2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

göbek deliği sewyesne çktgnı hissedeblyrmsn canım benmki hala göbegmden aşagıda gerci benmki sennknden daha küçük ama :CüvCüv:

:roflol::roflol:ayy sorma arkadaşım ya bu baya çıkmış halikaydirigubbakcemile3bid ben bunu baya çıktı diye sevinerek gösteriyorumbakalım ilerleyen haftalarda ne olacak

ay bana da surekli dyrlar bebişi nerye sakladın die saklanyr bebegim daha çkmak istemyr walla hihoyyyt
Daha erken kuzum sen bu haftadan sonra ancak kilo alırsın ben 15te aldım mesela
canım henüz belli değil ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı. var mı sizlerin içine doğan bir cinsiyet herkesin tahminini alıyorum

Canım anneler hissediyor inan başından beri hep erkek hissettim.Bioritm,rus takvimi ve sitedeki bilumum tahmin araçlarında KIZ dediler ama ERKEK bebişim çok şükür.Senin karına bakarsan kız gibi zaten bana kalırsa:CüvCüv:

göbek deliği sewyesne çktgnı hissedeblyrmsn canım benmki hala göbegmden aşagıda gerci benmki sennknden daha küçük ama :CüvCüv:

tam göbek deliği seviyesinde hissetmiyorum canım..
altında hissediyorum bu aralar..ama yukarı çıkacak işte ilerleyen haftalarda..
zaten yeni yeni hissediyorum bende

Son düzenleme:
canım henüz belli değil ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı. var mı sizlerin içine doğan bir cinsiyet herkesin tahminini alıyorum

eevet canım anneler hissediyor gerçekten..bende başından beri erkek dedim
çok emindim hatta,doktorumda öyle dedi anneler % 90 doğru hissederler diye..

15+6 lık göbüşümüzü iftiharla sunuyoruz işte kuzucuuuummmm

Eklentiler

• $23102010(002).webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 67
  • $23102010(004).webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
haha...valla benim hamiş kıyafeti almaya hiç niyetim yok çünkü çok rüküş şık bişey bulmak zor... tesettürlü olduğum için şık bi elbisi alırım aker armine gibi yerlerden oh bayramığımda olur gerisi evde paçavra ne bulursam artık haha giyerim... olmadı bedeni biraz büyültür alırım...

maşallah göbüşüne..sen de önden gidenlerdensin:CüvCüv:
ewt cnm ya göbüşüm aldı başını gidiyo olsun ne yapalım sağlıklı olsunda kuzum varsın büyük göbüşüm olsun.

bende tesettürlüyüm ve inan nerden ne alcamı hiç bilmiyorum etek aradım ama bulamdım bii türlü

arminenin falan etekleri hamişken iyi giyiliyo geniş kemeri varya...bide dayı butik falan olmadı güzel bi elbise al cnm rahat rahat giyersin.. şöle şıkır şıkır midi boy bilekte...

mesela olmadı ben diktirmeyi düşünüyorum... ist kumaş çok terzide çok...model int ordan kolu için burdan takası için derken belki diktiririm die düşünüyorum çünkü 7-8 aylıkta giycek hiç bişeyim yok...

ilki 14+3
ikincisi bugün yani 15+3
sanki ilki daha belirgin dimi,bana mı öyle geliyor..
bu aralar pek büyümüyor göbük,sanki yayılıyor:bbo:

İlk önce maşallah...Evet ilk resimde göbek sivri ikinci resimdede genişlemiş...Olsun bebiş sağlıklı olsunda o yeter...

Sanırım canım ben de anlamadım. Uzun zamandır beni görmeyen biri vardı. Hamileyim dedim şok oldu. bana baktı 6 haftalık mı dedi yok 14 haftayı geçtik dedim ikinci şoku yaşadı

Canım iç karnın geniş demekki...Geniş olsada kurtulamayacaksın o göbüş yinede çıkacak meydana...

15+6 lık göbüşümüzü iftiharla sunuyoruz işte kuzucuuuummmm

Maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…