2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar doktora gidecek olanlardan bir ricada bulunmuştum baya gidenler olmuş Cuma akşamı yazmıştım bir soru sorabilmelerini rica etmiştim giden arkadaşlar sağolun sormak bir yana ilgilenen bile olmamış evet herkes heycanlanıyor çocuğunu göreceği için bir soru soruvermek bu kadar zor olmasa gerek diye düşünüyorum yinede herkese teşekkürler arkadaşlar

canım inan okadar telaşımın arasında doktor ultrasyonla bakarken hamilelikte nefes problemi çeken bi arkadaşımız var sanıyorum psikolojik dedim.. pasiflora kullanabilirmi dedim sadece... oda buna takibini yapan doktoru karar verir ama pasifloranın içilebileceğini ve bi psikiyatriste gitmesi gerektiğini söyledi..

bebiş için uyku seti araştırıyorum kızlar, bildiğiniz bi marka varmı?

canım ben taç a baktım çok güzeldi tavsiye derim..

herkese günaydıınnn
mutlu sabahlar güzel bir gün geçirmemizi diliyorum
dün dr gittim ama çok sinirli ve üzgün döndüm

bebişimin herşeyi çok şükür normal bir problem yok
ama hastane ve detaylı usg bakan dr beni hayal kırıklığına uğrattı
hastane kalabalıktı randevumdan yarım saat sonra girebildim
tam usg girdim cihazı açtı siyah beyazz yıkıldımmm
bu neeee dedim niye siyah beyaz
sana kim renkli olduğunu söyledi dedi dr.
bununlamı bakıyosunuz dedimm eveeettt dedi
ben 2.şokkkk
peki cd ye çekiyomusunuz dedimm hayııırr dedi
ben 3.şokkkkk
çıkıcam sorun çıksın istemiyorum
eşimde kapıda beni bekliyor çok beklettiler diye yay gibi gerildi bir daha gelmiycez demeye başladı
anlıyacağınız çıkamadım odadan siyah beyaz mak.ile baktılar..
ben bi hevesle renklide görme hayalleri kurarken siyah beyaz gördüm ve boşuna o kadar para verdim :(
yine hiçbişey anlamadım
kızımın boyunu dr söyleyemedi...ölçemiyoruz dedi ohaaaa dedim içimden sen necisin burda :47:
ölçemiyoruz diye bişey varmı
bunu daha yumuşak mantıklı anlaşılır bir dille söylesene bana ne demek ölçemiyoruz
10 gün içinde dr muayeneye gidicem
bu kezde eğer ters bişey olursa
sanırım başka bir yer araştırıcamm
öffff yaaaa yine herşey sil baştan
neyse allahtan minik kuşum sağlıklı keyfi yerinde o bana moral oldu...
sonuç olarak sağlığı yerinde boyunu bilmiyorumm 450 gram olmuş allaha sonsuz şükürler olsun hamdolsun ...
bana yine en kısa zamanda bilge hastanesinin yolu göründü:97::97:

canım işte benim doktorumda aynısı söyledi eğer ben burda bişey görsem zaten sana söylerim dedi ki ultrasyonu çok net...dört boyutluyada gerek yok dedi

neyse sağlığı yerindeymiş ya kurabiyenin keyfide yerinde kilosuda maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar: diyelimde hiçbirine nazar değmesin değilmi ama...

oleyyyyy:64::64::64: ayy nasıl sevindim bilemezsin kalktığım gibi merak ettim seni yüzümü bile yıkamadan açtım laptopu hadi gözünaydın artık bebeğine ciciler alabilirsin.biz burda şunu aldık bunu aldık derken sen hep diyordun ya ben bişey alamıyorum diye çok üzülmüştüm.yaşasınnnn gözün aydın canım yaa:16:

evet canım hiç sorma bişey alamıyor özenerek bakıyordum sizlerinkine allahıma binlerce kez şükürler olsunki artık içim rahat..çok ama çok teşekkür ederim canım dualarınız eksik etmediniz benden..

canım günaydın bende hiç geçmişi okumadan direk senin yazını gördüm yazayım dedim çok sevindim çok bebeğinde sağlıklıymış maşallah bu herşeye değer kiloyu dert etmeyiceğiz artık ne yapalım onların gelişimi yerinde olsunda :nazar:

çok teşekkür ederim canım evet o sağlıklı olsunda ben kilolu olayım..

OLLEYYYYYYYYY
YİHHHUUUUUU
çok ama çok sevindimmm cerennn
allaha sonsuz şükürler olsunnn
ayy vallahi çok sevindimm ohhh maşşallah
kızının elelrini yerim ben teyzesi onada maşşallaahh:nazar::nazar::nazar:
herşey çok güzel ohh yaaaa

canım benimmmm çok teşekkür ederim evet binlerce kez şükürler olsun bu kadar sıkıntının sonu feraha erdim...eller kafada bide esniyoruz yaaaaaa teyzesiii görmelisin cadıyı...

Canım cok sevındım ınsaallah bır daha bole bır terslık yasamaz ve artık hamıleliğin dıger yarısında tadını cıkarırsın

amin inşallah canım tadını çıkara çıkara yaşıyacam..

gözünaydın canım çok sevindim.maşllah gayet iyi bebişte:nazar::nazar:

maşallah hepimizinkine çok teşekkür ederim canım..

oleeeeey cok ama çok sevındım cerenliyagmur allah bır daha boyle stresler yasatmasın ınsallah
kızlar bende dun atıl yuksele gıttım detaylıya normal ultrasonla baktı o da ama ben ztn bılıyodum oyle bakacagını cok sasırmadım ama arada bır dugmeye basıp 3 boyutluda gosterdı ama ztn benım kendı doktorum da her ay oyle gosterıyor benım tek saflıgım cd ıstıyorum dememek oldu meger ıcerı gırdıgınde soylemek gerekıyormus yoksa hoca oyle bırseyle ugrasmıyormus ultrason bıtınce resım ve cd verecekmısınız dedım hemsıreye hocaya soyledınız mı yoksa vermıyor bıttı yanı bakıldı dedı benı gorecektınız artık nasıl bır aglak surat olduysam adam kıyamadı bu kadar uzulme ya yat bakalım tekrar bakalım dedı benı mutlu etsın dıye 5 dk daha bakıp bır kac goruntu attı cd ye ama keske yıne de basta soyleseydım kısmet ıste.. bu arada tam ısımız bıttı cıkarken cerenlı yagmurun konusunu actım sızı takdır etmek bana dusmez ancak tebrık ederım sızı dedım noldu dedı sasırdı forumda bır arkadasımız var sıze maıl atmıs telefonunu bıle yazmadıgı halde arayıp bulmus konusmussunuz doktorluk bu işte cok etkılendım dedım adam kızardı fln ya cok seker biriydi:) neyse lafı cok uzatmısım kusura bakmayın oglum 418 gr olmus allaha sukur hıcbır sorun yok sanırım butun testlerı bıtırdık degıl mı bır tek şeker yüklemesi kaldı???

evet canım sadece seker yuklememız kaldı o da 24. haftada yapılcak zaren sonra kontrol rutın olcak ve artık dogum potasına gırcez ntsler falan offf ya o da cok heycanlı ve bazen korkutuyor beni.:)))

oleeeeey cok ama çok sevındım cerenliyagmur allah bır daha boyle stresler yasatmasın ınsallah
kızlar bende dun atıl yuksele gıttım detaylıya normal ultrasonla baktı o da ama ben ztn bılıyodum oyle bakacagını cok sasırmadım ama arada bır dugmeye basıp 3 boyutluda gosterdı ama ztn benım kendı doktorum da her ay oyle gosterıyor benım tek saflıgım cd ıstıyorum dememek oldu meger ıcerı gırdıgınde soylemek gerekıyormus yoksa hoca oyle bırseyle ugrasmıyormus ultrason bıtınce resım ve cd verecekmısınız dedım hemsıreye hocaya soyledınız mı yoksa vermıyor bıttı yanı bakıldı dedı benı gorecektınız artık nasıl bır aglak surat olduysam adam kıyamadı bu kadar uzulme ya yat bakalım tekrar bakalım dedı benı mutlu etsın dıye 5 dk daha bakıp bır kac goruntu attı cd ye ama keske yıne de basta soyleseydım kısmet ıste.. bu arada tam ısımız bıttı cıkarken cerenlı yagmurun konusunu actım sızı takdır etmek bana dusmez ancak tebrık ederım sızı dedım noldu dedı sasırdı forumda bır arkadasımız var sıze maıl atmıs telefonunu bıle yazmadıgı halde arayıp bulmus konusmussunuz doktorluk bu işte cok etkılendım dedım adam kızardı fln ya cok seker biriydi:) neyse lafı cok uzatmısım kusura bakmayın oglum 418 gr olmus allaha sukur hıcbır sorun yok sanırım butun testlerı bıtırdık degıl mı bır tek şeker yüklemesi kaldı???

balcı günaydıınn
gözünaydıınnn hayırlı olsunnn
yaa sorma bizden sonra usg girecekelre tecrübe olsun yaşadıkalrımızz:97:
oğlun da iyiymiş maşşallahh:nazar:
evet bildiğim kadarıyla şeker var

gunaydın sekerler...
sema,cerencıgım,balcı hepınızın gozuaydın herseyın yolunda olmasına cok sevındım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns..
benım usg bu gune sarktı malesef...

gunaydın sekerler...
sema,cerencıgım,balcı hepınızın gozuaydın herseyın yolunda olmasına cok sevındım rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ıns..

günaydınnnn
fıstıkkk
teşk ederimmmm
özlem bugünmüş usg çok iyi inş.güzel haberler bekliyorumm senden

canım benim çokk ama çok teşekkür ederim... sizlerin bu sevinci beni ve kızımı inanılmaz mutlu ediyor allah hepinizden binlerce kez razı olsun kızlar...

balcı canım senin yerinde olmayı çok isterdim atıl beyi tanımak ne güzel değilme... ben prof. gittim burda tam 400 tl verdim düşün sadece amniyosentez ve bi problem varmı die dün ilk önce sonucu ona götürdüm adam sadece gözün aydın bi problem yok dedi ve kağıdı elime verdi okadar para verdim ya sonuçta bu kontrol bi bak bakalım gelişimi nasıl üstelik ultrasyonu ayrıntılı sonra boşver dedim çıktım ve kendi doktoruma gittim.. yani atıl beye bravo adam paracı değil ki fiyat yüksek olsada hakkını veriyor.. evet şeker yükleme var ama sanıyorum 24. hafta bi kaldı inşallah...

evet canım sadece seker yuklememız kaldı o da 24. haftada yapılcak zaren sonra kontrol rutın olcak ve artık dogum potasına gırcez ntsler falan offf ya o da cok heycanlı ve bazen korkutuyor beni.:)))

benim en çok bekledıgım 15 de bır dra gıdecegımız gunler ya da her hafta:)

balcı günaydıınn
gözünaydıınnn hayırlı olsunnn
yaa sorma bizden sonra usg girecekelre tecrübe olsun yaşadıkalrımızz:97:
oğlun da iyiymiş maşşallahh:nazar:
evet bildiğim kadarıyla şeker var

sağol cnm sende ıyı haberler almıssın ne guzel darısı dıger arkadasların basına

gunaydın sekerler...

sağol özlemcıgım

BU ARADA İLK DEFA TOPLU MESAJ YAZMAYI BECERDIM COK HEYECANLI HEHEHEE KOLAYMIS YA ÖNCEDEN BU KADAR BASIT DEGILDI GALIBA:)

canım benim çokk ama çok teşekkür ederim... sizlerin bu sevinci beni ve kızımı inanılmaz mutlu ediyor allah hepinizden binlerce kez razı olsun kızlar...

balcı canım senin yerinde olmayı çok isterdim atıl beyi tanımak ne güzel değilme... ben prof. gittim burda tam 400 tl verdim düşün sadece amniyosentez ve bi problem varmı die dün ilk önce sonucu ona götürdüm adam sadece gözün aydın bi problem yok dedi ve kağıdı elime verdi okadar para verdim ya sonuçta bu kontrol bi bak bakalım gelişimi nasıl üstelik ultrasyonu ayrıntılı sonra boşver dedim çıktım ve kendi doktoruma gittim.. yani atıl beye bravo adam paracı değil ki fiyat yüksek olsada hakkını veriyor.. evet şeker yükleme var ama sanıyorum 24. hafta bi kaldı inşallah...
[

gerçekten şeker gibiydi canım atıl bey çok insan biri belli bu arada 450 verdim bende bir de serbest meslek makbuzu aldım özel sıgortam var paranın yarısını fln alabılıcem sanırım

bayan olduda iyimi oldu sanmıyorum :36:
evet en önemlisi sağlıklı olması çok şükür allahıma
ya benim kız dün yüzünü göstermedi bize sırtını döndü öyle kaldı
elleride ense altında aynı benim yatış pozisyonum gibi
kızım dön önünü yok
kızım bak baba görmek istiyo seni dönmedi
bir daha seslendimm kızım bak ama çok ayıp oluyo babaya
cıksss umrunda değill gayet fıkırdak ama dönmedi
kime çekti acaba bilmemki :1::1:

oldukça başına buyrukmuş seninki...yerim ben onu..tatlı kızlarım benim :16:

günaydın kızlar...

öncelikle sonucumuz tertemiz :) çıktı hiçbir problem yok yani hiç bir anomaliye rastlanılmamış çok şükür...

hepinize desteklerinizden dolayı eyrı ayrı teşekkür ediyorumm, sizin dualarınıza o kadar çok inanadımkii ...

doktorumuza gittik öncelikle henüz 4,5 aylık olduğumu söyledi yani dört dolmuş adetin ilk gününü baz alıyoruz fakat o gün değil döllenme dedi..sanıyorım ocak 11 de tam 5 ay olucak neyse kızım tam 420 gram boyumuz 20 cm gelişimi gayet iyi dedi şuan için görünen hiçbir problem yok dedi %100 kız dedi nasıl korktum anlatamam ayyy bide ne oldu bi bilseniz eller sürekli kafada sonra bi baktık esniyor allahım görmeliydiniz yerim senin ağzını dedimm cadı...

ben ayrıntılı ultrasyona gerek görmüyorum çok istiyorsan yönlendiririm seni ama inan benim gördüğüm hiçbir olumsuzluk yok dedi..

bu arad 61,50 kilo olmuşum çooook almışım çokkk ama kızım sağlıklı ya herşeye değer... işte bi testin bana yaşattıkları sonunda mutluyum kızlar...

geçmişi okuyamadım şimdi bakıcamm çok işim var yine unuttuklarım varsa yazarım bi ara öpüyorum güzeller....

ceren canım....çok sevindim...Allah tamamına sağlıkla erdirsin inş tüm bebeklerimizi...kilo sorunu çoğumuzda var..senle aynı teselliyi mırıldanıp duruyoruz...:1: onlar sağlıklı olsun yeter ....:97:

Günaydın canlarım:8:
Semaysem, canım kızın iyiymiş ya önemli olan bu..Tabii insan renkli renli görmek istiyor ama saglık olsun..
Cerenliyagmur kudurdum burda okurken yazdıklarını:64:
Sevincten cıldırdım:46:Cook sukur allahıma..Hep böyle güzel haberler alırız inşallah..
Öpüyorum seni ve kuzunu...Onun ben ellerini yirim:56:
Balcı bebegin ve seninde iyi olmanıza cok sevindim:nazar:
Özlem483 bitanem inşallah bugun girersin usg ye...Melegini ve seni koccaman öpüyor Esra teyzesi:54:
Su_perii, canım o kremin adı LANSİNOH..Mini boyu eczane ve magazalarda 25 TL, Büyük boyu 40 TL..
Ama bebek magazalarını falan bi arastır canım..Cunku ben büyük boyunu 23 TL ye aldım
Şimdi hatırlayamadım ama uyku seti için fikir soran biri vardı..Ben arastırdım bence en güzeli TAÇ ın uyku setleri..Hem desenleri sekillleri cok güzel..

gunaydın sekerler...

günaydın canımmm çok teşekkür ederim ... sen nasılsın herşey yolunda demi... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım benimm...

teşekkür ederim gülesram:)
bu arada ben dunden berı artık hareketlerı karnımdan gorebılıyorum cok komık karnım sekıl degıstırıyor:)
bu arada ben nevresımle uyku setı arasındakı farkı bılmıyorum:(

ıns once polıklınık hastalarını bıtırıp yatn hastalara daha sonra bakıyorlar...ıns guzel haberlerle donerız..

ÖZLEM
senin küpün büyük ( sabır küpü )
biraz daha yaa sabır çek artık
ama güzel haberle dönüceksinnn
çok mutlu olucaksın beklediğine değecek:97::97:

günaydın canımmm çok teşekkür ederim ... sen nasılsın herşey yolunda demi... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın canım benimm...
dun aksam agrım oldu sandım aglayarak dogumhaneye goturduler...dr muayene ettı senın agrın falan yok cok evhalı bı annesın sen dedı dedım cok sert duruyo oda tabı bıraz sert olacak rahım hem acılıyo hem bebek tasıyo ayyy nasıl rahatladım..sukur ıyıyız ıns hep boyle gıderız..
sabah vızıtdekı drlara soyledım dr bana bu haftalarda gaz agrısıyla dogum agrısı bırbırınden ayırt edılmez mutlaka muayene olmak gerekır dedı...
onun ıcın muayenenın sonucunu cok merak edıyorum ıns hersey yolundadır...
AMIIIIIN CANIM HEP BERABER INSSSSSSS....

teşekkür ederim gülesram:)
bu arada ben dunden berı artık hareketlerı karnımdan gorebılıyorum cok komık karnım sekıl degıstırıyor:)
bu arada ben nevresımle uyku setı arasındakı farkı bılmıyorum:(

ahh ne güzelll :97::97:
çok zevkli değilmi incelemek
banada çok komik geliyo izlerken ...
canım nevresim sadece yorgan ve yatağa örtülen örtülere deniyor
uyku setinin içinde hem yorganı oluyor hemde yorgan örtüsü çarşafı ve yastık örtüleri içinde olana uyku seti deniyor

oldukça başına buyrukmuş seninki...yerim ben onu..tatlı kızlarım benim :16:

ceren canım....çok sevindim...Allah tamamına sağlıkla erdirsin inş tüm bebeklerimizi...kilo sorunu çoğumuzda var..senle aynı teselliyi mırıldanıp duruyoruz...:1: onlar sağlıklı olsun yeter ....:97:

canım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim hepimzinkini tamamına erdirsin.. evet benim bahanem buuuuu boyumda kısa blue çok komik olucam die korkuyorum dün bayağı yol yürüdüm ilk kez kalçamın ağırlaştığnı ve taşıyamadığımı hissettim:14::14::14::14::8::8::8::8:

Günaydın canlarım:8:
Semaysem, canım kızın iyiymiş ya önemli olan bu..Tabii insan renkli renli görmek istiyor ama saglık olsun..
Cerenliyagmur kudurdum burda okurken yazdıklarını:64:
Sevincten cıldırdım:46:Cook sukur allahıma..Hep böyle güzel haberler alırız inşallah..
Öpüyorum seni ve kuzunu...Onun ben ellerini yirim:56:
Balcı bebegin ve seninde iyi olmanıza cok sevindim:nazar:
Özlem483 bitanem inşallah bugun girersin usg ye...Melegini ve seni koccaman öpüyor Esra teyzesi:54:
Su_perii, canım o kremin adı LANSİNOH..Mini boyu eczane ve magazalarda 25 TL, Büyük boyu 40 TL..
Ama bebek magazalarını falan bi arastır canım..Cunku ben büyük boyunu 23 TL ye aldım
Şimdi hatırlayamadım ama uyku seti için fikir soran biri vardı..Ben arastırdım bence en güzeli TAÇ ın uyku setleri..Hem desenleri sekillleri cok güzel..

canımmm benim çok teşekkür ederim.. bende mutluluktan ne yaptığımı bilmiyordum dün eşimle rahat bi nefes adık... çok şükür allahım kimseye böyle zor günler yaşatmasın hep içimde bi şüpheyle yaşıyordumm artık çok şükür tadını çıkartıcam..

Back
X