2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

ela ada oğlun çookk tatlıı maşallaahh....
daphne ben yarın falan yazmayı düşünüyorum canımm
doğum yapan herkese geçmiş olsun..Bekleyenler sıhhatle atlatsınn

sabahtan beri 3.kez doğum hikayemi yazmaya çalıştım...
bitmek üzereyken gitti.((((((((((((((((...bir süre bekletecem sizleri....(((((((((((((((((((

izne ayrıldıktan sonraki 5.günüm...gece regl sancısının hafif şeklinde bir ağrı vardı ...önemsemedim....değildir diye....
saat 01:00 oldu sütümü içip yattım....aşağıya doğru bir hareket oldu doğruldum.....suyum geliyordu....
dr'umu aradık gelin takip edelim dedi.....
hast gittik nst 'yebağlandık sabaha kadar takip yapıldı..kalp atışları iyiydi sancılar düzensizdi....

sancılar başlanmıştı...dr'um geldi muayenneve 3cm açıklk...hiç epidural falan düşünmüyorum...keyfim yerinde...sancı aralarında kaşlarımbile aldım.....ilk fotoda güzel görünmek gerek...ı eşim bana doğum koçluğu yapıyor....nefes al ver......aralarda ben yine ayna cımbız:)))))buşekilde saat 12 oldu ama sancılar artık daha sık ve şiddetli geliyordu...

saat12 de açıklık 7cm sancılar deli gibi geliyor eşim de benimle birlikte nefes aıp veriyor:)))))))))))
saat 13:15 da tekrar bakıldı....9cm ve aşağı indik.....tuşe ....ebem hemşirem nasıl ıkınmam gerektiğin anlattılar...sancı gelince çenemi göğsüme değdirip it dediler...denileni yapıyordum....dr geldi 2 defa ıkındım olmadı 3.de bebeğin başı geldi....

bebek doğdu göğsüme koydular...hiçbir soba bu kadar sıcak olamazdı....ağlaması kesildi göğsümde....sonra onu temizlemeye aldılar plesanta nın doğması beklendi...eşdoğunca da bir o kadar üşüdüm...dikişlerim yapıldı(4 tane)hiç bişey hissetmedim....oğlumu izledim sadece...

devrim ada 37+5 te 3000gr 49cm olarak normal doğumla ailemize katıldı.......
doğum sonrası çok rahattı...bebeğimi emzirdim...yemek yedim,tuvalete kendim gidebildim......doğumdan sıonraki gün evde her işimi yapacak durumdaydım...NORMAL DOĞUMDAN KORKMAYIN !

izne ayrıldıktan sonraki 5.günüm...gece regl sancısının hafif şeklinde bir ağrı vardı ...önemsemedim....değildir diye....
saat 01:00 oldu sütümü içip yattım....aşağıya doğru bir hareket oldu doğruldum.....suyum geliyordu....
dr'umu aradık gelin takip edelim dedi.....
hast gittik nst 'yebağlandık sabaha kadar takip yapıldı..kalp atışları iyiydi sancılar düzensizdi....

sancılar başlanmıştı...dr'um geldi muayenneve 3cm açıklk...hiç epidural falan düşünmüyorum...keyfim yerinde...sancı aralarında kaşlarımbile aldım.....ilk fotoda güzel görünmek gerek...ı eşim bana doğum koçluğu yapıyor....nefes al ver......aralarda ben yine ayna cımbız:)))))buşekilde saat 12 oldu ama sancılar artık daha sık ve şiddetli geliyordu...

saat12 de açıklık 7cm sancılar deli gibi geliyor eşim de benimle birlikte nefes aıp veriyor:)))))))))))
saat 13:15 da tekrar bakıldı....9cm ve aşağı indik.....tuşe ....ebem hemşirem nasıl ıkınmam gerektiğin anlattılar...sancı gelince çenemi göğsüme değdirip it dediler...denileni yapıyordum....dr geldi 2 defa ıkındım olmadı 3.de bebeğin başı geldi....

devrim ada 37+5 te 3000gr 49cm olarak normal doğumla ailemize katıldı.......
doğum sonrası çok rahattı...bebeğimi emzirdim...yemek yedim,tuvalete kendim gidebildim......doğumdan sıonraki gün evde her işimi yapacak durumdaydım...NORMAL DOĞUMDAN KORKMAYIN !

elacım maaşllah oğluşuna 41.kere
çok tatlı
doğum hikayende çok güzel.
allah analı babalı büyütsün.

allah analı babalı büyütsün... Darısı başımıza.... Benim kızımda 37+6 haftalık... Inşallah allah bize de senin gibi kolay bir normal doğum nasip eder....
Oğluna uzun ömürler diliyorum.
ömür boyu mutlu olsun devrim ada bebek...

doğum hikayelerini okurken ağlardım ama neden ağladığımı bilmezdim..şimdi seninkini okurken yüreğim sıcacık oldu..çok güzel anatmışsın çokda kolay olmuş maşallah size..şimdi oğlumun o beyaz krem gibi sıvıyla bulanmış şaşkın ördek yavrusu gibi yanağımı emdiği an geliyor aklıma..

ne güzel hem normal doğum hemdoğal doğum olmuş geçenlerde derya baykalın program izlemiştim dr epidural ve suni sancı alınmamasının doğal doğum olduğunu söyledi yani doğuma müdahale olmamış sende herşey olması gereken zamanda oluruna bırakılmış anladığım kadarıyla hızlandırılmamaş bende ilk doğumda suni almıştım ikincide bişi verilmedi çünki hemen hastaneye gitmemişt,im sancılar sıklaşınca gitmiştim bundada öyle yapıcam inşallahgerçi ilk doğumun süresi gerçekten sonrakilere göre uzun oluyo baya belki ondan veriyolardır bilemiyoruz tabi neyse bebeğini sağlık huzur mutlulukla büyüt annesi :80::80::80:

41 kere maşallah ne güzel doğum yapmışsın inşallah bize de böyle kolay doğum nasip olur

kimseler yokmu?bu topik bukadar boş kalmazdı bahar07 millet nerde kuzu..

superi minn gene kanaması gelmiş dr aramış gel sezeryana alcaz demiş.allahım sen onları koru dualarım onunla.haberleri iletmeye calışırım...

Son düzenleme:
elaeda çok güzel anlatmışsın ...
Eşin e ne kadar güzel detek olmuş sana .. okurken çok duygulandım ...
Allah bağışlasın yavrunu

selamlar mayıs anneleri.... ben haziran annesiyim... ama 2 haziran olduğu için belki de mayıs annesi olurum... Allah hepinizin çocuğuna sağlık versin... inş kolay doğumlar geçirirsiniz....

canım benim herşey gönlünce olmuş ne güzel... hayatı da hep böylşe güzel olsun Devrim Ada'nın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…