2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

birden büyüyen 23+3 lük güzeller güzeli bebişim ve ben

21+5 lik halimiz... eşim tam çekmedi yukardan çekse olmuyomuş tam çekse yok oram görnüyomuş anca bu kadar

kızlaar göbüşler harikaa..Esracım,maşallaah baya büyümüş senin göbüş de..
sende hiç kilolu görünmüyorsun vallaa..

leengorkemm,canım yandan sivrilmeye başlamış ama önden halen hamile gibi değilsin..
süper valla,fiziğin çok hoş halen 1 kilodamısın yahuu..öyleysee yuuuh diyorum..

Son düzenleme:

evet tatlım ama artık hamiş olduğumu fark etmeye başladılarteşekkür ederim canım da benim öyle boyum uzun değil çok düzgün de bir fiziğim yok be tatlım manken gibi falan değilim yani1-1,5 kilo arası gidip geliyorum bakalım sonumuz ne olacak ama artık kızlar bana düşman olmaya başladı:18:

kizlar ikinizede Masallah..süpersiniz

ayyy kuzum çok dadluu çıkmış ya..büyümüş maşallah Mustafa Yusuf paşasen de pembişler içinde ayrı bi güzel olmuşsun yani bayıldım

masallah esracım büyümüş minik:))bu arada hiçte öyle kocaman bir karnın yok gayet iyi görünüyorsun

ay teşekkür ederim kızlar... ya benim şöyle bi sorunum var bel kıvrımım yok erkek annesiyim diemi bilmiyorum belim düz tahta gibi..kız annelerini hani bel ince olur işte popoda alır ya bi hatunluk gelir bizde yok o ama komik tarafı mutluyum o konuda bu pijamamı giyince hala bacak kısmı heç sarmadı eskisi gibi o yüzden mutlu oluyorum demek karından alıyorum yine..

kızlar adam görse bunu buraya koyduğumuz acık kızar ahahah ama paintte yüzümü silerken anlamıştı o yüzden bişi olmaz bu elbiseyi giydim ya eşim çok beğendi o yüzden yada gerçekten komik görünüyorum..ay bi gülüyo.. karnım kocaman göründü bu elbiseyle yabi siz net göremezsiniz ama.. bu elbiseyi çok uyguna aldım nişan için..hiçte beklemiyordum..iyide oldu gerçekten çok beğendim... tam 5 aylıktık dün.. artık 6 dan gün almaya başladık

esracım maaşallah sana ve oğluşuna 6 kilo almş gbi de durmuyrsn hiç gayet iisin bence....bu arada pembelerinde çok hoşmuş

masallah süslü karuu ne güzelde olmussunuz bebisinle

esracım maaşallah sana ve oğluşuna 6 kilo almş gbi de durmuyrsn hiç gayet iisin bence....bu arada pembelerinde çok hoşmuş
cnm benim o pembişler hafifi şeftali rengine kaçıyo o arada bişey...LCW den aldım vallahi belki vardır gerçi oldu baya ama severenk giyiyoruz oğlumla teşekkür ederim bu arada cnm.. sanırım kilom dağıldı büyük kısmı karın bölgemde die düşünüyorum çünk normaldede hep karından alırım ben..popo hep aynı ölçüdedir..
esracım elbisen çok yakşmş onu yeni gördm yaa burda tam hamiş gibisin maaşallah
sağol cnm 55 tl ay ne ucuzcuyum ya nerden buluyosam bunları..hep bana denk geliyo
masallah süslü karuu ne güzelde olmussunuz bebisinle

kız yok eşim böyle giyinmeme hep izin vermiyo..kıskanıyomu ne anlamadım bi iltifatta etmez...bunu giyince güldü..dedim yokuştan at beni biz oğlumla yuvarlanırız yuvarlacık duruyomuşum ahaha.. bizde düğün kına dernek varsa allah ne verdiyse o gün kokoşlanıyoz

21+5 lik halimiz... eşim tam çekmedi yukardan çekse olmuyomuş tam çekse yok oram görnüyomuş anca bu kadar

Maşallah diyorum canım sizlere...Hiç merak etme canım bende sen gibi yuvarlak bişey oldum...Hele bu günlerde şu göbek ağrım ve bel ağrımdan yattığım yerden kalkamıyorum eşim destekliyor...

maşallah cnm çok fitsin ben hamiş olmadan önce bile senden çok karnım vardı :)

kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorum

Esracım elbisen çok güzel çok yakışmış ben böyle hamilelikten sonra bi bıraktım kendiimi ilo alınca, ama seni gördüm süslenesim geldi valla çok hoş olmuşsun birşey sorucam boyu ne kadar yani hep pantolon falan olmuyor okuul için uygun olur mu bilmiyorum ama bi tane elbise almak istiyorum kaprimi elbise yoksa tam boydan mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…