2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

Aysuu diyetini paylaşır mısın cnm face de de olabilr

bugün diyetisyene gittim kızlar.
sizlerede yazıyım listemi.

kahvaltı

şekersiz çay
2 dilim ince az yağlı peynir(haftada 2 gün yumurta.yumurta yendiğinde peynir 1 dilim olucak)
2 dilim ekmek (çavdar-buğday)
domates salatalık biber yeşillikler

ara
1 su bardağı az yağlı süt

öğle
1.5 kepçe çorba
6 yemek kaşığı sebze(az yağlı ve susuz)
1 su bardağı yoğurt az yağlı
salata yağsız
2 dilim ekmek

ara
2 porsiyon meyve

akşam
4 köfte(haftada 2 gün)
diğer günler 4 köfte kadar tavuk yada balık
salata yağsız
3-4 kaşık sebze az yağlı ve susuz
2 dilim ekmek
1 kase cacık veya ayran az yağlı

ara
2 porsiyon meyve

bu arada dr da 77 kg çıktım

aysu diyetin çok zorlayıcı görünmüyor gibime geldi.
inş. kilolardan kurtuluruz.

ben 84 e indim kızlar

her ramazanda kilo alırdım ama bu ramazan mete den dolayı verdim.

Ben de 59 kg ile hamile kaldım, doğuma 75 ile girdim.. doğumdan sonra 5. günde 70 e düşmüştüm.. rejim falan hiç yapmıyorum hatta çokta yiyorum sadece kızımı bol bol emziriyorum, birde 15 gün uzun uzun yüzdüm.. şimdi 62 kiloyum, göbek derseniz hiç kalmadı (eskiden annem miden sırtına yapışacak nerdeyse derdi, şimdi de öle olmak üzere) sanırım bu durum kişinin bünyesi ile alakalı..
Bence kilolarınızı da hiç takmayın, önemli olan bebişlerimizin sağlıklı büyümeleri kilo zamanla gider nasılsa...

ben ramazandan sonra emziren anne diyetine başlıyorum
2 gün önce lesli yapmıştım
bugünde yapmamlazım acil toparlanmam lazım 65 oldum yaaaa

Hala 67yim ve uzuuunn bir aradan sonra evime eşimin yanına döndüm ve okul açılana kadar da otel de kalıcam ama ne yazıkki sağa bakıyorum zayıf sola bakıyorum zayıf hele bu ruslar yok mu bebeği benimkinden küçük ama bir deri bir kemikler resmen selülit çatlak zaten haberleri bile yooktur heralde varlıklarındansanırım evime gidene kadar baya bir iç çekicem

kızlar bende 1 haftadır diyetteyim ama tartılmıyorum diyetisyene gidince tartılmayı düşünüyorum.8 eylülde randevum bakalım o zamana kadar neler olucak

cnm eşin otelmi işletiyo?
evet ruslar öyle cnm malesef.bende bu sene tatilde üstümde pareomu hiç çıkarmadım.sdaece 5 dk havuza girerken çıkardım çıkıncada hemen havluma sarılıp odaya çıktım

Aysucum eşim otelde yiyecek içcek müdürü sen yine pareolu da olsa girmişsin ben bu seneyi geçtim inşallah seneye diye ümit ediyorum:)

Aysucum eşim otelde yiyecek içcek müdürü sen yine pareolu da olsa girmişsin ben bu seneyi geçtim inşallah seneye diye ümit ediyorum:)

anladım cnm.havuza girdim valla zaten tatilim 1 hafta.günde 5 dakikacık girdim.zaten mayoyla giyiyorum ben.çıkıncada hemen havluma sarınıp odaya

ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yup darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına

ben baya boşladım burayı gelen giden derken bi de face var.. neyse bi daha bu kadar açmicam arayı .. eflalim bu arada 58 kiloya düştüm ben yup yup yup darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına

Jale naptında gitti kilolar çabuk söyle gerçi sen vermniycende ben mi vercem her gün denizdesin dimi:)))

Bu arada bende verdim canım azcık :)) 62.7 yim.şu pirinç lapası diyetini yaptım bir gün.sadece 500 gr gitti. bayramda geri almazsam iyi.spor filan hak getire zaten.yürüyüş bile yapamaz oldum.tüm gün kızla evdeyiz ama yemek yemeyede fırsat olmuyor,hala göbek kocaman duruyor o ayrı((

maşallah cnm.darısı başıma.

oo bir günde 500 gram süper bence.inşallah geri almazsın.bende 8 inde diyetisyene gidicem bakalım kaç çıkıcam.
bi daha 1 ayda gitmicem ama motive olamıyorum drda demişti zaten 1 ayda motive olamazsan 2 haftaya çekeriz diye.

aman almaz olur muyum tatlım aldım bende bu iştah varken daha çok almazsam iyi.63 üm ama sanki 70 gösteriyorum yaaaa ((((

kızlar uzun süredir giremiyorum çünkü memleketdeydim stres sıkıntı sinir harbiyle geçti kilo almışsındiyen çoktu bende hepsine cevap verdim hamilelikde kilo alınır benim bildiğim yoksa siz almıyormuydunuz dedim:) ayrıca ben on kilo verdim deyince ay nasıl verdin demeye başladılar:)

çok ii cevap vermişsin cnm valla bende öle dicem bundan sonra

bende uzun zamandır girmiyodum buraya çünkü tartılmıyodum.perşembe günü diyetisyendeydim.1 ay sonunda gittim.ve 1 ayda 3.4 kg vermişim.listemde biraz değişiklikler yaptı.çok tatlı isteğim vardı tatlı ekledik 1 ara öğüne.süper oldu benm için.artık 2 haftada bir görüşücez çünkü ben 1 ayda motive olamıyorum.ilk 2 haftası güzel geçmişti ama son 2 hafta çok kaçamak yapmıştım.
sonunda bende kilo verdim şükürler olsun inşallah devamıda gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…