canım sayfan hayırlı olsun...yalnız ben sadece su ve sıvı şeylerle sütün olmadına inandım artık..bi ara dikkat ettim tatlı hamur işi yemedim ve sütüm azaldı..bilmiorum belki de azalacağı vardı..sonra gene eski yememe geri döndüm gene sütüm ii çok şükür ve o ara bebişim az kilo aldı ben de mama vermeye başladım bakalım eğer kilosu normale dönerse mamayı bırakıcam..ama zayıf bu sütün yaramamış dediler yemiosun dediler..haklılarmış..çocuğum doysun da tombak anne olayım napimm..ama egzersize varım..o dediğin egzersiz ne canım??vakit bulursam inşallah..
bunalıma girenlerden biri de benim. 17 kilo aldım ama giden kilo 6 oldu. inanın bir şey yediğimde yoktu loğusalıkta. çözemedim ben bu işi. geerçi ailemde öyle kilolarımız kalıyor. ben kilo vermek için çalışmalara başladım. leslie ile 3 km yürüyorum. ama bebiş izin vermiyor tamamlamama. 1,5 mil felan yürüyebiliyorum. sütüme dikkat ediyorum. çok şükür bir sorun yok. bebeğime hiç mama vermedim ve vermek istemiyorum. bu nedenle ayda en fazla 2kg verme limitim var. fazlası sütü azaltırmış
canım sen gayet iyisin ne güzel 6 kilo almışsın ve fazlası bile gitmiş maşallah diyeyim :)
bende yazım bakalım 56 ile hamile kaldım 75 ile doğuma gittim şu anda 66 kiloyum ve kafayı yemek üzereyi 38 beden iken 42 bedenim ve bütün kilolar göbek ve kalçada ooooffffffffffffff
biçareeeeeeeee
bende 75 kiloyum benide yazın ve bence çarşamba günleri kilo bildirimi olsun.
ayrıca bu bölüm daha kalabalık olur sanmıştım
valla kızlar hiç birimiz utanmayalım. napalım yani bi canlı büyüttük karnımızda ve dünyaya getirdik Allahın yardımıyla.aç mı gezseydik yani.yedim işte sefam olsunhaaa evet konya ovası gibi p...m var belki ama napabilirim yani.
neyse çarşamba günü kilo bildircez unutmayın.hiç verememiş olsakda kilo almış olsakda bildircez.birbirimizin neler yediğini sorcaz.yardımcı olmaya çalışıcaz ve evde yapılabilen spor hareketlerini öğretelim birbirimize.ben öğleden sonra tekrar nete giricem ve kendi bildiklerimi yazıcam .şimdi işteyim ve mavişimi emzirmeye gitmem lazım.byeeee
Buldum şu LESLİE-ni...Kızlar ben zaten sürekli yürüyorum günlük en az 2-3 saat yürüyorum ben...Hamileyken bile günlük en az 3-4 saat yürüyodum hatta yalan değil valla bazen bir günde 7-8 saat yürüdüğümü bilirim...Tabii şimdi bebekten dolayı sadece 2-3 saat anca oluyo...Bana yeni bi şeyler söleyin..( 63:
canım, benim bebeğim de hiç mama almadı. ilk günden itibaren anne sütü alıyor. çok şükür ayda 1200 alıyor. haftada sadece 0.5 kg zayıflama hakkımız var zaten. o nedele ekmeği azalttım, pilav ve makarna yemiyorum. onun yerine bulgur pilavı yiyorum. sulu yemeklerin sularını asla yemiyorum. hareket etmeye dikkat ediyorum. sadece bunları yapıyorum. inan sütüm çok arttı. maşallah diyim. aç kalmamaya da gayret ediyorum. böyle daha güzel ve kalıcı vericem galiba.
halaa halaaa aynı değişen bişey yok.bıktım bu kilolardan.8 kilo fazlam var ama göbek basen olarak kaldı iğreeennçç görünüooo.yazlık kıyafetleri çıkardım hiiiiiiiiiiiiiçbiri olmuo napcaz yaaaaa
arkidişler selamlar.. ben de katılmak istiyorum. kızım 22 nisan yerine 26 martta doğdu. ben nisan annesi görünümlü mart annesiyim ama olsun. aynı dönemde hamile kalmışız
ne yapıyoruz?
canım ben bebişe salıncaklı ana kucağı aldım. hayatımız kurtuldu. annemin bir lafı var bebek elde büyümez, hırpalanır diye. salıncağı aldım bebiş onun üzerinde çok mutlu. ordayken daha güzel oyun oynayabiliyorsun. bazen de hafif bir döşeğin üstünde yatırıyorum onu da seviyor. oyun halısı da almam gerekecek galiba.. bebeğimin kilo alımı daha da arttı.
cnm adımsayar nerde bulabiliriz ben internetten baktım da farklı özellikleri olanlar var ve ben adımsayarı ilk senden duydum internetten mi sipariş etsem nasıl etkili oluyor mu fazla
bende zaman zaman kaybediyorum umudumu ama bu topik onun için var umudumuz kaybetmiycez birbirimize destek olcak gidcek bu kilolar sıkılaşacaz
GEÇMİŞ OLSN CNM BENİMDE OĞLUM DÜN GÜN BOYUNCA UYUMADI AĞLADI STRESTEN BENDE AĞLADIM NE KADAR KEK BİSKÜVİ VARSA YEDİM , BİDE BEN ANNEMLERDEYİM BURDA DURDURAMIYORUM HAMURİŞİ KÖFTE BULGUR BEYAZ EKMEK OLUYO KESEMİYORUM BU AKŞAM EVİMİZE DÖNÜYORUZ İPLER ELİMDE OLUNCA BİDE BEBİŞİN SORUMLULUĞU ARTINCA İNŞ. VERİRİM DİYORUM O NEDENLE BU HAFTA BENDE DEĞİŞİKLİK OLMAZ AMA HAFTA İÇİ ÇOK DELİ BAŞLIYCAM GÖZÜM KARA
Mayoyu bırak ben giyecek bir şey alamadım..
7 kg da yeterli eski kotları giyememek için canım yaa pek de az sayılmaz ama yine de şükür diyelim..
aynen canım ben de hiç bişey almıyorum, mağazalara dönüp bakmıyorum bile moralim bozuluyo
bu yazdıgım mesajları nereden degistirebilecegimi -edit- bilen var mı
kızlaaaaaaarrrrrrrrr hafta sonu ev yerleştirdim azcık süzülürüm diyordum ama şiştim .yemek yapamayınca eşim habire hazır şeyler getirdi.mecbur yedik tabi.şimdi içimi dökeyim sizlere.
eşim ''sana bayılıyorum diyor'.hade beeee46 bedenin neresine bayılcan
iç çamaşırlarım küçük geliyor .düşük bel çamaşır giyerken koca karı çamaşırı giyiyorum na belime kadar.bi gecelik giyiyorum kalça göbek basen gitti gidiyor
kızımı emzirirken göbeğim bacağımın üstüne düşüyor
kızımı ayağımda sallarken ,zaten büyük olan basenlerim ve kalçalarım iyice yayılıyor
hele bacaklarım
o narin ince topuklu ayakkabılarım hayal oldu zaten
bende katılayım kızlar.gerçi ben diyet gruplarınada katıldım,diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama katılırsam sorumluluk bilinciyle belki kaçamak yapmam diye katıldım.
benimde boy 1.74
64 le hamile kaldım
şimdi 71 im
7 kilom var
hedefim 58 önümde uzun yol var
kotlarımı zor kapatıyorum düğmeleri fırlayıp gidecek bir gün.çok fena görüntüm
lesliye başladım bende yüklüydü hepsi.
cuma 4 mil cmt 3 mil yaptım
dün yapamadım köydeydik
bunların üstüne 30 dk pilates yapıyorum
bugün hedefim 4 mil yapmak inşallah çat kapı birileri gelmez.memlekete geldim sağdan soldan çok gelen var bebek görmeye..kalıyor sonra..
ya canım şu lesliyi nerden indiriyoruz bana yollayabilirmisin linkini
bende katılayım kızlar.gerçi ben diyet gruplarınada katıldım,diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama katılırsam sorumluluk bilinciyle belki kaçamak yapmam diye katıldım.
benimde boy 1.74
64 le hamile kaldım
şimdi 71 im
7 kilom var
dün yapamadım köydeydik
bugün hedefim 4 mil yapmak inşallah çat kapı birileri gelmez.memlekete geldim sağdan soldan çok gelen var bebek görmeye..kalıyor sonra..
dr 3 ay bekle pilates için dedi ama denedim hiç acımadı sezeryan yerim bende yapmaya başladım..sızlarsa bıraın diyorlar ama bende ağrı sızı hiç bişey yok maşallah..daha fazla gecikmek istemiyorum yaz geldi ıyyyy elbiselerime zor giriyorum dikişler patlıcak.dün kuzenim geldi 5 yaş büyük benden zayıflamış bide fıstık gibi olmuş.ayyy çok özendim valla ona.hemen zayıflamam lazım
kızlarr dün resmen mağazalarda ağlıyordum
46 beden etek oldu bana vee ben tabiki almadımmm. hamile eteklermle geçiriyorum.
ki ben 40 beden giyerdim ahh ahhhh
iyice iğrendm kendimden
haftasonu annemlerle adapazarına gittik, akrabamızın sünnetine.
her gören ayyy ne kadar şişmanlamışsın vs şeyler dedii.
moralim altüst oldu.
ve ben bu ay bebeğimin pek kilo almadığını hissediyorum
herkez iyi diyor ama ufff
bakalım yarın sağlık ocağına gidicez.
3 aylık olucak bebeğim, bakalım kaç olmuş. 2 ay 10 günlükken 5800 idi. 20 günde kaç gr aldığına bakıcamm
kızlaaaaaaarrrrrrrrr hafta sonu ev yerleştirdim azcık süzülürüm diyordum ama şiştim .yemek yapamayınca eşim habire hazır şeyler getirdi.mecbur yedik tabi.şimdi içimi dökeyim sizlere.
eşim ''sana bayılıyorum diyor'.hade beeee46 bedenin neresine bayılcan
iç çamaşırlarım küçük geliyor .düşük bel çamaşır giyerken koca karı çamaşırı giyiyorum na belime kadar.bi gecelik giyiyorum kalça göbek basen gitti gidiyor
kızımı emzirirken göbeğim bacağımın üstüne düşüyor
kızımı ayağımda sallarken ,zaten büyük olan basenlerim ve kalçalarım iyice yayılıyor
hele bacaklarım
o narin ince topuklu ayakkabılarım hayal oldu zaten
hatunlar bende geldim aranıza. doğum öncesi 60 kilo idim 67 ile doğuma girdim 1 hafta sonra 61 dim. Buraya kadar herşey süperdi ama sonradan süt olsun diye herşeye saldırdım ve gitgide şişiyorum sanırım şu anda 64 - 65 kiloyum. Hedefim 57-58 olmak. Listeye ekleyin beni. Lessie ile Callaneticse başladım dün itibari ile. Bakalım ne gösterecek zaman. Yemekten pek kesmedim sadece ekmeği azalttım bir de süt olsun diye tatlı değil daha sağlıklı şeylr yemeye çalışıyorum bakalım....
tamı tamına beni anlatmışsın hamileyken o çamaşırlardan o kadar bıkmıştım ki ağlamaya başladım son zamanlarda ama nerden bilebilirdim ki doğurmakla bitmiyomuş hala onları giymek zorundayım ve gerçekten kendimden nefret ediyorum bide sıcaklarda başladı iyice üstüne süt ve ter kokusu ohhhhh tadımızdan yenmeyiz artık
Çok enterasan bir şekilde birdenbire sihirli değnek değmiş gibi sağ altta mesaj düzenleme paneli yazısı çıktı! şoktayım... Daha önce yoktu.. Kafam karıştı nasıl oldu kine.. Sana sorduğumda öyle bir panel yoktu. Belli bir mmesaj sayısına mı ulaşmak lazıma acaba..
Kendimden bahsedeyim:
Ben 1.72 boyunda 27 yaşında 2 aylık kız sahibi bir anneyim. 66 kilo ile hamile kaldım. 3 ay içinde kusma vs. 63 e indim. Doğuma sanırsam 69 ile falan girdim. 67.2 ile zayıflamaya karar verdim şu an 63.9 um. Hedefim 57 lere inebilmek. Basen ve göbek sorunum var. Klasik türk kadını.
Beraber zayıflayacağız ama, uymamız gereken bir takım kurallar belirlendi mi daha önce. Ben ne yapılacağını bilmiyorum...:82:
dr 3 ay bekle pilates için dedi ama denedim hiç acımadı sezeryan yerim bende yapmaya başladım..sızlarsa bıraın diyorlar ama bende ağrı sızı hiç bişey yok maşallah..daha fazla gecikmek istemiyorum yaz geldi ıyyyy elbiselerime zor giriyorum dikişler patlıcak.dün kuzenim geldi 5 yaş büyük benden zayıflamış bide fıstık gibi olmuş.ayyy çok özendim valla ona.hemen zayıflamam lazım
Çok enterasan bir şekilde birdenbire sihirli değnek değmiş gibi sağ altta mesaj düzenleme paneli yazısı çıktı! şoktayım... Daha önce yoktu.. Kafam karıştı nasıl oldu kine.. Sana sorduğumda öyle bir panel yoktu. Belli bir mmesaj sayısına mı ulaşmak lazıma acaba..
Kendimden bahsedeyim:
Ben 1.72 boyunda 27 yaşında 2 aylık kız sahibi bir anneyim. 66 kilo ile hamile kaldım. 3 ay içinde kusma vs. 63 e indim. Doğuma sanırsam 69 ile falan girdim. 67.2 ile zayıflamaya karar verdim şu an 63.9 um. Hedefim 57 lere inebilmek. Basen ve göbek sorunum var. Klasik türk kadını.
Beraber zayıflayacağız ama, uymamız gereken bir takım kurallar belirlendi mi daha önce. Ben ne yapılacağını bilmiyorum...:82:
benimde boy 1.74
64 le hamile kaldım
şimdi 71 im
7 kilom var
dün yapamadım köydeydik
kızlar leslie ile ilgili link buldum fakat burda yazamıyorum yasak.isteyene özel mesaj atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?