rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eğlesin inşallah ben 2010 nisan annsiyim gerçi bizim zıpır prenses biraz acele etti 29martta dünyya geldi ve evimizin en güzel en anlamlı neşesi oldu bol bol uyuyun kızlar bol bol gezin tavsiyem sizlere şimdi 2 ay sonraki doğum günümüz için planlar yapıyoruz biz zamn o kadar çabuk geçecekki anlayamayacaksınız bir bakmışsınız 2012 annelerine bu duyguları paylaşcaksınız sağlıcakla kalın
son 114
arkadaşlar doktorum doğum tarihi verdi 2 nisan ile 2 mayıs arası herhangibir günmüş koptum gülmekten yaaaa çok aydınlatıcı bi cvp oldu benim için
bir ay bekle dur dediöle mi kuzumm
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eğlesin inşallah ben 2010 nisan annsiyim gerçi bizim zıpır prenses biraz acele etti 29martta dünyya geldi ve evimizin en güzel en anlamlı neşesi oldu bol bol uyuyun kızlar bol bol gezin tavsiyem sizlere şimdi 2 ay sonraki doğum günümüz için planlar yapıyoruz biz zamn o kadar çabuk geçecekki anlayamayacaksınız bir bakmışsınız 2012 annelerine bu duyguları paylaşcaksınız sağlıcakla kalın
son 114
arkadaşlar doktorum doğum tarihi verdi 2 nisan ile 2 mayıs arası herhangibir günmüş koptum gülmekten yaaaa çok aydınlatıcı bi cvp oldu benim için
son 114
cnm çok saol bizleri yanlız bırakmıyosunuz hiç.
kızınada maşallah sağlıklı uzun ömürler diliyorum
cnm 1 ay baya uzun bi aralık olmuş.ilginç geldi bana :)
eveeet çok aydınlatıcı gerçekteen..benim dr.da 3 hafta önce 2 hafta sonra normal doğum süreleri
demişti,seninki de o hesap sanırım..ama onlarda işlerini yapıyorlar canım,bebişlerinin keyfine bağlı artık,hayırlısıyla zamanında ve sağlıkla doğsunlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?