- Konu Sahibi cimcimenaz
-
Ben bu kadar bile yemiyorum bunları yersem heralde sığınamam
karnım acıkınca azıcık çorba veya salata türü bişiy yiyorum okadar...
Bide çok susuyorum ben sizlerde öylemisiniz...
kontrolümüz 04.12.2010bakalim büyümü$mü bizim prenseste
dun akşamdı kontrolumuz 464gr olmuş kızım 22 . haftadaydı pek yaramazdıdun yuzunu gösrene kadar doktorla güle güle öldük doktor artık ben duruyorum o hep kollarıyla hareket ediyor dedi küçük kızım zorla gösterdi yüzünü
bir dahaki kontrolümüz seneye( 8.ocakta vakitte bir türlü gecmiyor. .
ben de en son dün ayrıntılıya girdim kızlar 5 dk. da baktı radyolog anlamadım nasıl iş biraz baştan savmalık ve ilgisizlik sezimsedim özel olmasına ücretli olmasına rağmen nasıl böyle oldu anlamadım herhangi bir doktorun özel muayenesine gitsem daha iyiydi heralde aynı ücreti verdim çünkü ama inanın 5 dk. dan fazla sürmedi hiç bişey konuşmadı kızımı göremedim normal muayenede bile daha net görüyordum eşimi içeri almadılar falan filan bir sürü saçmalık işte hiç memnun kalmadım açıkcası mutlu ayrılmadım sizce ben mi abartıyorum normalmi bu durum??? sonuç olarak hiçbirşey yok herşey normal dediler bu kadar o kadar kısa süre içerisinde bu normalliği nasıl anladılar anlayamadım gerçekten
Kızlar bizde kontrolden geldik bebeğimle bebeğim haftasıyla uyumlu 440 gr olmuş bize öyle poz verdiki gözleri dudakları ayyy çok sevimli bişiye benziyorbu hafta detaylı usg ve 3 haftaya şeker yüklememizden bişi çıkmazsa yaramazımızı beklicez dedi doktor teyzesi rahim uzunluğum iyiymiş erken doğumu sordum bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?