2011 Nisan Anneleri için Geri Sayım Başlasın

Sağol cnm ziyaretin için... Ay çok heycanlıyım bide ilk bebişim...hyal gibi geliyo herşey... şimdi resimlerine bakıyorum aşık oldum resmen o gelince ne olur ne yaparım bilmiyorum..

son 114
arkadaşlar doktorum doğum tarihi verdi 2 nisan ile 2 mayıs arası herhangibir günmüş koptum gülmekten yaaaa çok aydınlatıcı bi cvp oldu benim için

Son düzenleme:

cnm çok saol bizleri yanlız bırakmıyosunuz hiç.
kızınada maşallah sağlıklı uzun ömürler diliyorum

son 114
arkadaşlar doktorum doğum tarihi verdi 2 nisan ile 2 mayıs arası herhangibir günmüş koptum gülmekten yaaaa çok aydınlatıcı bi cvp oldu benim için

cnm 1 ay baya uzun bi aralık olmuş.ilginç geldi bana :)

son 114

eveeet çok aydınlatıcı gerçekteen..benim dr.da 3 hafta önce 2 hafta sonra normal doğum süreleri
demişti,seninki de o hesap sanırım..ama onlarda işlerini yapıyorlar canım,bebişlerinin keyfine bağlı artık,hayırlısıyla zamanında ve sağlıkla doğsunlar inş.

cnm çok saol bizleri yanlız bırakmıyosunuz hiç.
kızınada maşallah sağlıklı uzun ömürler diliyorum

cnm 1 ay baya uzun bi aralık olmuş.ilginç geldi bana :)

banada tatlım önümüzdeki ay tarih verebilecek kıvama gelirmişiz nasıl oluyosa o iş

önümüzdeki ay bebğin gelişimine göre ortalama bi tarih söyleyebilirmiş bu ay söyleyebileceğim bu dedi hakkımıza hayırlısı sağ salim gelsinler yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…