- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
kızlaar biz geldik 21+3 minik kızım ve ben
işte biz 23+1 deyiz...
ayakta tam belli olmadığından otururken gösterdik kendimizi birde..
ayyy canım benim fit liğe bak bide bana diyosun tatlım. çok güzelsiniz kızın da sen de kocaman maşallah ikinize de
işte yeni halimiz kızlarr
24+5 günlük oğlum ve ben
işte biz 23+1 deyiz...
canım kızını bilmem ama göbüşün pek minik:)))maaşallah sizekızlaar biz geldik 21+3 minik kızım ve ben
işte biz 23+1 deyiz...
işte biz 23+1 deyiz...
Anaaam severim ben sizin göbüşlerinizi maşallah maşallah
tşk edrız canım sızde oylesınızay maşallahcanım benim valla pembiş pembiş pek bi tatlısınızzz
çok teşekkürler teyzesi.
cnmm maşallah yaa süpersiniz
rabbim nazarlardan saklasın
işte biz 23+1 deyiz...
Hatunlar hem sizlere hemde bebişlere maşallah diyorum...Bana göre kilo alma bakımındanda çok güzel ilerliyoruz...İnşallah doğumlarımızda böyle güzel bir şekilde gerçekleşirde burada anlatırız yine...
cimcimenaz,erenhava,landsarc bayıldım göbüşlerinize nazar bıncuğunuzda benden olsun
landsarc hiç endişelenme tatlım oturarark foto koymasan belli bile olmuyor,olanda çok tatlı duruyor
Maşallah tatlım çok şekersiniz
maşallah kuzuşa ve tabi annesineyok be hayatım 7 kilo almış gibi durmuyorsun ya da fiziğin gayet müsait tatlım çok şekersinizz
saol cnm,amaa bizde sizinkileri sevelim hadiiAnaaam severim ben sizin göbüşlerinizi maşallah maşallah
canım kızını bilmem ama göbüşün pek minik:)))maaşallah size
ayy maaşallah Kayra ve annesine .bu arada dost başa düşman ayağa gibi olacak ama taytına bayıldım mor mor çok şıksın bacım.. söylemeden geçemeyeceğim
kizlar 3 ünüzede kocaman bir Masallah
Hatunlar hem sizlere hemde bebişlere maşallah diyorum...Bana göre kilo alma bakımındanda çok güzel ilerliyoruz...İnşallah doğumlarımızda böyle güzel bir şekilde gerçekleşirde burada anlatırız yine...
cimcimenaz,erenhava,landsarc bayıldım göbüşlerinize nazar bıncuğunuzda benden olsun
landsarc hiç endişelenme tatlım oturarark foto koymasan belli bile olmuyor,olanda çok tatlı duruyor
selam kızlar buda benim yeni göbüşüm 23. haftamız bugün kızım ve bengerçi yarım gibi çıkmış ama belli oluyo yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?