2011 Nisan Anneleri için Geri Sayım Başlasın

119 olmuşum
Son günlerde de böyle oynayarak sayabilecek miyiz acaba :18:

Aysucum,benimde aynen öylee..
son usgye göre hatta aramızda bir gün var nerdeyse
12 gün ilerde benim oğluşda,ona göre kaldı 87..

valla gittikçe azalıyo rakamlar.bizimkiler usgde 10 gün büyüklerr ee bide bebekler genelde 40 haftalık doğmuyolar 38 de felan doğuyolar bunuda hesaplarsak toplamda 25 gün felan düşmek lazım.
ayyy o zamnda iyice az kalmış oluyoo

bizim bugün 85 kaldı ama usgye göre 75

canım evet bende okumuştum bu yazıyı..hatta dr.a da sordum doğum tarihini etkilemez dedi..
bende öyle davranıyorum genelde,ama aklımı karıştıran birşey var,ozaman neden doğum tarihi öne çıkıyor,yani şu olsa tamam,normalde sata göre 25 haftalık ama usgye göre 27 haftalık gelişime geldiğini gösterir ama d.tarihi sata göredir olsa tamamiama öyle olmuyor,neysee ne düşünsek ne söylesek boş,onlar ne zaman isterse ozaman gelecekler

canim aslinda bu konuda benim hic bir bilgim yok.sadece topikte arkadaslarin yazdiklarini okuyodum.sanki önce dogucakmis gibi yazilanlari.birde haftam gelince o yaziyi okumustum.o zaman dedim demekki önce dogmuyomus yaziya göre.o yüzdende okudugum yaziyi sizlerle paylasmak istedim.senin doktorda aynisini söylemis demekki bir sey var, ama ne..dedigin gibi hepsi zamaninda gelsinlerde ne önce, nede sonrahayirlisiyla..

rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eğlesin inşallah ben 2010 nisan annsiyim gerçi bizim zıpır prenses biraz acele etti 29martta dünyya geldi ve evimizin en güzel en anlamlı neşesi oldu bol bol uyuyun kızlar bol bol gezin tavsiyem sizlere şimdi 2 ay sonraki doğum günümüz için planlar yapıyoruz biz zamn o kadar çabuk geçecekki anlayamayacaksınız bir bakmışsınız 2012 annelerine bu duyguları paylaşcaksınız sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…