2011 nisan anneleri birlikte kilo verelim mi?

Nefret ediyorum gram oynamıyor aç karnına 68.5 tok karnına 69.5 bazen 70.Üstelik dün annemle çarşı dönüşü alt komşu gördü beni sen kilo almışsın daha bir çocukla böyle kalırsan veremezsin göbek bu ben 5 tane doğurdum hiç kilo almamıştım korse giy sar karnını benim psikolojiyi düşünün artık(sabah gözümü açtım korseyi giydim hemen ama ne fayda olur bilmem ya sanırım ben zayıflayamıcam((

üstelik 60la hamile kalmıştım ve hamile kalmasan önce de kilo almıştım yyani benim 57 58 olmam lazım 10 kilo nasıl gider yaaa

ya nasıl toparlanıcaz oğlum beni deli ediyor sinir hastası olucam çok seviyorum sinirlendiğim için kendime daha çok sinirleniyorum o zamanda yiyorum kısır döngü resmen sürekli ıh ıh gündüz uykusu hep böyle salla dur on dkka salla ondakka uyusun hopp tekrar kendi kendine yatrımaya çalışıyorum nerde hak getire çarşıya ben yalnız çıkamam eşim izin vermez çok tutucu zaten bende beş kuruş para olmaz o da kartla alır zorla alıyorum zaten para yokda mecburen çünkü bişey olmuyor bir etek bir penyem var yakışan pardesüm olmuyor tam oturuyor göğüsler fora öylede ben sevmiyorum ben sevsem eşim sevmez zaten bir pardesü alamadım ben kilo verenece çok giyerim aldıklarımı((

canım tok karnına olanı sayma bu bir şurda doğum yapalı ne olduda o kadın öyle konuşuyor bu iki üzülme diycem ama anlıyorum seni bayramda aynı muhabbetler benide bekliyor memleketde bunu bildiğim halde hala yiyorum çünkü psikolojim bozuk kendimi öyle rahatlatıyorum, o kadın kilo almamış olabilir herkesin bünye aynı olsaydı tek tip insan dolaşırdı etrafta, korseyi aldırdım ama her giyişim hüsran dikiş yerlerimde ağrı yapıyor eşimde yasakladı korseyi

üstelik 60la hamile kalmıştım ve hamile kalmasan önce de kilo almıştım yyani benim 57 58 olmam lazım 10 kilo nasıl gider yaaa

düzenli spor yapsak emzirdiğimiz için giderde yapamıyoruzki

hoşgeldin aramıza cnm.

platese başlamışsın hayırlı olsun cnm.
sende fazla kilo kalmamışki verirsin onu. dert etme bence.

olsun cnm 200 gr hiçte fena değil ya hiç veremeyip bide alsaydın ne olurdu.
tebrik ediyorum seni.
ben unuttum bugün tartılmayı yarun sabah tartılıcam bildiririm.

ahh tatlım sen 10 kilodan bahsediyosun ben hamile kalmadan önce 15 kg fazlamn vardı.hamileliğimdede 16 kg aldım.80 ile doğum yaptım 15 gün içinde 70 e düştüm ama sonra neden görim 76 lara vurdu ibre.şuan 75lerde dolanıyorum be inmem gereken kilo 50-52.yani önümde beni bekleyen 25 kg var.nasıl verilicek bu 25 kg bende bilmiyorum.alırken çok kolay olmuştu.ben en iisi atlıyım bi köprüden beni ancak o kurtarıır.

dün tartılamamıştım ama bugün tartıldım.kilo verme rekoru bende sanırım.bu haftada 100 gram gitmiş gide gide.
75.1 olmuşum.nasıl gidicek bu kilolar gram gramm.
listeyide düzeltmemişler sanırım orda hala 75.5 göüküyorum.

canım plates yada spor sütü kesinlikle azaltmıyor..sadece ogün daha dikkatli beslenmen ve bol bu içmen lazım..ben 2,5 aydır haftada 3 gün 1 er saat gidiyorum kiloda değişme yok ama sıkılaşmaya başladım..sütün etkilenmez merak etme,spordan sonra ılık duşunu al sonra emzir yada sağ hiçbirşey olmaz..

bugün tartı günüydü ama ben evde değildim ve sabahta apar topar çıkınca tartılmayı unuttum.yarın tartılır yazarım

78.5..yarım k,ilo nerdeysed 1 kiloya yakın vermiş gibiym ama nasıl...öle yiyorum öle yiyorum ki..off..bi spora başlayabilsem...

bende aşırı yiyorum yemeği öyle iştahla yiyorumki arkasındanda mutlaka caanım tatlı istiyor kendime hakim olamıyorum ilk aylarda 12 kilo kadar verdim ama 4 kilo gitmiyo yapıştı sanki üstüme gerçi bi diyetde yapmıyorum emzirdiğim için bu iştahla yapamamda ama umarım veririm kalanınıda

Kızlar benimde bugün misafirlerim var o yüzden dün bütün gün temizlik yaptım sabh tartıldım 67 olmuşum

78.5..yarım k,ilo nerdeysed 1 kiloya yakın vermiş gibiym ama nasıl...öle yiyorum öle yiyorum ki..off..bi spora başlayabilsem...

maşallah ii vermişsin.

valla ne güzel 12 kg vermişsin 4 te gider merak etme.
ben 10 kg verdim başlarda 5 ini gerialdım malesef

dün 79.1 dim bugün 78.5

eşimde diyoki ya kotlarından giysene

dalgamı geçiyon sen dedim
1 günde nasıl gitti o kadar yaa.
ben neden veremiyom bu kilolatııı (

Kızlar benimde bugün misafirlerim var o yüzden dün bütün gün temizlik yaptım sabh tartıldım 67 olmuşum
ben misafirler gelince ha bire yiyom onlarda börek kek poğaçaa off off sonrada gelsin kilolar.

hala 68im ve göbek yerinde maşallah 8 aylık:)kabızlık da son süratüstelik adet de oldum ama malesef bende değişen hiçbir şey olmadı sanırım ben öyle kaldım(

kesinlikle hamurişine dayanamıyorum kızlar yaaa

hele evde bide nutella var ekmeksiz falan yemek istiyorum kaşık kaşık

ay ben ne yediğimi bilmiyorum öyle olunca ve çok yoruluyorum kendimi çok paralıyorum bebekli ilk misafirimdi ve kesinlikle uzun süre kabul etmiycem, yakın komşum evde yoktu gelmedi sonradan öğrendi ay niye haberli geliyorlar hazırlık yaptırıyorlar sen teksin birde dedi sağolsun söylemesi bile hoş damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor

hala 68im ve göbek yerinde maşallah 8 aylık:)kabızlık da son süratüstelik adet de oldum ama malesef bende değişen hiçbir şey olmadı sanırım ben öyle kaldım(

bende adet oldum ama yok yok gitmiyor
kesinlikle hamurişine dayanamıyorum kızlar yaaa

hele evde bide nutella var ekmeksiz falan yemek istiyorum kaşık kaşık

bende öyleyim ya ama benimki iştahtan değil çok stresliyim kendimi yemeye veriyorum:2: stresten sütüm azaldı en sonunda:2::2::2:

kızlar uzman tv de bebek gelişimine bakarken ordaki çocuk doktoru hormonlar altı ayda düzeliyor anne diyet yapsada bu yüzden kilo veremybilir diyor biz bu kategorideyiz sanırım hoş diyet yapıyormuyuzki

bugün doktora gittim.gebelikte şekerim vardı gebelik sonrasıda takibe aldılar beni.ilk mayıs ayında gitmiştim şekerim çok şükür geçmiş ama kolestrolüm yüksek çıkmıştı.bugüne gene randevum vardı.şekerim gene ii çıktı ama kolestrolüm gene yüksek.gebelikte yükseliyomuş zaten düşmeside bazen zaman alıyuomuş.ama bana diyetisyene gidiceksin sana yağdan yoksun diyet vericek dedi.emzirmeni etkilemez dedi.idrar yolumdada enfeksiyon çıkmış ilaç verdi.
diyetisyene başlıyorum yani artık kilolarım gider inş.

64 olmuşum batıyorum gitgide
6 kilo aldım 2 ayda
ben dur diyeceğim artık çok rahatsızım bu kilodan
bileklerim ağrıyor kımıldamak bile zor geliyor
ekmek hamur işi tatlı yok bundan sonra
su sebze su sebze bu kadarrrr
8 aylık hamileyken bu kadardım ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…