2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

işte biz 23+1 deyiz...

ayakta tam belli olmadığından otururken gösterdik kendimizi birde..

Eklentiler

• $IMG_1587i.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_1584i.webp
    10 KB · Görüntüleme: 31
cnm maşallah kayra bebeğe ve sana
sende kilo almamışsın fazla gayet fit görünüyosun.

ayy saol Aysucum ama az öncede yazdığım gibi tam 7 kiloo aldıım..
nasıl gidecek böyle hiç bilmiyorum vallaa..ama halen de boğazımı tutamıyorum..
off hakkaten çok zormuş,zaten benim bünyem kilo almaya çok müsait..
bir arkadaşım var burda diyetisyen onla görüşücem artık..

ama hiç de 7 kilo almş gbi deil sanki göbüşüne gtmiş gbi hoş duruyrsn bence tatlım

çok saol tatlım bu güzel iltifatın için ama ben gerçeği biliyorum..
kilolar popom ile boynum arasında dağıldı resmen biraz da bacaklarıma gitti..
üst bölgem çok değişti yani...sırtım filan genişledi yaaa..neysee konuşmayalım..
sen çok iyi gidiyorsun inş.böyle gidersin,tabi boğazına hakim oluyorsan böyle de gider zaten...

cnm ben daha 18. haftamda 7 kilo almış durumdaydım biliyorsun.doktorum hemen diyetisyen önermişti.kilo alımıım durdu sonra.2 hafta öncesine kadarda aynıydı.yani 5 hafta felan kilo almadım.
ama ben elevit içiyodum o kestim.onunda çok kilo yaptığını duydum belkide ondan hızlı gitti kilo alımım.

sende git derim diyetisyene tek yasak koyduğu şey hamurişi ve tatlı.
ama daha düzenli oluyo herşey sorumluluk hissediyosun.

Son düzenleme:

maaşallah aysu cum çok istikrarlı gidiyorsun o zamn :92:

maaşallah aysu cum çok istikrarlı gidiyorsun o zamn :92:

çok saol cnm.ama son 2-3 haftadır ne durumda bilemiyorum sanki gene aldım gibi geliyo.çünkü geceleri uyuyamıyorum ve acıkıyorum doğal olarakta bişiler yiyorum.gerçi genelde sütlü mısır gevreği yiyorum ama kilo oluyo işte.
dün diyetisyenim vardı gidemedim malesef yarın şeker yüklemem var doktorum tartar belki bakalım ne çıkıcak.inşallah fazla almamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…