2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

aynen cnm etraftakiler soruor tabi ben bide dusuk yaptim ya daha da soran oluo cunki beli dusukten sonra tekrar denedigin allah hayirlisini versin cnm sen her zmn buraya girermisin merak ettim bu sayfaya hani seni bulmak icin

aynen cnm etraftakiler soruor tabi ben bide dusuk yaptim ya daha da soran oluo cunki beli dusukten sonra tekrar denedigin allah hayirlisini versin cnm sen her zmn buraya girermisin merak ettim bu sayfaya hani seni bulmak icin

valla cnm çalışmadığım için gün içinde sıksık bakıyorum kk ya. bu konularada abone oldum ordan takip edip giriyorum

valla cnm çalışmadığım için gün içinde sıksık bakıyorum kk ya. bu konularada abone oldum ordan takip edip giriyorum

ok cnm her zaman karsilasicaz demektir bu bnm icin de ii bende bu konulara abone oldum bende calismiorum oleyse her zmn grsz bu arada cvp hemen yazamadim yemek yiyodukta

ok cnm her zaman karsilasicaz demektir bu bnm icin de ii bende bu konulara abone oldum bende calismiorum oleyse her zmn grsz bu arada cvp hemen yazamadim yemek yiyodukta

afiyet olsun cnm :)) sürekli bi arada olup bebişlerimizi de dünyaya getiririz inşallah

afiyet olsun cnm :)) sürekli bi arada olup bebişlerimizi de dünyaya getiririz inşallah

ins cnm ama en guzlei ne biliomuusn ayni anda ayni duygulari yasamak yani sevincinide uzuntunu de bu arada bnm diger adet tarihim 14 15 gibi yanlis hesaplamisim

ya içimde bu ay olacak gibi çok kuvvetli bir inanç var ama bir yandan da korkuyorum olmaz diye gerçi herşeyde bi hayır vardır mutlaka zamanı gelince olur ama napiim elimde deil

valla bmmde her ay ole bi umit gelio sonra bi bakiom adeet olmusum aman aslinda bosvericeksin dusunmiceksin bilionmu ole rahat insanlar daha kolay hamile kaliyolarmis bide sen beline yastik koymayi dene bu ay bazilarinki ole tutmus bilionmu

valla bmmde her ay ole bi umit gelio sonra bi bakiom adeet olmusum aman aslinda bosvericeksin dusunmiceksin bilionmu ole rahat insanlar daha kolay hamile kaliyolarmis bide sen beline yastik koymayi dene bu ay bazilarinki ole tutmus bilionmu

yapıyorum yapıyorumm

ay cok guldum ya valla bak iste duyduklarimi soluom sana elbet birinden biri tutar ay hala guluom hayal ettim kendimi bi an ben denemedim ama bu ay denicem allh izin verirse

sen folik asit kullanıyomusun ? bide bazılarına bebe aspirini veriyomuş doktor ama ben bir iki aydır doktora görünmediğim için hiçbişey kullanmaya başlamadım. gerçi sonra folik asit için geç kalmış olurum diye de korkuyorum

bak kalp kalbe karsiymis bende demin mutfakta islenirken dedimki senin icin bak yemin ederim acaba bu kiz folik asit kullaniomu bi sorim dedim sen sormussun evet cnm ben kullaniorum ve gebe kalmadan 3 ay once baslaman lazim cok cok onemli ihmal etme noral tup efekti die bisi var onu onluomus beyin ve omurilikle alakali coook onemli bi an once dk git ve basla.hamile kaldigini ogrendikten sonra kullanilan folik asit ise yaramiomus cunki gec kalinmis olunuomus sakin ihmal ediyim deme cnm

ne bileyim ben de başlarım sonra aylarca bebek olmaz boşuna kullanmış olurum dedim hep ama haklısın ben de bir an önce başlıyım

Ah ahhh ben 11aydır her ay aynı şeyi söyledim ama olmadı nasip şuan 6günüm var bu ay olmadı büyük ihtimal ama artık inşallah martta bende güzel haberi veririm

ne bileyim ben de başlarım sonra aylarca bebek olmaz boşuna kullanmış olurum dedim hep ama haklısın ben de bir an önce başlıyım

bisi olmaz ben 1 seneyi askin kullaniorum doktor bisi olmaz bitkisel bu dedi ne bilim ben yurtdisindayim tr dekiler de icerigi bitkisel kullanir ne bilim kimyasal bisi olsa zten bebege zarar verir sen ihmal etme cnm basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…