2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

ben ordada tebrik etmistim simdide burda tebrik edeyim dünü$:128:masllah yavruna

sağol dünüşcüm..bak iyi bakıyorum damadına haberin olsun.... he ben kötü kaynana olmucam o yüzde al yusufu yanına vaz geçmiş..arada sesini duyim yeter bu kaynanatörler gillerden olucamız için ahahahaha

ilahi dünü$ tamam alicambende o dediklerinden olmuycam insallah ben kizi sizin oraya verirsem sen kesin olursun o yüzden oglanin bizim buraya gelmesi daha hayirli

ilahi dünü$ tamam alicambende o dediklerinden olmuycam insallah ben kizi sizin oraya verirsem sen kesin olursun o yüzden oglanin bizim buraya gelmesi daha hayirli

al anam al...artık kafam çalışmaya başlıyo..malum adam 3 çocuk dio..uğraşamam hepsiyle ozaman kadar illaki öff yiter dirim herhalde...kaymağını ben yerim... yollarım sana...damatta sevilir hani... artık mutlu mesut yaşarsınız...telefonlada değil..olmadı maille görüşürüz oğlumla falan..torunum olursada işte faceden paylaşırsınız... ordan size gift yollarım hediye die..

en son yine ben yazmisim buraya kontrolümü yine ben yaziyorum kimsecikler ugramamis.neyse bizim kontrolümüz var 17.02.20011 saat:17.00 da.melegimi 3 haftadair görmüyorum bakalim hersey yolundadir insallah..

en son yine ben yazmisim buraya kontrolümü yine ben yaziyorum kimsecikler ugramamis.neyse bizim kontrolümüz var 17.02.20011 saat:17.00 da.melegimi 3 haftadair görmüyorum bakalim hersey yolundadir insallah..

Hadi bakalım canım inş güzel haberlerle gelirsin.Kocaman olmuştur inş bebişin

biz sabah gittik dr a ama nst kontrollerimiz başladı onun için meleğimi göremedim sadece kalp atışı ve sancı için nts ye girdik

bugün 1.5 saat sonra doktor randevumuz var.bır yandan heyacan var ama bu aralar cok ta sınırlıyım nedense..dogum yaklasıyo dıye mı nedır(

çatı muayenesi oldunuz mu.ben 34+1deyim.cuma günü ya da pazartesi gideceğim doktora.o zaman 35 bitmiş oluyor.sanırım çatı muayenesi yapar.

çatı muayenesi oldunuz mu.ben 34+1deyim.cuma günü ya da pazartesi gideceğim doktora.o zaman 35 bitmiş oluyor.sanırım çatı muayenesi yapar.

36. haftada yapılıyor diye biliyorum ama doktordan doktora değişir belki.. bu cuma kontrolüm var 35+5 olcaz belki yapar, nst normal çıkarsa haftaya da bırakabilir..

15 martta doktora gittik nst ye bağladılar illk defa 35*2 de anestesiye yönlendirdiler bir srü test yaptılar pıhtılaşma antihiv falan
ameliyat kağıdıımızı verdiler 29 martta bidaha gel dediler
8 nisana sezaryene gel dediler....

2 haftada bir oluyo canim.uzun sayilmaz orda ne kadar da gidiyon ki sen??simdi yine 2 hafta sonra 2.nisanda randevum canim tabi dogurmazsam o güne kadarbana kalsa hergün doktora giderim yavrumu görmek icin rahatlatiyo benio yüzdendir mutlu ve heyacanli olmam
dünüş bu randevular uzun süre oluyo dimi sizin ondan böyle özlemin... çok mutlu ve heycanlısın

bugün kontrole gittik.başı doğum kanalındaymış.37 hafta bitti.izne ayrıldım.2800 gr olmuş.minik bi kı olacak.önümğzdeki hafta alttan muayene var.epiduralli normal düşünüyoruz.büyük ihtimalle öyle olacak.yine de muayene edecek doktor.

Bugun benim de doktor kontrolum vardi.
36+3 deyim. Doktor hem Group B testi icin alttan pamuklu cubukla sivi aldi hem de cati muayenesi yapti. Muayene acitmiyor kizlar. Sadece parmaklarin baskisini hissediyorsunuz. Kendinizi hic kasmayin baska seyler dusunmeye calisin.
Acilma yok ama yumusamam baslamis. Bundan sonra her an bebek gelebilir dedi.
Esim de yanimdaydi isin ciddiyetine vardi:))) 30 Nisan beklenen tarih daha var diye dusunup duruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…