2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

çok ii cevap vermişsin cnm valla bende öle dicem bundan sonra

evet canım söyle susunca daha çok konuşuyorlar

maşaallah canım süpersin bende gidicem diyetisyene:)

kızlar ben de 2 kilo verdim..hem adet oldum sanırım etkisi oldu..hem de dikkat ettim yememe ve kendimi temizliğe verdim:)gene tatlı yedim ama mesela sabahları ve en az miktarda..3 öğün yedim..akşamları az yedim..sütüm azalmasın diye gün içinde mutlaka bi kere de olsa tatlı yedim..bi yerde karbonhidratların süt yaptını okumuştım..sabah öğle ekmek yedim..akşama yememeye çalıştım..yemekten sonra akşam yememeye çalıştım..yediğim öğünden sonra yakmaya çalıştım..bol temizlik yaptım..ve 2 kilo vermişim çok mutluyum..bol su içtim çayı şekersiz içtim ama mesela ıhlamura attım..sabajları 1 tatlı kaşığı kadar reçel de yedim..canım çekerse nadiren ama sabah ya da öğlen saatlerinde bayram çikolatası küçücük yedim..gezmeye gittiysem hamur işi de yedim ama tabağı silip süpürmek yerine 1 veya 2 sevdiim pastayı yedim..ay görende 10 kilo verdim sanacakbaşarı öykümü yazmış gibi oldum..2 kilo verdim epi topu..ama bundan sonra yeme şekli böyle olacak inşallah...

canım iki kilo az mı maşaalah tebrik ederim ah bende tutsam boğazımı nereye kadar böye gidicem bilmem

maşallah cnm tebrik edereim seni.
diyetisyenim benimde listeme tatlı ekledi ben canımçok isriyo dayanamıyorum diyince.sabah kahvaltıya 1 kaşık reçel akşamüstü ara öğünümede 1 küçük kase sütlü tatlı yada dondurma.tabi bu süper oldu benm için.

tatlı ihtiyacımız çok oluo canım emzirdiimiz için..ben de gitmek istiorum diyetisyene bakalım 1 ay falan daha kendim deneyim de...

evet kızlar bugün çarşambaaasanki her çarşamba yazarmışım gibiama bi sorun bu hafta neden yazıyorumsizlerle sevincimi paylaşmak istedim buradaki listede 79.5 kilo yazıo..ben şu an tam 76 yımmmm3.5 kilo verdim hem de bu ay..adet oluyrum artık sanırım etkisi var bide artık ilk zamanlarki süt insin yemelerimi azalttım..çünkü artık sütler biraz daha rayına ooturdu çok şüküryetmediği yerde ek gıda...bide çok hareketlendim ilk zaman üzerimde bi uyuşukluk..alışamama..inşallah devamı gelir de 70 e düşerim..70 le başlamıştım zaten ama hedef 65...hepinizi öpüyorum..

ben de 16 kilo almıştım 2 kilo kaldı geriye.versem onu da iyi olacak.aslında daha fazla vermek istiyorum 4 kilo falan iyi olacak.

evet kızlaar..75 kilo oldumhatta 74.5..79.5 tan indimnası oldu bilmiorum..adet olmamaın etkisi büyük sanırım ama ben de biraz dikkat etttim..akşamları ekmek yemedim..yediğim herşeyin porsiyonunu azalttım ama herşeyden yedim..süt yumurta ypgurt peynir her gün mutlaka yedim..abur cubur yemedim..yersem de hemen hareket ettim yakmaya çalıştım..ve sabah saatlerinde yedim..akşam abur cubur yemedim kesinlikle..70 le başlamıştım kaldı 5..ama hedefim 65..

kızlaaar..nerdesiniz yaaa..önceden burası bari hareketli olurdu..ben kio verdim diye mi boşaldı..79.5 tan 74 e düştüm...dikkat ederek..bol hareketle..hadi gelinde birbirimize destek olalım..

Kızlarrrrrrrrr topiği açtım sizi yarı yolda bıraktım ama internetim yoktu malum,artık burdayım ve inşaallah kilo vermek istiyorum yeter artık diyorum,tekrar paylaşım yapmak isteyenler buyursun:)

Bugün kilo vermek için yaptıklarım yeşilçay papatya çayı ve su içmek oldu birde artık yoğurt her gün benle olacak:) hangi sporu yapacağımada karar verdikten sonra spora da başlıyorum inşaallah

En yani canım konunu öksüz bıraktın ben de yazan olmayınca yazmadım baya bir diyet gruplarında takıldım ama faydasını görmüşüm burayı okuyunca farkettim Ekimde yazmıştım en son 74 musum şimdi 67 yim..7 kilo vermişim o zamandan beri..ama su ara gene yiyip duruyorum..almam inşallah..aysu nerelerde yaaa.. Yazmadı ne zamandır..Eflalim canım ben senleyim hadi sağlıklı beslenmeye devam gerçi bu ara çok yoruluyorum ama olsun deneyelim

maalesef taşınma işi vs derken kaldı benim de diyet dediğin gibi bende çok yoruluyorum ama sporsuz mümkün değil veremem benimki çok yaramaz hiç durmuyor ama yinede veremedim aynı yerdeyim buda bir şey almadım en azından:) sende süper vermişsin canım maşallah doğumdan beri kaç kilo verdin şimdi toplamda ben 10 verdim kaldım ama artık gerçekten vermem lazım bu göbeği görmek istemiyorum,aysuyu bende merak ediyorum

67 ıle hamıle kaldım 85 ıle doguma gırdım suan 65 kıloyum..nasıl verdım anlamadım..ozel bı dıyet yapmdım ama daha kotulerı oldu.babamın kanser oldugunu ogrendık,esım kaza yaptı,esım ısten ayrıldı falan fılannn galıba bunlar yesemde ıcsemde benı zayıflattı...

canım 70 le hamile kaldım 87 ile gittim geldim 82 idim şimdi 67 yim..hamile kaldıgım kilomun altındayım ama hedefim evlendiğim kilom 63..valla bi ara dikkat ettim ama su ara d,kkat etmioyum ama gene de vermişim kızım daha yürümedi ama gene de gidiyo heralde..

gecmiş olsun canım Allah beterinden saklasınn..Allahım babana da şifa versin

Burayı yenı gordummm heyoo heyoo ::)))

:)))))))

canım geçmiş olsun babana eşine önemli olan sağlık tabi ki

maşaallah canım çok güzel vermişsin,bende şimdilik hamile kaldığım kiloya ineyim de sonra ki hedefim 50 inşaallah:)) kayınvalidem diyor kızım sen ne yiyorsun ki sen stresten veremiyorsun diyor:))

58 kilo ile hamile kaldım.74le bitirdim.şimdi 60 kiloyum.şimdilik bir çabam yok.bol su içmeyi düşünüyorum.emdiği için süt azalıyor diye çok sıkmıyorum kendimi.

58 kilo ile hamile kaldım.74le bitirdim.şimdi 60 kiloyum.şimdilik bir çabam yok.bol su içmeyi düşünüyorum.emdiği için süt azalıyor diye çok sıkmıyorum kendimi.

e senin bir şey kalmamış zaten şanslılardansın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…