- Konu Sahibi cimcimenaz
-
ben ordada tebrik etmistim simdide burda tebrik edeyim dünü$:128:masllah yavruna
sağol dünüşcüm..bak iyi bakıyorum damadına haberin olsun.... he ben kötü kaynana olmucam o yüzde al yusufu yanına vaz geçmiş..arada sesini duyim yeter bu kaynanatörler gillerden olucamız için ahahahaha
ilahi dünü$ tamam alicambende o dediklerinden olmuycam insallah ben kizi sizin oraya verirsem sen kesin olursun o yüzden oglanin bizim buraya gelmesi daha hayirli
al anam al...artık kafam çalışmaya başlıyo..malum adam 3 çocuk dio..uğraşamam hepsiyle ozaman kadar illaki öff yiter dirim herhalde...kaymağını ben yerim... yollarım sana...damatta sevilir hani... artık mutlu mesut yaşarsınız...telefonlada değil..olmadı maille görüşürüz oğlumla falan..torunum olursada işte faceden paylaşırsınız... ordan size gift yollarım hediye die..
en son yine ben yazmisim buraya kontrolümü yine ben yaziyorum kimsecikler ugramamis.neyse bizim kontrolümüz var17.02.20011 saat:17.00 da.melegimi 3 haftadair görmüyorum bakalim hersey yolundadir insallah..
çatı muayenesi oldunuz mu.ben 34+1deyim.cuma günü ya da pazartesi gideceğim doktora.o zaman 35 bitmiş oluyor.sanırım çatı muayenesi yapar.
19.03.2011 de doktor kontrolümüz varrrrsaatimizi sabirsizlikla bekliyoruz.. ve biz tam 36+6 haftaligiz
ayın 21inde randevumuz var.35+0 olacak.belki çatı muayenesi olur.
dünüş bu randevular uzun süre oluyo dimi sizin ondan böyle özlemin... çok mutlu ve heycanlısın
ayın 21inde randevumuz var.35+0 olacak.belki çatı muayenesi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?