2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

Ben bu kadar bile yemiyorum bunları yersem heralde sığınamam
karnım acıkınca azıcık çorba veya salata türü bişiy yiyorum okadar...
Bide çok susuyorum ben sizlerde öylemisiniz...

Ben bu kadar bile yemiyorum bunları yersem heralde sığınamam
karnım acıkınca azıcık çorba veya salata türü bişiy yiyorum okadar...
Bide çok susuyorum ben sizlerde öylemisiniz...

bende öğlenleri falan brokoli haşlayıp limonlayıp yiyorum yada bi tabak yemk yiyorum ekmeksiz..akşamlarıda öle fazla yemyrm meyveyi bol yemeye çalşyrm ama ne kadr az yersen ye alyrsun en iisi ye gitsin dyrm bazen

dun akşamdı kontrolumuz 464gr olmuş kızım 22 . haftadaydı pek yaramazdıdun yuzunu gösrene kadar doktorla güle güle öldük doktor artık ben duruyorum o hep kollarıyla hareket ediyor dedi küçük kızım zorla gösterdi yüzünü

benimkide öyle sürekli el kol hareketi yaptı benimki 20+0 da 432gr benimki obez bebek mi olucak nedir

en son cuma 21+3 de günü gördüm oğluşumu..
tam 26.6 cm ve 501 gr.olmuştu..8 gün ilerideydi yinee
maşallah 1 haftada 100 gr almış tam oğlummm
ayrıntılımız da bitti,çok şüküüür iyi oğlum bitti sıkıntımız

Son düzenleme:
Kızlar 8 aralık bizimde sabah 10 da randevumuz var...ilk defa bu kadar bekledim tam 3 hafta 2 gün olucak görmeyeli yavrumu bakalım neler dicek doktor heycan yaptım

gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi dr bende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378 gr bu arada bebişimiz

21+6 da ayrıntılımıza girdik. Çok şükür herşey normal. Bebişim 510 gram 25 cmVeee inanılmazz hareketliDoktor bile şaşırdı. İsmini Duru koymayı düşünüyorduk bu cilveli hareketli kıza Duru olmaz dedi

geçen cuma yani 19+6'da gördük kızımı en son :) 23. haftada gideceğiz. fetal ekokardiyografi ve vajinal ultrason yapacak (erken doğum riski varmı yokmu diye) doktor. 24. haftaya kadar bebekle ilgili tüm kontrollerini bitirmiş olacakmışız. ondan sonra büyümesini takip edecekmişiz.

keşke portatif ultrason aletleri olsa da, istediğimiz an baksak bebeğimize

:)) bizimki de seneye cnm 5 ocak
8 aralıkta gittik geçen hafta herşey iyiydi çok şükür
bi dahaki 5 ocakta gidicez doğum günümde:)
şeker yüklemesi yaptırcaz.
25 aralıkta 2. doz aşımız var

ben de en son dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten

canım az bakmş olablrler ama en azından sana heseyini anlatmalydı diye düşünyrm bnde bz onları merak edyrz zaten

kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı.
doktor uzun uzun gösterdi oğluşumu.kocaman olmuş.
880 gr kilosu boyuda yaklaşık 32 cm olmuş.
bebeğimin şükür herşeyi normalmiş sağlıklıymış.
yanlız benim rahim mesafem kısaymış.erken doğum riski olabilir dedi.bi ilaç yazdı onu sabah akşam kullanıcaksın dedi.
2.düzeye gittiğimde normaldi oysaki herşey.
benimde rahmimde sanki adet olucakmışım gibi sancılarım oluyodu.sanki vakumla çekiyomuş biri alttan gibi geliyodu.bunlarıda söyledim.rahim kasılması onlar dedi ilacı kullan tekrar bakıcaz dedi olmazsa daha ağır ilaçlar vericem dedi ama kullanılmasını çok tavsiye etmiyoruz çok yan etkisi var dedi.
bide şeker yüklemem yapıldı.çok fenaydı ya aç karnına onu içmek tatlı tatlı.
sonucumu pazartesi alıp göstercem doktoruma.

Kızlar bizde kontrolden geldik bebeğimle bebeğim haftasıyla uyumlu 440 gr olmuş bize öyle poz verdiki gözleri dudakları ayyy çok sevimli bişiye benziyor bu hafta detaylı usg ve 3 haftaya şeker yüklememizden bişi çıkmazsa yaramazımızı beklicez dedi doktor teyzesi rahim uzunluğum iyiymiş erken doğumu sordum bizden bu kadar

maşallah cnm miniğine.
sağlıklı olduğunuza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…