2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

kızlar bu benim minik prensesim AZRAMMMM..maşallah diyin teyzeleri...Burda 12 saat oldu doğalı..

Son düzenleme:
oy maşallah ne yaylı Azra kızımız dilek.. sağlıkla büyüt inşallah...

kızlar bu benim minik prensesim AZRAMMMM..maşallah diyin teyzeleri...Burda 12 saat oldu doğalı..

Eki Görüntüle 188543
maaşallahallahım kazadan beladan esirgesin,hayırlı,sağlıklı güzel ömür versin...allah bağışlasın.......buradaki ilk kız
bebiş fotosu:)

kızlar devrimada'nın fotosunu beğenen güzel dileklerini suna herkese tşekkürler...darısı sizlere.....

oy maşallah azra bebeğimize şansı bahtı güzel olsun sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun

elacım maşallah oğluna çok tatlı allah bağışlasın doğum hikayenede bayıldım ne güzel bir doğum yaşamışsın darısı bizlerin başıana

hepinize teşekkür ederiz teyzeleri...Çookk tatlıııı mis kokulummm... hepinizin yerine öpücem burnundann :))

oy maşallah yaa daha dün gibii aralıkk annelerii doğuruyorduu mayıs annelerine bilee gelmişş sıraaaa

Bütün bebişler melek gibi allah hepsine uzun ömürler versin analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

oyyyy rapu yaa çok tatlı maşallahh...benim ve kızımın yerine oğlunun burnundan öpp:))

ya ben bebeklerin resm,ne bakınca yanıomdaki kızımı özlüyorum varmı böyle bişey..şimdi uyuyoo uyandırıp öpüp kokluycam nerdeyseee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…