2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

Ah ahhh ben 11aydır her ay aynı şeyi söyledim ama olmadı nasip şuan 6günüm var bu ay olmadı büyük ihtimal ama artık inşallah martta bende güzel haberi veririm

ay cnm gel sende katil bizim kervanimiza ins.cnm ben de 1 seneyi askin beklemedeyim ama insallah marti beklemeyizde senin icin 6 gun sonra bayram yapariz burda

ay cnm gel sende katil bizim kervanimiza ins.cnm ben de 1 seneyi askin beklemedeyim ama insallah marti beklemeyizde senin icin 6 gun sonra bayram yapariz burda

Ah canım benim keşke ama sanmıyorum ben 2ay önce klomen ve iğne vurundum geçen ay sadece klomen ama olmadı bu ay ara verdim ve regl olunca tekrar dr gidip devam edicem

henüz deil cnm şu aralar hamile kalmak için uğraşıyorum bakalım bat 7 mart

Hayırlısı olsun canım kaçıncı denemem ve ilk çocuğun mu olucak
Ya benim biraz karnım ağrıyor çok az ama regl belirtisi gibi değil ama pek çalışmada olmadı ondan hamilelik belirtisi olacağını da pek sanmıyorum

Selaaaaamm Herkese.. Beni de aranıza alır mısınız? Ben de Mart ayını bekliyorum dört gözle.. Adetim biteli 4 gün oldu. Yumurtlama dönemim yaklaştı.. klomen kullanıyorum 2 aydır. Pko var bir de. Aylardır uğraşıyoruz. Yüce rabbim inşallah hepimize hayırlı ise hamile kalmayı nasip eder. Benim de beklenmeyen adet tarihim 8 Mart..

kısmet canım hiç belli olmaz belki de vardır bebiş :)) benim henüz çocuğum yok, 2buçuk yıldır evliyim ve 2 yıldır korunmuyoruz ama ilk defa bu ay ovulasyon günlerimi dikkate alarak bilinçli birlikte oluyoruz yani daha önce fazla çalışmıyoduk bir de pko var tabii

slm cnm su an itibariyle aramizdasin okbnm de beklenmeyen adet tarihim 14 u.benimde 4.gunum adetliyim daha yani ama bu ay cok calismamiz lazim belkide doktora gitcez esimle

Hoşgeldin canım ay canım aynı dertten bende muzdaricim ve henüz 3önce öğrendim ve tedaviye yeni başladim benim en azından tek şanslı olduğum yönü günüm hiç geçilmez günüm gelince regl olurum ama çoook ağrım oldu kaç ay boyunca

inşallah olur cnımm bir de şu pko yla uğraşmasak bende bat7 mart hadi bakalım peşpeşe hamiş olduğumuzu duyururuz inş

Hoşbulduk arkadaşlar.. Böyle birbirimize destek olduğumuzu gördükçe inanın içime daha fazla umut serpiliyor.. İnşallah çok beklemeyiz.

Canım bak sadece yumurtlama günlerini dikkate almak değil hele birde pko varsan.... Sen 2 günde bir dene bak pkolu olanların yumurtlama zamanları pek belli olmuyor ben 2aydır takipte olduğum için öğrendim ilk ay 21.gün çatladı ikinci ay çatlama iğnesi ile 15.gün çatladı

yok cnm öyle yapıyorum ztn adetim 7 sinde bitti 9 da başladık gün aşırı gidiyo bakalım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…