- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
bnde gordm lcw de hamiş pantolu gercekten çok hoş gozkyrdu ama denemedm braz daha bekleyeym die
Hııım...Ozaman tamam...Ben kumaş pantolonuna benzeyenini aldım...Bayramada kısmetse kotunu istiyordum...Bende lcw bakmıştım...Başkada hamile pantolonu almam zaten...Yalnız ben üstlük bulamıyorum burda...Varda çok adi geliyor penyeleri hem renkler iğrenç...Ne yapacağım bilemiyorum...
ben 14.haftalarda aldım cnm.pantalonlarım oluyodu ama düşük bel oldukları için düğmeleri karnımı acıtıyodu.ondan aldım.lastikli zaten uzun bi süre giyerim sanırım.
Ah canım ah Allah düşürmesin ellerine. Benimkide sözde yemek yapıyor ama sadece doymak için hiç hamileye faydalı şeyler değil.Kontrolden gelince eşim doktor kızdı bebek gelişimi haftasıyla bir gidiyor hiç ilerlememiş beslenmene dikkat etmiyormusun dedi diye anlattı kayınvlideme o ne dese beğenirsin :Sen doktora bakma ben 3 tane doğurdum bana sor, ne alakası var beslenme ile diyor !!!! Hem herşey önünde yesin önündenmi alıyoruz dedi !!! PES dedim ya !cnm valla doktorum kızcak 1 kilo vermişim..kayınvalidem bakamadı banna..anneme geldim...aradı dedi neden gittinki dedi..evde yoktuda dedim anne 67 kilo olmuşum..üzüldü..ama üzülsün..daha doğmadan bebeğine bakmam die saçmalıyo..allah ona muhtaç etmedi ne yediysem onda kusmayı bilmeyen ben çıkarttım..allahın ilahi takdiri..annemde öle değil... bi içerlendi.. ohhhhhhhhh ..eşimde çok üzüldü..69 geliyodum ben.. bebek gelişimi önemli yemeuyince ne hayır gelcek bebeğime..öle işte..oh içimi döktüm.
Ah canım ah Allah düşürmesin ellerine. Benimkide sözde yemek yapıyor ama sadece doymak için hiç hamileye faydalı şeyler değil.Kontrolden gelince eşim doktor kızdı bebek gelişimi haftasıyla bir gidiyor hiç ilerlememiş beslenmene dikkat etmiyormusun dedi diye anlattı kayınvlideme o ne dese beğenirsin :Sen doktora bakma ben 3 tane doğurdum bana sor, ne alakası var beslenme ile diyor !!!! Hem herşey önünde yesin önündenmi alıyoruz dedi !!! PES dedim ya !
Ah canım ah Allah düşürmesin ellerine. Benimkide sözde yemek yapıyor ama sadece doymak için hiç hamileye faydalı şeyler değil.Kontrolden gelince eşim doktor kızdı bebek gelişimi haftasıyla bir gidiyor hiç ilerlememiş beslenmene dikkat etmiyormusun dedi diye anlattı kayınvlideme o ne dese beğenirsin :Sen doktora bakma ben 3 tane doğurdum bana sor, ne alakası var beslenme ile diyor !!!! Hem herşey önünde yesin önündenmi alıyoruz dedi !!! PES dedim ya !
evet canım haklısın desteğin için teşekkürler. elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım annemde erkenden kemik erimesi başladı.bi dikkatli olalım barieyvahedigeldismilehakkaten PES! nasıl bir anlayışları var bu kadınların..ayıp yaa,
bir de anne olacak alsanaalsanasmile
beslenmeyle alakası yok da neyle alakası var acaba..boşver canım,sen
kendin dikkat et,bak sana daha önce de demiştim ihmal etmemen gereken
besinler var onları mutlaka tüket,zor değil hem..
mesela bu haftalarda bebeğin kemik gelişimi olduğundan kalsiyum ihtiyacı artıyormuş..
eğer anne yeteri kadar almazsa annenin deposunda alıyor,olan anneye oluyor..
bunun acısı da menapoz da çıkıyor işte...
Kızlar maşaallah göbişlerinize. Biz 5. aya girdik ama fazla çıkmadı benim göbişim. Hamile olduğumu bilmeyenler anlamıyor.
kızlar 13+6 lık halim. Bu hafta biraz geciktim yüklemek içinzemuszemus
kızlar 13+6 lık halim. Bu hafta biraz geciktim yüklemek içinzemuszemus
Maşallah canım...Göbeğin benim hamile kalmadan önceki gibi ozamanda beni herkes hamile sanıyordu...Sanırım iç karnın geniş...
maşallaah,ama sanki senin de yayılmaya başlamış gibi..
daha önce böyle değildi,dimi?
yoksa prenses mi saklanıyor içerdeebayanssulusmile
Kız bebeği nereye sakladın???? kaydirigubbakcemile3kızlar 13+6 lık halim. Bu hafta biraz geciktim yüklemek içinzemuszemus
Canım gazdan bebişin artık yer değiştirmesinden sanırım önceki daha sivri dediğin gibi. Benimde öyle bu hafta sanki göbeğim küçülmüş gibi geliyor bana yada plesanta genişlediği için bize öyle geliyor yanlara yayılmaya başladı sıpalar eee 20 cm i geçtiler artık.4.ayı bitiiyorlar hayırlısıylailki 14+3
ikincisi bugün yani 15+3
sanki ilki daha belirgin dimi,bana mı öyle geliyor..
bu aralar pek büyümüyor göbük,sanki yayılıyor:bbo:
Kız bebeği nereye sakladın???? kaydirigubbakcemile3
Canım gazdan bebişin artık yer değiştirmesinden sanırım önceki daha sivri dediğin gibi. Benimde öyle bu hafta sanki göbeğim küçülmüş gibi geliyor bana yada plesanta genişlediği için bize öyle geliyor yanlara yayılmaya başladı sıpalar eee 20 cm i geçtiler artık.4.ayı bitiiyorlar hayırlısıyla
Kız bebeği nereye sakladın???? kaydirigubbakcemile3
Canım gazdan bebişin artık yer değiştirmesinden sanırım önceki daha sivri dediğin gibi. Benimde öyle bu hafta sanki göbeğim küçülmüş gibi geliyor bana yada plesanta genişlediği için bize öyle geliyor yanlara yayılmaya başladı sıpalar eee 20 cm i geçtiler artık.4.ayı bitiiyorlar hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?