2011 Mayıs Anneleri Göbüşlerini Mutlulukla Sunar...

zonox esra rapunzel maşallah bebeklerinizeee çok tatlısınızzzz.....

Özlemcim kız annesi olduğun nasıl belli yerim senin nazlı kızınıı 22. haftaya girdin Allahım kucağımıza almayıda nasip etsinn

amın dılekcıgım ıns...katlandıgım,gecırdıgım her saglıklı dakıka guzel kızım ıcın...

Teyzesi yesin Özlem in melegini
Maaşallah canlarım size...Rabbim nazarlardan korusun
Saglıkla mutlulukla kavusun inşallah biribirinize

21+0 Güzel kızım ve ben...

anne kız bembeler içinde nede tatlı duruyorsunuzz maşallahh
bebişini ve seni rabbim esirgesin canım allah şifanızı eksik etmesin inşalllah böyle hastanede kucagına aldıgın ilk dakkalarında resimlerini görmek nasip olur bizlere prensesini net görürüz ozaman

canım çok güzel maşallah allahım şifa versin inşallah tez zamanda sorunsuzca çıkarsınız hastaneden..
amın canım ıns...
sagol turkancıgım ....amın canım hepımızın bebısını korusun ıns...ayyy allah razı olsun ıns o gunlerıde gorurum hayırlısıyla az kaldı canım az dr 28. haftada alacakmıs dayan dıyo...

canım 28. hafta erken degilmi neden erken alıyorlar tam olarak anlamadım daha fazla kalamazmıymış prenses

canım 28. hafta erken degilmi neden erken alıyorlar tam olarak anlamadım daha fazla kalamazmıymış prenses
daha fazla kalırsa kalacak tabıkı bızım ıcın cıta 28 dedı dr um herhangıbır aksılık olmazsa gıdebıldıgı kadar gıdecek ıns...

Allahım esirgesin arkadaşlar hepinizi. ben 2 bebegim ama onun ortaya cıkmaya niyeti yok belli. siz erkek bebgin sivri karında oldugunu yazmışsınız bebim bebegimde erkek ama yanlarımda doluyo benim hafifi bir göbüşümüz var artık acaba erkek diilmi dedim bi an ama benim ilk oglumda böyledi yanlarda doluyodu ama bu brz gec cıkıyo ortaya neyse herkese kolay dogumlar inşallah

Ozlemcimm..o nekadar guzel gobus oyleee, Rabbim sizi korusunn. Minik kizini saglikla al kucagina insallah canim, ama simdi diil..daha var zamani

Kızlar bu akşamki son halimiz
20+2 olduk...
Maaşallah bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…