63,1 ama ne diyet ne spor hiç bişi yapmıyorum
acil toparlanmam lazım
sen de bebeği eşine bırak tek başına çık canım alışverişe
daha rahat edersin ama bence pek bişey alma
çünkü zayıflamaktan vazgeçersin yoksa
Nefret ediyorum gram oynamıyor aç karnına 68.5 tok karnına 69.5 bazen 70.Üstelik dün annemle çarşı dönüşü alt komşu gördü beni sen kilo almışsın daha bir çocukla böyle kalırsan veremezsin göbek bu ben 5 tane doğurdum hiç kilo almamıştım korse giy sar karnını benim psikolojiyi düşünün artık(sabah gözümü açtım korseyi giydim hemen ama ne fayda olur bilmem ya sanırım ben zayıflayamıcam ((
üstelik 60la hamile kalmıştım ve hamile kalmasan önce de kilo almıştım yyani benim 57 58 olmam lazım 10 kilo nasıl gider yaaa
Bende 2011 Nisan annesiyim.. Uzun zaman oldu formda yazmayali. EEE minik kizimla zaman cabuk geciyor.. Ama bugunlerde iyice taktim kafaya kilolarimi.. Cookk kilo aldim cookkk.. 65'den 89 ciktim..Simdilerde ise 79.. Bebisime kaliteli sut olmasi icin iyi beslenmeye calisiyorum.. Bakalim ne kadar zamada eski kiloma donecegim.. Hatta 60 olsamda fena olmaz..
slm kızlar ben bugün sonunda platese başladım umarım sütümü etkilemez diger forumlarda okuduguma göre spor anne sütünü azaltıyomuş ama ne yappim böyle olmuyo acil sıkılaşmam lazım hamile kaldıgım kiloya dönmememe 3 kilo kaldı tabi ben şimdi 65 diyorum ama 65i gördükten snr 63 zorlucam bakalım kısmet hadi hanımlar brz canlanın birbirinize gaz vermessek bu kilolar gitmez düzen girelim hadi her cuma kilo bildirimi yapalım ne yedik nelerle enerji harcadık paylaşalım hadiii bekliyorum hepinizi
kızlar nerdesiniz kilo bildirim günü bugün ilk ben yazıyım kayda değer birşey değil ama 200 gr vermişim ne çok dimineyse 67,4 bir 67 olamadım bayrama kadar 65 olsam razıyım artık haftasonu etek aldım tahmine edin kaç beden 44 o da tam oldu pardesü baktım benim kalıba yakışanı bulamadım oğlumunda huysuzluğu üstündeydi ve ben yine suratımı sallayarak eve döndüm eşimde bıktı artık her alışverişim arızalı benim
Nefret ediyorum gram oynamıyor aç karnına 68.5 tok karnına 69.5 bazen 70.Üstelik dün annemle çarşı dönüşü alt komşu gördü beni sen kilo almışsın daha bir çocukla böyle kalırsan veremezsin göbek bu ben 5 tane doğurdum hiç kilo almamıştım korse giy sar karnını benim psikolojiyi düşünün artık(sabah gözümü açtım korseyi giydim hemen ama ne fayda olur bilmem ya sanırım ben zayıflayamıcam ((
üstelik 60la hamile kalmıştım ve hamile kalmasan önce de kilo almıştım yyani benim 57 58 olmam lazım 10 kilo nasıl gider yaaa
slm kızlar ben bugün sonunda platese başladım umarım sütümü etkilemez diger forumlarda okuduguma göre spor anne sütünü azaltıyomuş ama ne yappim böyle olmuyo acil sıkılaşmam lazım hamile kaldıgım kiloya dönmememe 3 kilo kaldı tabi ben şimdi 65 diyorum ama 65i gördükten snr 63 zorlucam bakalım kısmet hadi hanımlar brz canlanın birbirinize gaz vermessek bu kilolar gitmez düzen girelim hadi her cuma kilo bildirimi yapalım ne yedik nelerle enerji harcadık paylaşalım hadiii bekliyorum hepinizi
78.5..yarım k,ilo nerdeysed 1 kiloya yakın vermiş gibiym ama nasıl...öle yiyorum öle yiyorum ki..off..bi spora başlayabilsem...
valla ne güzel 12 kg vermişsin 4 te gider merak etme.bende aşırı yiyorum yemeği öyle iştahla yiyorumki arkasındanda mutlaka caanım tatlı istiyor kendime hakim olamıyorum ilk aylarda 12 kilo kadar verdim ama 4 kilo gitmiyo yapıştı sanki üstüme gerçi bi diyetde yapmıyorum emzirdiğim için bu iştahla yapamamda ama umarım veririm kalanınıda
1 günde nasıl gitti o kadar yaa.dün 79.1 dim bugün 78.5
eşimde diyoki ya kotlarından giysene
dalgamı geçiyon sen dedim
ben misafirler gelince ha bire yiyom onlarda börek kek poğaçaa off off sonrada gelsin kilolar.Kızlar benimde bugün misafirlerim var o yüzden dün bütün gün temizlik yaptım sabh tartıldım 67 olmuşum
maşallah ii vermişsin.
valla ne güzel 12 kg vermişsin 4 te gider merak etme.
ben 10 kg verdim başlarda 5 ini gerialdım malesef
1 günde nasıl gitti o kadar yaa.
ben neden veremiyom bu kilolatııı(
ben misafirler gelince ha bire yiyom onlarda börek kek poğaçaa off off sonrada gelsin kilolar.
hala 68im ve göbek yerinde maşallah 8 aylık:)kabızlık da son süratüstelik adet de oldum ama malesef bende değişen hiçbir şey olmadı sanırım ben öyle kaldım (
kesinlikle hamurişine dayanamıyorum kızlar yaaa
hele evde bide nutella var ekmeksiz falan yemek istiyorum kaşık kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?