2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

selam arkadaşlar buda şuanda 15 haftalık olan göbüşüm ama sanki 5-6 aylık gibiyim :)))

Eklentiler

• $22102010387.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
ay kızlar ya benm hiç göbüşüm yok ama sznkleri gornce şaşryrm 14 haftalık benmki .sadce kasığımda bi şişlik war o da az bişey iç karnım mı geniş ne millet nerde hani bebek dyr mafoldumben

selam arkadaşlar buda şuanda 15 haftalık olan göbüşüm ama sanki 5-6 aylık gibiyim :)))
maşallah cnm...çok şirin..
ay kızlar ya benm hiç göbüşüm yok ama sznkleri gornce şaşryrm 14 haftalık benmki .sadce kasığımda bi şişlik war o da az bişey iç karnım mı geniş ne millet nerde hani bebek dyr mafoldumben

cnm nie üzülüyosun ki...dediğim gibi çıkıcak o göbiş az bekle kaydirigubbakcemile hem ne güzel işte... oda bi şans..sıkıntı yapma değerlendir.. çıtır..kaydirigubbakcemile3

cnm nie üzülüyosun ki...dediğim gibi çıkıcak o göbiş az bekle kaydirigubbakcemile hem ne güzel işte... oda bi şans..sıkıntı yapma değerlendir.. çıtır..kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ewet arkadaşlarm da öle dyr yırtıkların olmaz bel agrn daha az olr dyr ama insan endsye kaplyr acaba bebek belşmyr mu die ondan yani yoksa warsın çıkmasın

benimde karnım bazen çok cıkıyor bazen çıkmıyor doktora sordum pelviksin geniş ondan dedi iç karın dediklerinden sanırım
şişmanlar hep öle der moral bozar takma dedi

benimde karnım bazen çok cıkıyor bazen çıkmıyor doktora sordum pelviksin geniş ondan dedi iç karın dediklerinden sanırım
şişmanlar hep öle der moral bozar takma dedi

hadi ya onlar sağlıklı olsun da gersi önemli deil bnde en son 2 hafta önce gordm bebşimi 2ahfta sonra gdp cnsyetni öğrencez inş baklım ya gormeynce özler de oldum ben bebişimi ya ne kadr guzel bi duygu çok şukur rabbime :Saruboceq:

Canım bende 5 aylık olupta hiç hamile gibi gözükmeyenlere özenirdim,2,5 aydan beri ben hamileyim diye resmen bağırıyor vücudum,şimdi kocaman bir karnım var,40 kiloluk çalışma arkadaşım her ayağa kalktığımda ayyyy ne kadar büyüdü karnın diye tepki veriyorbilmiyorumkismileyani durumunun kıymetini bil zaten 1-2 ay sonra kocaman bir karnın olacak:CüvCüv:

tesekkr ederim canım benm ewt nasıl olsa çkarlar deil mi opuyorumnanaktan

ma$allah canim ma$allah:CüvCüv:

ooh göbükler hızlaa geliyoor..
kızlaar maşallaah hepinize ve bebişlerinize
herkesin ne kaadr farklı ama çok güzel kesinlikle opuyorumnanaktan

Al sana koca bir MAŞŞŞAAAALLLLALAAAHHHH:lepi::lepi:

balküpü çok şeker cnm ya maşalllah:)
bakalım bnde bi iki güne eklerim yenisini:)

Maşallah baya belli 41 kere

Maşallah diyorum ama sana değil annesi bebişe...Ne güzelde büyüyormuşta kendini ben burdayım diye meydana çıkarıyormuş...Hadi kıyamadım annesi sanada kocaman bir maşallah...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim saolun ALLAH ım hepimizi ve tabiki bebişlerimizi nazarlardan korusun inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almak nasip olur bu arada bugun dr daydık bebişimiz erkekmiş ALLAH ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin....

ImageShack Album - 2 images

kızlar bu akşam göbeği..sabah bu kadar yok...ama ara ara kocaman oluyo..ve bundan gurur duyuyorum..çekemedim ne ama biraz bellii olmuştur die düşünüyorum...

esracım maşallah sana ve miniğine
sen kendine şişkomu diyosun ben şimdi bi göbek koyıyımda gör sen kim şişko :roflol:

15+4 günlük göbüşümmüzz :ecrin_bebek:

maşallah cnm miniğine

cnm maşallah size
rabbim nazarlardan saklasın

bu da bizim göbüşümüz tabii eklemeyi başarabildiysek:)

oy oy maşallah cnm

maşallah cnm ikinizede.
sen bide benim göbeği görsen :)

küçük prensim ve ben
17+4 günlüğüz

Eklentiler

• $17+4 (1).webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 51

cnm valla doktorum kızcak 1 kilo vermişim..kayınvalidem bakamadı banna..anneme geldim...aradı dedi neden gittinki dedi..evde yoktuda dedim anne 67 kilo olmuşum..üzüldü..ama üzülsün..daha doğmadan bebeğine bakmam die saçmalıyo..allah ona muhtaç etmedi ne yediysem onda kusmayı bilmeyen ben çıkarttım..allahın ilahi takdiri..annemde öle değil... bi içerlendi.. ohhhhhhhhh ..eşimde çok üzüldü..69 geliyodum ben.. bebek gelişimi önemli yemeuyince ne hayır gelcek bebeğime..öle işte..oh içimi döktüm.

iyi yapmışsın cnm annene geçmekle boşver sen kayınvalideni.
sen bebeğini düşün tatlım kendine çok iyi bak

ewet canm maaşallh hala kot pantolon gyeblyrsn benm kotlar olmuyr walla 2 tane keten pantolonum war onları gıyıyorm oysaki 1 kilo aldm sadece cokacimcoook

çok saol cnm.bende en son 14+4 te 1 kilo almıştım ama 3 haftada 1 kilo daha almışımdır kesin.
lcw den aldım kotumu hamiş pantalonu.

çok saol cnm.
hamiş pantalonu o üstümdeki.lcw den aldım.tavsiye ederim.

Hııım...Ozaman tamam...Ben kumaş pantolonuna benzeyenini aldım...Bayramada kısmetse kotunu istiyordum...Bende lcw bakmıştım...Başkada hamile pantolonu almam zaten...Yalnız ben üstlük bulamıyorum burda...Varda çok adi geliyor penyeleri hem renkler iğrenç...Ne yapacağım bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…