2011 Nisan Anneleri için Geri Sayım Başlasın

21 gün kaldııııııııbebeğin başı doğum kanalına girmiş ayrıca:26:

2010 nisan annesi olarak sizi öncelikle kocaman öpürum hayırlı doğumlar diliyorum
doğumun geldiğini anlamak için size bir tavsiye
yere oturun ayaklarınızı uzatın sağ ayagınız yerde olsun sol topuğunuzu sağ baş parmağınıza değdirmeye çalışın değerse daha zamanı var ama değmezse 1 hafta içinde meleğiniz gelecek demek ben yaptım öpüyorum hepinizi

benimde 3 günüm kaldı ama bebişimin gelmeye pek niyeti yok gibi..1 hafta daha bekleme süresi oluyomuş gelmezse sezeryan olucak sanırım.

çok ddeğişik bi yöntem yapalım bakalım

Yasasin 25 gun kaldiiiii
Adetimizi bozmadan Erzurumdayim bugun diyorummmmm...

12 günüm var ama senin dediğini denedim bikaç kere olmadı, kramp girdi bacağıma.. bakalım çıkacak mı ?

Yarın doğuma giriyorum inş. çok heyecanlıyım ayrıca da korkuyorum sezeryan olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yarın doğuma giriyorum inş. çok heyecanlıyım ayrıca da korkuyorum sezeryan olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun

amiin canım inşallah.. hayırlısı olsun, korkma, bebişini düşün korkun geçsin Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…