çok şeker maşallah cnmdaha yakın olsaydı daha net olurdu.
21+0 Güzel kızım ve ben...
amın dılekcıgım ıns...katlandıgım,gecırdıgım her saglıklı dakıka guzel kızım ıcın...zonox esra rapunzel maşallah bebeklerinizeee çok tatlısınızzzz.....
Özlemcim kız annesi olduğun nasıl belli yerim senin nazlı kızınıı 22. haftaya girdin Allahım kucağımıza almayıda nasip etsinn
sagolasın defnecıgım...ayaga cok kalkmıyorum sadecegunde bır defa onun ıcın yatakda cektırdık fotomuzu bırza yayık cıkmısız ama olsun artık....maşallah size özlemcim şifa diliyorum her ikinizede
amın canım ıns...canım çok güzel maşallah allahım şifa versin inşallah tez zamanda sorunsuzca çıkarsınız hastaneden..
sagol turkancıgım ....amın canım hepımızın bebısını korusun ıns...ayyy allah razı olsun ıns o gunlerıde gorurum hayırlısıyla az kaldı canım az dr 28. haftada alacakmıs dayan dıyo...anne kız bembeler içinde nede tatlı duruyorsunuzz maşallahh
bebişini ve seni rabbim esirgesin canım allah şifanızı eksik etmesin inşalllah böyle hastanede kucagına aldıgın ilk dakkalarında resimlerini görmek nasip olur bizlere prensesini net görürüz ozaman
sagol esracıgım canım arkadasım benım....amın ınssssssss...Teyzesi yesin Özlem in melegini
Maaşallah canlarım size...Rabbim nazarlardan korusun
Saglıkla mutlulukla kavusun inşallah biribirinize
ayy ben sizi yirimm....
Maaşallah cok guzelsiniz yaaaa
amın canım ıns...
sagol turkancıgım ....amın canım hepımızın bebısını korusun ıns...ayyy allah razı olsun ıns o gunlerıde gorurum hayırlısıyla az kaldı canım az dr 28. haftada alacakmıs dayan dıyo...
daha fazla kalırsa kalacak tabıkı bızım ıcın cıta 28 dedı dr um herhangıbır aksılık olmazsa gıdebıldıgı kadar gıdecek ıns...canım 28. hafta erken degilmi neden erken alıyorlar tam olarak anlamadım daha fazla kalamazmıymış prenses
Eki Görüntüle 123324 Eki Görüntüle 123323
Kızlar bu akşamki son halimiz
20+2 olduk...
Maaşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?