2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

kızlaar biz geldik 21+3 minik kızım ve ben
canım kızını bilmem ama göbüşün pek minik:)))maaşallah size
işte biz 23+1 deyiz...

ayakta tam belli olmadığından otururken gösterdik kendimizi birde..
ayy maaşallah Kayra ve annesine.bu arada dost başa düşman ayağa gibi olacak ama taytına bayıldım mor mor çok şıksın bacım.. söylemeden geçemeyeceğim

işte biz 23+1 deyiz...

ayakta tam belli olmadığından otururken gösterdik kendimizi birde..

Hatunlar hem sizlere hemde bebişlere maşallah diyorum...Bana göre kilo alma bakımındanda çok güzel ilerliyoruz...İnşallah doğumlarımızda böyle güzel bir şekilde gerçekleşirde burada anlatırız yine...

cimcimenaz,erenhava,landsarc bayıldım göbüşlerinize nazar bıncuğunuzda benden olsun
landsarc hiç endişelenme tatlım oturarark foto koymasan belli bile olmuyor,olanda çok tatlı duruyor

cimcimenaz,erenhava,landsarc bayıldım göbüşlerinize nazar bıncuğunuzda benden olsun
landsarc hiç endişelenme tatlım oturarark foto koymasan belli bile olmuyor,olanda çok tatlı duruyor

Maşallah tatlım çok şekersiniz

tşkler kızlarr

selam kızlar buda benim yeni göbüşüm 23. haftamız bugün kızım ve bengerçi yarım gibi çıkmış ama belli oluyo yinede

Eklentiler

• $16122010484.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 24
maşallah kuzuşa ve tabi annesineyok be hayatım 7 kilo almış gibi durmuyorsun ya da fiziğin gayet müsait tatlımçok şekersinizz

ayy saol tatlım,güzel iltifatın için..boyda yok bende fazla 1.65..vericez inş.doğumdan sonra
Anaaam severim ben sizin göbüşlerinizi maşallah maşallah
saol cnm,amaa bizde sizinkileri sevelim hadii

canımm valla senin gözden de kaçmamış haa,teşekkür ederim
severim bende böyle renk renk..zati en sevdiğim renktir mor..

kizlar 3 ünüzede kocaman bir Masallah

kızlaaar hepinize çok teşekkür ederim..valla insan çok güzel moral veriyorsunuz
hadi amaa eklemeyen ama takipçiler sizi de görmek istiyoruz,göbüşler çoğalmalı

ayy pembiş pembiş nede güzel olmuşsunuz öyle anne-kız..maşallaah size
çok da fit görünüyorsun canım,kilo almamışsın fazla,ne güzel

selam kızlar buda benim yeni göbüşüm 23. haftamız bugün kızım ve bengerçi yarım gibi çıkmış ama belli oluyo yinede

baya farketmiş senin de cnm..evet aslında yarım çıkmış ama yine de büyümüş olduğu
anlaşılıyor..maşallaah prensesinle sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…