Ah ahhh ben 11aydır her ay aynı şeyi söyledim ama olmadı nasip şuan 6günüm var bu ay olmadı büyük ihtimal ama artık inşallah martta bende güzel haberi veririm
Ah ahhh ben 11aydır her ay aynı şeyi söyledim ama olmadı nasip şuan 6günüm var bu ay olmadı büyük ihtimal ama artık inşallah martta bende güzel haberi veririm
inşallah hadi hayırlısı bakalım
Öyle tabi canım ya herşeyin hayırlısı tabiki sen hamilemisin
ay cnm gel sende katil bizim kervanimiza ins.cnm ben de 1 seneyi askin beklemedeyim ama insallah marti beklemeyizde senin icin 6 gun sonra bayram yapariz burda
henüz deil cnm şu aralar hamile kalmak için uğraşıyorum bakalım bat 7 mart
esracim ins.6 gun sonra burdan ciglik atarsin
Hayırlısı olsun canım kaçıncı denemem ve ilk çocuğun mu olucak
Ya benim biraz karnım ağrıyor çok az ama regl belirtisi gibi değil ama pek çalışmada olmadı ondan hamilelik belirtisi olacağını da pek sanmıyorum
Selaaaaamm Herkese.. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Mart ayını bekliyorum dört gözle.. Adetim biteli 4 gün oldu. Yumurtlama dönemim yaklaştı.. klomen kullanıyorum 2 aydır. Pko var bir de. Aylardır uğraşıyoruz. Yüce rabbim inşallah hepimize hayırlı ise hamile kalmayı nasip eder. Benim de beklenmeyen adet tarihim 8 Mart..
Selaaaaamm Herkese.. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Mart ayını bekliyorum dört gözle.. Adetim biteli 4 gün oldu. Yumurtlama dönemim yaklaştı.. klomen kullanıyorum 2 aydır. Pko var bir de. Aylardır uğraşıyoruz. Yüce rabbim inşallah hepimize hayırlı ise hamile kalmayı nasip eder. Benim de beklenmeyen adet tarihim 8 Mart..
Hemde ne çığlık atarım sen ne zamandan beri bebek istiyorsun yani kısacası kendini tanıtmak istermisin
kısmet canım hiç belli olmaz belki de vardır bebiş :)) benim henüz çocuğum yok, 2buçuk yıldır evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama ilk defa bu ay ovulasyon günlerimi dikkate alarak bilinçli birlikte oluyoruz yani daha önce fazla çalışmıyodukbir de pko var tabii
Canım bak sadece yumurtlama günlerini dikkate almak değil hele birde pko varsan.... Sen 2 günde bir dene bak pkolu olanların yumurtlama zamanları pek belli olmuyor ben 2aydır takipte olduğum için öğrendim ilk ay 21.gün çatladı ikinci ay çatlama iğnesi ile 15.gün çatladı
ben 1 sene once 1 bucuk aylik bebegimi dusurdum 1 seneyi askin ugrasioruz cnm insallah bu ay tutacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?