- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
Canım maşallah göbüşüne bebeğine
canım o kadar abartma,çıkmış ama olması gereken kadar, öleee söylediğin gibi kocaman değilsin
Buda benim 16+4 teki 62 kilo halim kızlar :)
kızlar bu akşam göbeği..sabah bu kadar yok...ama ara ara kocaman oluyo..ve bundan gurur duyuyorum..çekemedim ne ama biraz bellii olmuştur die düşünüyorum...
maşaallah kızlar....15+4 günlük göbüşümmüzz :ecrin_bebek:
kendimi kötü hissettim...sanki akşam yemeğini fazla kaçırmışsın da öle çıkmış göbiş..ne güzel..incecik bellerle bebiş nasıl güzel oluyo...benim anlaşılan koca bi göbişim olcak..sempatiksalakcinni
maşaallah kızlar....
çok tatlısınız....
Esracım erkek olduğundanmıdır nedir göbüşüm baskettopu gibi öne doğru çıkıyor ve farkındaysan resim yandan çekilmiş.Yani hile varkaydirigubbakcemile3 Önden bakınca durum felaket ha birde bu kahvaltı öncesi kaydirigubbakcemile3 Ay buda 2.hile. Şahsen şimdiden odun gibi oldum ve hiçbir kıyafetim göbüş yüzünden olmuyor. Yalnız değilsin kuzum merak etme.Ayrıca hiiiiççç takma kafana biz hamileyiz ve böyle olmamız gerekiyor.15 kiloya kadar yolu var.Sen yatmaktan kaybettin şimdiden sonra tehliken geçipte hareketlenirsen kendini daha iyi hissedersin merak etme canım.Hormonlar devrede yaaaa depresifiz ! Bende eşimle küstüm ayrı odaya geçtim o anası babası ile oturuyor ben tek düşün durumu onlar varken trip atıyorum canıma susamış olmam lazımzemuszemus
ay bu erkekler aynımı ne...kayınvalidemde yattığımız sıralarda mecbur bakıma muhtaç ben...odamızda tv bile varken o gidiyo anasının babasıını yanında ne kıymetli oluyo...ben bütün gün evde yat camış gibi.. insan görmeye muhtacım anam kaynanada temizlik manyağı kadın 2 katlı eve 2 hft 1 kadın alıyo bide günde 1 süpürüyo ondan hayır yok...dedim ben gidiyim anamada o yanımda hep..oh geldim mutluyum..ha bide yüzsüz odadan odaya bana aşk msjları atıyo..bebeğimle beni öyle kandırcak guclubacismile
Yermiyiz öyle numaraları biz :/ Valla sürünsün umrumda değil benimki ben intikamımı oğlumla alacağım nasip olursa.Ana kuzusu olcak senin gibi peşimden ayrılmayacak benim görürsün diyorum kaydirigubbakcemile3 Bu arada benimkide haftasonu nöbetçi yanımda olmayacak ama o kıymetli ailesi ile (1 aydır bizdeler) vakit geçirmeyi seçiyor.Neymiş ben içeri gitcekmişim. Uyuycam şimdi onlar aile saadetine devam etsin hıh:dilcikar:
15+4 günlük göbüşümmüzz :ecrin_bebek:
bu da bizim göbüşümüz tabii eklemeyi başarabildiysek:)
ma$allah canim ma$allah :CüvCüv:
:kedi: ay valla yerim bencokacimcoook...çok güzel..ya..benimki gibi değil.sizi çıtır anneler...maşallah......olumunekankayizsmile zemuszemus:CüvCüv:
maşallah canım....
artık baya belli oluyor...
15+2 günlük kocaman göbüşüm
12+2 lik göbüşümmmmm
Eki Görüntüle 57403
ImageShack Album - 2 images
kızlar bu akşam göbeği..sabah bu kadar yok...ama ara ara kocaman oluyo..ve bundan gurur duyuyorum..çekemedim ne ama biraz bellii olmuştur die düşünüyorum...
15+4 günlük göbüşümmüzz :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?