm ben kullaniorum ve gebe kalmadan 3 ay once baslaman lazim cok cok onemli ihmal etme noral tup efekti die bisi var onu onluomus beyin ve omurilikle alakali coook onemli bi an once dk git ve basla.hamile kaldigini ogrendikten sonra kullanilan folik asit ise yaramiomus cunki gec kalinmis olunuomus sakin ihmal ediyim deme cnm
ne bileyim ben de başlarım sonra aylarca bebek olmaz boşuna kullanmış olurum dedim hep ama haklısın ben de bir an önce başlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?