çok ii cevap vermişsin cnm valla bende öle dicem bundan sonra
bende uzun zamandır girmiyodum buraya çünkü tartılmıyodum.perşembe günü diyetisyendeydim.1 ay sonunda gittim.ve 1 ayda 3.4 kg vermişim.listemde biraz değişiklikler yaptı.çok tatlı isteğim vardı tatlı ekledik 1 ara öğüne.süper oldu benm için.artık 2 haftada bir görüşücez çünkü ben 1 ayda motive olamıyorum.ilk 2 haftası güzel geçmişti ama son 2 hafta çok kaçamak yapmıştım.
sonunda bende kilo verdim şükürler olsun inşallah devamıda gelir.
kızlar ben de 2 kilo verdim..hem adet oldum sanırım etkisi oldu..hem de dikkat ettim yememe ve kendimi temizliğe verdim:)gene tatlı yedim ama mesela sabahları ve en az miktarda..3 öğün yedim..akşamları az yedim..sütüm azalmasın diye gün içinde mutlaka bi kere de olsa tatlı yedim..bi yerde karbonhidratların süt yaptını okumuştım..sabah öğle ekmek yedim..akşama yememeye çalıştım..yemekten sonra akşam yememeye çalıştım..yediğim öğünden sonra yakmaya çalıştım..bol temizlik yaptım..ve 2 kilo vermişim çok mutluyum..bol su içtim çayı şekersiz içtim ama mesela ıhlamura attım..sabajları 1 tatlı kaşığı kadar reçel de yedim..canım çekerse nadiren ama sabah ya da öğlen saatlerinde bayram çikolatası küçücük yedim..gezmeye gittiysem hamur işi de yedim ama tabağı silip süpürmek yerine 1 veya 2 sevdiim pastayı yedim..ay görende 10 kilo verdim sanacakbaşarı öykümü yazmış gibi oldum..2 kilo verdim epi topu..ama bundan sonra yeme şekli böyle olacak inşallah...
kızlar ben de 2 kilo verdim..hem adet oldum sanırım etkisi oldu..hem de dikkat ettim yememe ve kendimi temizliğe verdim:)gene tatlı yedim ama mesela sabahları ve en az miktarda..3 öğün yedim..akşamları az yedim..sütüm azalmasın diye gün içinde mutlaka bi kere de olsa tatlı yedim..bi yerde karbonhidratların süt yaptını okumuştım..sabah öğle ekmek yedim..akşama yememeye çalıştım..yemekten sonra akşam yememeye çalıştım..yediğim öğünden sonra yakmaya çalıştım..bol temizlik yaptım..ve 2 kilo vermişim çok mutluyum..bol su içtim çayı şekersiz içtim ama mesela ıhlamura attım..sabajları 1 tatlı kaşığı kadar reçel de yedim..canım çekerse nadiren ama sabah ya da öğlen saatlerinde bayram çikolatası küçücük yedim..gezmeye gittiysem hamur işi de yedim ama tabağı silip süpürmek yerine 1 veya 2 sevdiim pastayı yedim..ay görende 10 kilo verdim sanacakbaşarı öykümü yazmış gibi oldum..2 kilo verdim epi topu..ama bundan sonra yeme şekli böyle olacak inşallah...
maşallah cnm tebrik edereim seni.
diyetisyenim benimde listeme tatlı ekledi ben canımçok isriyo dayanamıyorum diyince.sabah kahvaltıya 1 kaşık reçel akşamüstü ara öğünümede 1 küçük kase sütlü tatlı yada dondurma.tabi bu süper oldu benm için.
En yani canım konunu öksüz bıraktın ben de yazan olmayınca yazmadım baya bir diyet gruplarında takıldım ama faydasını görmüşüm burayı okuyunca farkettim Ekimde yazmıştım en son 74 musum şimdi 67 yim..7 kilo vermişim o zamandan beri..ama su ara gene yiyip duruyorum..almam inşallah..aysu nerelerde yaaa.. Yazmadı ne zamandır..Eflalim canım ben senleyim hadi sağlıklı beslenmeye devam gerçi bu ara çok yoruluyorum ama olsun deneyelim
canım 70 le hamile kaldım 87 ile gittim geldim 82 idim şimdi 67 yim..hamile kaldıgım kilomun altındayım ama hedefim evlendiğim kilom 63..valla bi ara dikkat ettim ama su ara d,kkat etmioyum ama gene de vermişim kızım daha yürümedi ama gene de gidiyo heralde..maalesef taşınma işi vs derken kaldı benim de diyet dediğin gibi bende çok yoruluyorum ama sporsuz mümkün değil veremem benimki çok yaramaz hiç durmuyor ama yinede veremedim aynı yerdeyim buda bir şey almadım en azından:) sende süper vermişsin canım maşallah doğumdan beri kaç kilo verdin şimdi toplamda ben 10 verdim kaldım ama artık gerçekten vermem lazım bu göbeği görmek istemiyorum,aysuyu bende merak ediyorum
67 ıle hamıle kaldım 85 ıle doguma gırdım suan 65 kıloyum..nasıl verdım anlamadım..ozel bı dıyet yapmdım ama daha kotulerı oldu.babamın kanser oldugunu ogrendık,esım kaza yaptı,esım ısten ayrıldı falan fılannn galıba bunlar yesemde ıcsemde benı zayıflattı...
Burayı yenı gordummm heyoo heyoo ::)))
67 ıle hamıle kaldım 85 ıle doguma gırdım suan 65 kıloyum..nasıl verdım anlamadım..ozel bı dıyet yapmdım ama daha kotulerı oldu.babamın kanser oldugunu ogrendık,esım kaza yaptı,esım ısten ayrıldı falan fılannn galıba bunlar yesemde ıcsemde benı zayıflattı...
canım 70 le hamile kaldım 87 ile gittim geldim 82 idim şimdi 67 yim..hamile kaldıgım kilomun altındayım ama hedefim evlendiğim kilom 63..valla bi ara dikkat ettim ama su ara d,kkat etmioyum ama gene de vermişim kızım daha yürümedi ama gene de gidiyo heralde..
gecmiş olsun canım Allah beterinden saklasınn..Allahım babana da şifa versin
58 kilo ile hamile kaldım.74le bitirdim.şimdi 60 kiloyum.şimdilik bir çabam yok.bol su içmeyi düşünüyorum.emdiği için süt azalıyor diye çok sıkmıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?