bugün doktora gittim.gebelikte şekerim vardı gebelik sonrasıda takibe aldılar beni.ilk mayıs ayında gitmiştim şekerim çok şükür geçmiş ama kolestrolüm yüksek çıkmıştı.bugüne gene randevum vardı.şekerim gene ii çıktı ama kolestrolüm gene yüksek.gebelikte yükseliyomuş zaten düşmeside bazen zaman alıyuomuş.ama bana diyetisyene gidiceksin sana yağdan yoksun diyet vericek dedi.emzirmeni etkilemez dedi.idrar yolumdada enfeksiyon çıkmış ilaç verdi.
diyetisyene başlıyorum yani artık kilolarım gider inş.
Aysuu diyetini paylaşır mısın cnm face de de olabilr
Hala 67yim ve uzuuunn bir aradan sonra evime eşimin yanına döndüm ve okul açılana kadar da otel de kalıcam ama ne yazıkki sağa bakıyorum zayıf sola bakıyorum zayıf hele bu ruslar yok mu bebeği benimkinden küçük ama bir deri bir kemikler resmen selülit çatlak zaten haberleri bile yooktur heralde varlıklarındansanırım evime gidene kadar baya bir iç çekicem
kızlar bende 1 haftadır diyetteyim ama tartılmıyorum diyetisyene gidince tartılmayı düşünüyorum.8 eylülde randevum bakalım o zamana kadar neler olucak
cnm eşin otelmi işletiyo?
evet ruslar öyle cnm malesef.bende bu sene tatilde üstümde pareomu hiç çıkarmadım.sdaece 5 dk havuza girerken çıkardım çıkıncada hemen havluma sarılıp odaya çıktım
Aysucum eşim otelde yiyecek içcek müdürü sen yine pareolu da olsa girmişsin ben bu seneyi geçtim inşallah seneye diye ümit ediyorum:)
ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yupdarısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına [/QUSenin adına sevindim darısı başıma ama sanırım ben o kiloları bir daha hiç göremicem
ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yupdarısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına
maşallah cnm.darısı başıma.ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yupdarısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına
Jale naptında gitti kilolar çabuk söyle gerçi sen vermniycende ben mi vercem her gün denizdesin dimi:)))
Bu arada bende verdim canım azcık :)) 62.7 yim.şu pirinç lapası diyetini yaptım bir gün.sadece 500 gr gitti. bayramda geri almazsam iyi.spor filan hak getire zaten.yürüyüş bile yapamaz oldum.tüm gün kızla evdeyizama yemek yemeyede fırsat olmuyor,hala göbek kocaman duruyor o ayrı ((
maşallah cnm.darısı başıma.
oo bir günde 500 gram süper bence.inşallah geri almazsın.bende 8 inde diyetisyene gidicem bakalım kaç çıkıcam.
bi daha 1 ayda gitmicem ama motive olamıyorum drda demişti zaten 1 ayda motive olamazsan 2 haftaya çekeriz diye.
ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yupdarısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına [/QUSenin adına sevindim darısı başıma ama sanırım ben o kiloları bir daha hiç göremicem
umutsuz olma canım seneye boşa üzmüşüm kendimi diyeceksin gidecek inşallah kilolar
Jale naptında gitti kilolar çabuk söyle gerçi sen vermniycende ben mi vercem her gün denizdesin dimi:)))
canım bu sene 1 kere bile denize girmedim, ayağımı bile sokmadım vücudumdan hoşnut olmadığım için.. böyle şapşallık etmeyip girseydim daha zayıflayabilirdim
Bu arada bende verdim canım azcık :)) 62.7 yim.şu pirinç lapası diyetini yaptım bir gün.sadece 500 gr gitti. bayramda geri almazsam iyi.spor filan hak getire zaten.yürüyüş bile yapamaz oldum.tüm gün kızla evdeyizama yemek yemeyede fırsat olmuyor,hala göbek kocaman duruyor o ayrı ((
Amin canım inşallah
maşallah cnm.darısı başıma.
oo bir günde 500 gram süper bence.inşallah geri almazsın.bende 8 inde diyetisyene gidicem bakalım kaç çıkıcam.
bi daha 1 ayda gitmicem ama motive olamıyorum drda demişti zaten 1 ayda motive olamazsan 2 haftaya çekeriz diye.
kızlar uzun süredir giremiyorum çünkü memleketdeydim stres sıkıntı sinir harbiyle geçti kilo almışsındiyen çoktu bende hepsine cevap verdim hamilelikde kilo alınır benim bildiğim yoksa siz almıyormuydunuz dedim:) ayrıca ben on kilo verdim deyince ay nasıl verdin demeye başladılar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?