- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
evet canım haklı olabilirsin...zaten bu haftalarda artık göbek deliği seviyesine
çıkıyormuş,aslında benim oğlum 8 gün ilerde,ama yine de son günlerde
azaldı,neysee çıkacak bol bol,önce sivrilecek sonra yuvarlanacak sempatiksalakcinni
Kız bebeği nereye sakladın???? kaydirigubbakcemile3
Canım gazdan bebişin artık yer değiştirmesinden sanırım önceki daha sivri dediğin gibi. Benimde öyle bu hafta sanki göbeğim küçülmüş gibi geliyor bana yada plesanta genişlediği için bize öyle geliyor yanlara yayılmaya başladı sıpalar eee 20 cm i geçtiler artık.4.ayı bitiiyorlar hayırlısıyla
kızlar 13+6 lık halim. Bu hafta biraz geciktim yüklemek içinzemuszemus
oy maşallah.... cinsiyeti bellimi cnm...kızmı?
Daha erken kuzum sen bu haftadan sonra ancak kilo alırsın ben 15te aldım meselaay bana da surekli dyrlar bebişi nerye sakladın die saklanyr bebegim daha çkmak istemyr walla hihoyyyt
canım henüz belli değil ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı. var mı sizlerin içine doğan bir cinsiyet herkesin tahminini alıyorum
göbek deliği sewyesne çktgnı hissedeblyrmsn canım benmki hala göbegmden aşagıda gerci benmki sennknden daha küçük ama :CüvCüv:
canım henüz belli değil ama içime kız doğuyor bakalım hayırlısı. var mı sizlerin içine doğan bir cinsiyet herkesin tahminini alıyorum
15+6 lık göbüşümüzü iftiharla sunuyoruz işte kuzucuuuummmm
maşallah göbüşüne
oh maşallah ya...kızlar ciddi ciddi karnımız büyüyo...heycanlanıyorum vallahi
ewt cnm ya göbüşüm aldı başını gidiyo olsun ne yapalım sağlıklı olsunda kuzum varsın büyük göbüşüm olsun.maşallah göbüşüne..sen de önden gidenlerdensin:CüvCüv:
haha...valla benim hamiş kıyafeti almaya hiç niyetim yok çünkü çok rüküş şık bişey bulmak zor... tesettürlü olduğum için şık bi elbisi alırım aker armine gibi yerlerden oh bayramığımda olur gerisi evde paçavra ne bulursam artık haha giyerim... olmadı bedeni biraz büyültür alırım...
ewt cnm ya göbüşüm aldı başını gidiyo olsun ne yapalım sağlıklı olsunda kuzum varsın büyük göbüşüm olsun.
bende tesettürlüyüm ve inan nerden ne alcamı hiç bilmiyorum etek aradım ama bulamdım bii türlü
bende p.tesi hastane çıkışı kocişimle bi bakınıyım diyorum. belki bulurum bişiler
ilki 14+3
ikincisi bugün yani 15+3
sanki ilki daha belirgin dimi,bana mı öyle geliyor..
bu aralar pek büyümüyor göbük,sanki yayılıyor:bbo:
Sanırım canım ben de anlamadım. Uzun zamandır beni görmeyen biri vardı. Hamileyim dedim şok oldu. bana baktı 6 haftalık mı dedi yok 14 haftayı geçtik dedim ikinci şoku yaşadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?