2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

özlem maşşallah büyük olan fotonu editleyebiliyomusun sayfa eski haline dönsün
mızmız senin göbüşte belli ediyo

sagol teyzesı son durumumuz bu....sızıde gormek ısterız...

Miz miz, caim senin gobuste cok harika gorunuyor:))
simdiden masallah nekadarda belliler,
ben kendim zaten gobusluydum:))) bendede bariz gorunuyor ama henuz daha herhangi bi sekil almadi:))

TESEKKUR EDERIM KIZLAR BIZIM BEBEKLER KENDILERI ONCEDEN BELLI ETMEK ISTEDILER HERHALDE AMA BENIM GUNDUZ BIRAZ INIYOR AKSAM DAHA BELIRGIN OLUYOR

MERSI ARKADASLAR HEPINIZIN BEKLIYORUZ HADI EKLEYIN SIZE GORE YOKTURDA BELKI BIZ ANLARIZ:CüvCüv:

Ozlemm ve mizmiz gobusleriniz harika,maasallah diyelm allah nazarlardan korusun...ozlemm senin bebek maasallah kocaman olmustur simdi 9 ayi dusunemiyorum:)bulantilarim gecerse bende eklerim inslh...

ay maaşallah nazar değmesin....özlem de mız mız da artık anne adyı olduklarını ilan etmişler...darısı başımıza inş..:hulya:

kızlar buda benim göbüşüm.

alıntı yapmayın lütfennn eşim bişi derse kaldırıırm die (bişi demezde ne olur ne olmaz) kaydirigubbakcemile3

bu sabah çektim. akşama doğru 4 5 aylık gibi oluyorum. haftama göre göbeğim normalmiş benim kaydirigubbakcemile2

kızlar fotoyu yüklüyorum pencereyi kapat diorum eklenmiyorrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
eklendimi acwep:hulya:

alıntı yapmayın kızlar

Eklentiler

• $dsc05417y.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
masallah senınde benden kalır yerın yok valla.....gercekden sıvrı duruyo...benımde yayık duruyoooo

zonox:lepi:
Maşallah ya sende resmen anne adaylıgını ilan etmişsin....delikafadulden
Çok şekersiniz yaaaa....Darısı bize inşallaahhh...hihoyyyt

özlem, maşallah kız sana. çok şirin duruo göbeğin. benimki çıktı ama sanki kiloymuş gibi duruo(sabahları)

akşamları bildiğin hamile karnıkaydirigubbakcemile3

zonox canım sagolasın aslında cok erken sımdıden boyle bı gobek sahıbıyım sonum hayra karsı...

ayyy çok tatlı ya benimde göbeğim var daha 8 haftalık ama önceden de vardı :) bende koyucam akşama foto yaa maşallah size

nazar boncuğu takayım hepinize ..benimki zonoxunkine yakın ama sivri değil sanki..
özlemcim çıkmış göbüşün ama normalde zayıfsın belki ondan mı boyle belli oluyor..
maşşallahh çok şirin ama

zonox maşallah tatlım ne güzel göbüşün....

özcüm seninde benden kalır yanın yok ah bu ilaçlar bizi bu hala getirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…