- Konu Sahibi cimcimenaz
-
Selam herkese...
Ben bişey sormak istiyorum...Bilenler yardımcı olsunlar lütfen...Ben 2'li testimi yaptıramamıştım...Testin son haftasına denk geldiğinde anca dr. randevu alabilmiştim ve gitttiğimde usgde bebeğim gününden önde gittiğinden dr. testin geçtiğini söyledi...Yapılsada faydalı sonuçlar vermez dedi ve sonraki testi yaparız dedi...Şimdi hangi test olacak ve kaç haftalık aralıklarında yapılmakta çünkü yine dr. randevu alamıyorum...
tatlım su anda 3 lu testi yaptrablrsn die blyrm
Aysu, abimizi baya detaylı incelemiş doktoru maşallah
ne kadar büyümüş 250 gr.
böbrek olayını dediğin iyi oldu bende haftaya gidicem dr. söylerim..
inşallaah böyle sağlıkla devam eder,sağlıkla da doğar..
kilonu şimdiden kafana takma,toplamdaki kilon fazla olmaması lazım..
5 ayda 5-6 kilo normaldir..son ayda hızlı aldığın için paniklemişdir dr.
belki ödemin de var bilinmez ki...diyetisyen kontrollü iyi olur tabii..
ama sakın rejim yapma
cnm yazını yeni gördüm kusura bakma kaçırıyorum arada.
rejim yapamam zaten aslabebeğime kıyamam isterse 100 kg olıyım.
diyetisyene sağlıklı beslenme amaçlı gittim.
süper bi liste verdi valla.
ben o kadar yemiyodum düzensizdim ondan kilo aldım sanırım.24 kasımda kontrol var diyetisyende bakalım durum ne olmuş olucak.
diyetisyenimde sadece tatlıyı vermedi oda olası bi şeker çıkarsa diye ama gebesin canın çekerse ye dedi.
slm kızlar bizde doktordan geldik rahim ağzını ölçtü sorun yok çok şükür... bebişimin hareketlerini hissetmiştim ben 1-2 defa...bebişim uyuyodu çok sessizdi bu gün... kilo artışım doktora göre 1 miş..çok iyi dedi... ben arada 2 -3 artıyo kilom oda yediklerimden yada tartıdan olabiliyomuş... bebişim 203 gr maşallah.. 10 günde baya almış.. boyunu söylemedi ama yine iri olucak dedi seni bebeğin gündü ölçümlerinde parça parça olanlarda 1 hft önde gidiyo ona göre dedi... çok güzelleşmiş etlenmiş yavrum.. 20 haftada özgürmüşüm...bebek hareketlerini nezaman tam hissedersem ozamanmış..olsun şuan çok mutluyum... aykalanınca alışveriş yapıcam zaten...
bende biliyorsunuz bu hafta amniyosentez yaptırdım hızlı fish testi istedik şükür temiz çıktı ama kabus dolu 1 hafta geçirdik detaylı usg de sorun olmamasına rağmen gene de yaptırdık aklımız kalmasın diye çünkü bilmemek dahada zordu ve kadın dogumcu arkadaşım bana dediki düşük riskinden kokrma senin bebeğin down sendromu riskin düşük riskinden daha fazla dedi haklıydı da sonunda zor bir karardı yaptırdım içim rahat artık
şimdi evimize dönünce yeniden dr umu arayacağım ne zaman gelelim diye .ist da yaptırdım aminyosentezi perşembe günü evimize döneceğiz inşallahh
canım listende ne var bize de anlatsana aslında öğünü sıklaştrmak az ve sık yemek lazm.sık yemezsek daha çok kilo alyrz
cnm listemi yazıyım ben sizlerede
saol tatlım listen için bizde dkkkat edelm
bizde bugün kontrole gittik.
21+5 günlük olmuşuz 492 gram kilomuz.
detaylı inceleme ultrasonu verdi.
tetenoz aşını sağlıkocağında yaptırabilirsin dedi.1 ay arayla 2 tane olucakmış.
başkada bişi konuşmadık herşey yolunda dedi şükürler olsunki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?