arkadaşlar doktora gidecek olanlardan bir ricada bulunmuştum baya gidenler olmuş Cuma akşamı yazmıştım bir soru sorabilmelerini rica etmiştim giden arkadaşlar sağolun sormak bir yana ilgilenen bile olmamış evet herkes heycanlanıyor çocuğunu göreceği için bir soru soruvermek bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum yinede herkese teşekkürler arkadaşlar
canım inan okadar telaşımın arasında doktor ultrasyonla bakarken hamilelikte nefes problemi çeken bi arkadaşımız var sanıyorum psikolojik dedim.. pasiflora kullanabilirmi dedim sadece... oda buna takibini yapan doktoru karar verir ama pasifloranın içilebileceğini ve bi psikiyatriste gitmesi gerektiğini söyledi..
bebiş için uyku seti araştırıyorum kızlar, bildiğiniz bi marka varmı?
canım ben taç a baktım çok güzeldi tavsiye derim..
herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm
bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:
canım işte benim doktorumda aynısı söyledi eğer ben burda bişey görsem zaten sana söylerim dedi ki ultrasyonu çok net...dört boyutluyada gerek yok dedi
neyse sağlığı yerindeymiş ya kurabiyenin keyfide yerinde kilosuda maşallahhh

oleyyyyyayy nasıl sevindim bilemezsin kalktığım gibi merak ettim seni yüzümü bile yıkamadan açtım laptopu hadi gözünaydın artık bebeğine ciciler alabilirsin.biz burda şunu aldık bunu aldık derken sen hep diyordun ya ben bişey alamıyorum diye çok üzülmüştüm.yaşasınnnn gözün aydın canım yaa
![]()
evet canım hiç sorma bişey alamıyor özenerek bakıyordum sizlerinkine allahıma binlerce kez şükürler olsunki artık içim rahat..çok ama çok teşekkür ederim canım dualarınız eksik etmediniz benden..
canım günaydın bende hiç geçmişi okumadan direk senin yazını gördüm yazayım dedim çok sevindim çok bebeğinde sağlıklıymış maşallah bu herşeye değer kiloyu dert etmeyiceğiz artık ne yapalım onların gelişimi yerinde olsunda![]()
çok teşekkür ederim canım evet o sağlıklı olsunda ben kilolu olayım..
OLLEYYYYYYYYY
YİHHHUUUUUU
çok ama çok sevindimmm cerennn
allaha sonsuz şükürler olsunnn
ayy vallahi çok sevindimm ohhh maşşallah
kızının elelrini yerim ben teyzesi onada maşşallaahh
herşey çok güzel ohh yaaaa
canım benimmmm çok teşekkür ederim evet binlerce kez şükürler olsun bu kadar sıkıntının sonu feraha erdim...eller kafada bide esniyoruz yaaaaaa teyzesiii görmelisin cadıyı...
Canım cok sevındım ınsaallah bır daha bole bır terslık yasamaz ve artık hamıleliğin dıger yarısında tadını cıkarırsın
amin inşallah canım tadını çıkara çıkara yaşıyacam..
gözünaydın canım çok sevindim.maşllah gayet iyi bebişte![]()
maşallah hepimizinkine çok teşekkür ederim canım..