- Konu Sahibi cimcimenaz
-
bizde bugün dr.teyzemizdeydik..
25+1 de 26+6 çıktı oğluşum..35 cm ve 1003 gr.olmuş
ayrıca şeker yüklememiz yapıldı,açlık 75,yükleme sonrası 127 çıktı..
çok şükür birşey çıkmadı onda da..bende 1 kiloya yakın almışım,ama yarısını oğluşum almış..
bu arada dr.bundan sonra 3 haftada bir gelmemi istedi..28-30.haftadan sonra da 2 haftada bir
gelmen gerekecek dedi,sizlere doktorunuz böyle birşey söyledi mi..
çok şükür herhangi bir riskimiz de yok,pimpirikli mi nedir benim dr.
cumartesiye kontrolümüz var kismetse günler gecmek bilmiyo( 1 aydir görmüyorum bebi$imi seker kontrolümde o gün hayirlisi bakalim
iyiy haberlerle gel dünüşüm...
bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))
maaşallah canm benm gozn aydn
beklenen gün geldiyarin yani su saat itibariyle bugün 11.30 da prensesimizi görmeye ve seker testi icin gidicez..1 aydir görmedik ( bakalim nasil bizim fistik
hadi gözün aydın dünüşüm... gelinimi görcen demek..sabırsızlıka bekliyorum.. güzel haberlerini..bende çarşamba gidicem haftaya... çok heycanlıyım...:26:
topikte yazdım ama tebrik etmeyen arkadaşlarım vardı..kaynamasın arada die buraya yazıyorum...
26+5 te 28+6 olarak çıkan yavrum 15 gün ilerde gidiyo...bende 2 haftada 4 kilo almışım yavrumada 550 gr vermişim 2 haftada... 2 hafta sonra doktora tekrar gidicem..kilo almam lazım..bakalım ne olcak... 1250 gr 38 cm bebişim... maşallah herşey yolunda...kafası aşşağıda popo mideme dayalı bi şekilde..tabi daha hareketliler bakalım... çok şükür herşey iyi..bakalım neler olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?