2011 Nisan annelerinin doktor kontrolleri

bende bugun ultrasona girdim.
bebegim 450 grammis bir kizim olacagini ogrendim.
Allaha sukur sagligi da yerindeymis,
artik sira isim dusunmeye geldi hic heyecan bitmiyor

EMİRHAN 765 gr olmuş,boyunu unuttum ama haftasına göre boyu ileride dedi doktorumuz..Bebişimiz sağlıklı şükür:))

bizde bugün dr.teyzemizdeydik..
25+1 de 26+6 çıktı oğluşum..35 cm ve 1003 gr.olmuş

ayrıca şeker yüklememiz yapıldı,açlık 75,yükleme sonrası 127 çıktı..
çok şükür birşey çıkmadı onda da..bende 1 kiloya yakın almışım,ama yarısını oğluşum almış..

bu arada dr.bundan sonra 3 haftada bir gelmemi istedi..28-30.haftadan sonra da 2 haftada bir
gelmen gerekecek dedi,sizlere doktorunuz böyle birşey söyledi mi..

çok şükür herhangi bir riskimiz de yok,pimpirikli mi nedir benim dr.

maşallah oğluşuna cnm
özelse para için olabilir:) ama 30. haftadan sonra doğumu tespit etmek için sık çağırıyorlar cnm

cumartesiye kontrolümüz var kismetse günler gecmek bilmiyo ( 1 aydir görmüyorum bebi$imi seker kontrolümde o gün hayirlisi bakalim

selam kızlar yazdıklarınıza baktımda içim bir tuhaf oldu kasım annesiyim bende şu an nöbetteyim kızımın uyumuyor :)) ne günlerdi böyle gram gram onun heyecanını yaşardım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah

bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))

beklenen gün geldiyarin yani su saat itibariyle bugün 11.30 da prensesimizi görmeye ve seker testi icin gidicez..1 aydir görmedik( bakalim nasil bizim fistik

beklenen gün geldiyarin yani su saat itibariyle bugün 11.30 da prensesimizi görmeye ve seker testi icin gidicez..1 aydir görmedik( bakalim nasil bizim fistik

hadi gözün aydın dünüşüm... gelinimi görcen demek..sabırsızlıka bekliyorum.. güzel haberlerini..bende çarşamba gidicem haftaya... çok heycanlıyım...:26:

gördük gördük dünü$ masallah yavruma benim baya büyümüs görmeyeli.darisi carsambaya senin basina..ben 3 hafta sonra görücem tekrardan.. dedigim gibi 3 haftaya aldim randevuyu
hadi gözün aydın dünüşüm... gelinimi görcen demek..sabırsızlıka bekliyorum.. güzel haberlerini..bende çarşamba gidicem haftaya... çok heycanlıyım...:26:

Son düzenleme:
bizimde kontrolümüz perşembe günü çok özledim prensesimi 1,5 aydır bakmıyor bizim doktorumuz da amniyosentez detaylı usg ler vs derken çok uğraştık braz büyüsün demişti en son 15 gun önce şeker yüklemesi yaptırdık

Son düzenleme:
topikte yazdım ama tebrik etmeyen arkadaşlarım vardı.. kaynamasın arada die buraya yazıyorum...

26+5 te 28+6 olarak çıkan yavrum 15 gün ilerde gidiyo... bende 2 haftada 4 kilo almışım yavrumada 550 gr vermişim 2 haftada... 2 hafta sonra doktora tekrar gidicem..kilo almam lazım..bakalım ne olcak... 1250 gr 38 cm bebişim... maşallah herşey yolunda...kafası aşşağıda popo mideme dayalı bi şekilde..tabi daha hareketliler bakalım... çok şükür herşey iyi..bakalım neler olucak

ben ordada tebrik etmistim simdide burda tebrik edeyim dünü$:128:masllah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…