- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
maşallah cnm...çok şirin..selam arkadaşlar buda şuanda 15 haftalık olan göbüşüm ama sanki 5-6 aylık gibiyim :)))
ay kızlar ya benm hiç göbüşüm yok ama sznkleri gornce şaşryrm 14 haftalık benmki .sadce kasığımda bi şişlik war o da az bişey iç karnım mı geniş ne millet nerde hani bebek dyr mafoldumben
benimde karnım bazen çok cıkıyor bazen çıkmıyor doktora sordum pelviksin geniş ondan dedi iç karın dediklerinden sanırım
şişmanlar hep öle der moral bozar takma dedi
ay kızlar ya benm hiç göbüşüm yok ama sznkleri gornce şaşryrm 14 haftalık benmki .sadce kasığımda bi şişlik war o da az bişey iç karnım mı geniş ne millet nerde hani bebek dyr mafoldumben
selam arkadaşlar buda şuanda 15 haftalık olan göbüşüm ama sanki 5-6 aylık gibiyim :)))
Canım bende 5 aylık olupta hiç hamile gibi gözükmeyenlere özenirdim,2,5 aydan beri ben hamileyim diye resmen bağırıyor vücudum,şimdi kocaman bir karnım var,40 kiloluk çalışma arkadaşım her ayağa kalktığımda ayyyy ne kadar büyüdü karnın diye tepki veriyorbilmiyorumkismileyani durumunun kıymetini bil zaten 1-2 ay sonra kocaman bir karnın olacak:CüvCüv:
ma$allah canim ma$allah :CüvCüv:
ooh göbükler hızlaa geliyoor..
kızlaar maşallaah hepinize ve bebişlerinize
herkesin ne kaadr farklı ama çok güzel kesinlikle opuyorumnanaktan
Al sana koca bir MAŞŞŞAAAALLLLALAAAHHHH:lepi::lepi:
balküpü çok şeker cnm ya maşalllah:)
bakalım bnde bi iki güne eklerim yenisini:)
Maşallah baya belli41 kere
Maşallah diyorum ama sana değil annesi bebişe...Ne güzelde büyüyormuşta kendini ben burdayım diye meydana çıkarıyormuş...Hadi kıyamadım annesi sanada kocaman bir maşallah...
ImageShack Album - 2 images
kızlar bu akşam göbeği..sabah bu kadar yok...ama ara ara kocaman oluyo..ve bundan gurur duyuyorum..çekemedim ne ama biraz bellii olmuştur die düşünüyorum...
15+4 günlük göbüşümmüzz :ecrin_bebek:
bu da bizim göbüşümüz tabii eklemeyi başarabildiysek:)
selam arkadaşlar buda şuanda 15 haftalık olan göbüşüm ama sanki 5-6 aylık gibiyim :)))
esracım maşallah sana ve miniğine
sen kendine şişkomu diyosun ben şimdi bi göbek koyıyımda gör sen kim şişko :roflol:
maşallah cnm miniğine
cnm maşallah size
rabbim nazarlardan saklasın
oy oy maşallah cnm
maşallah cnm ikinizede.
sen bide benim göbeği görsen :)
cnm valla doktorum kızcak 1 kilo vermişim..kayınvalidem bakamadı banna..anneme geldim...aradı dedi neden gittinki dedi..evde yoktuda dedim anne 67 kilo olmuşum..üzüldü..ama üzülsün..daha doğmadan bebeğine bakmam die saçmalıyo..allah ona muhtaç etmedi ne yediysem onda kusmayı bilmeyen ben çıkarttım..allahın ilahi takdiri..annemde öle değil... bi içerlendi.. ohhhhhhhhh ..eşimde çok üzüldü..69 geliyodum ben.. bebek gelişimi önemli yemeuyince ne hayır gelcek bebeğime..öle işte..oh içimi döktüm.
küçük prensim ve ben
17+4 günlüğüz
küçük prensim ve ben
17+4 günlüğüz
Maşallah canım...41 kere hemde maşallah...17+4 günlüksün ama kot pantolon giyebiliyorsun...Nazar değmesin...
çok saol cnm.
hamiş pantalonu o üstümdeki.lcw den aldım.tavsiye ederim.
ewet canm maaşallh hala kot pantolon gyeblyrsn benm kotlar olmuyr walla 2 tane keten pantolonum war onları gıyıyorm oysaki 1 kilo aldm sadece cokacimcoook
çok saol cnm.
hamiş pantalonu o üstümdeki.lcw den aldım.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?