2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

hıhhh gördm şimdii maşallah bnce hiç bişeyin yok
yani görünen kadarda olur.
hamileyizzz bizz:) ben çok kilo aldım 8 9 kilo aldım.neyseki boyum uzunda idare ediyorm

Son düzenleme:
ayyy maşallahh hayır tatlım ya hiç öyle çok kilolu falan gözükmüyosunhamişiz neticede göbüş de olacak gayet iisiziniz tatlım bebiş de sen de

teşekkür ederim canım ama ne bileyim ben böyle sani sadece göbeğime değilde bütün vücuda yayılan bi kilo aldım gibi özellikle son haftalarda daha çok alıyoruz sanırım ilo alımı hızlanıyo

resmler maalesef görünmüyor cnm
:26: niye görünmüyo anlamadım canım ben görebiliyorum sadece ben mi görüyorum diycem ama görkem de görebilmiş anlamadım niye göremedin ki çok kiloluyum ondan mı göremedin acaba

hıhhh gördm şimdii maşallah bnce hiç bişeyin yok
yani görünen kadarda olur.
hamileyizzz bizz:) ben çok kilo aldım 8 9 kilo aldım.neyseki boyum uzunda idare ediyorm

sevindim gördüğüne bende öyle 7 kilo falan aldım işin ötüsü benim boyum uzun da değil son aylarda paytak paytak yürürüm artık:))

cnm maşallah size.miniğinde sende süperin.
hiçte kilolu durmuyosun.ben 9 kilo aldım bendede boy yok malesef.
Aramızda 3 hafta gibi kocaman bir zaman dilimi var ama olsun canım arada takıyorum veremiycem kiloları diye ama bebeğimi düşündüçe gidiyor bütün düşünceler veririz biz bu kiloları dimi ama :86::86:

olsun bebişler için herşeye değer:)
onun bi tekmelemesi bile insanı ne kadar sevindiriyor:)
Evet canım ona dokunmak onu sağlıklla kucağıma almaya 10larca kilo değer evet bayılıyorum tekmelemesine her an durup onun tekmelerini hissetmek istiyorum bebeğim ya içine dğmuş gibi bunları yazarken bile tekmeliyo kuşum

yok yaa kendi kendine evham yapma hiçta öyle aşırı bi görüntü yok bence gayet normal hamiş göbüşü :)

birden büyüyen 23+3 lük güzeller güzeli bebişim ve ben

21+5 lik halimiz... eşim tam çekmedi yukardan çekse olmuyomuş tam çekse yok oram görnüyomuş anca bu kadar

seni süslü kokoş seni ne güzel olmuşsun kızz,bende merak ediyordum elbiseyi,çok cici olmuş valla bayıldım ..pembiş pijamalaırda yorumsuz bırakırmyım oda cici..yusufçuk artık annesiyle bütünleşmiş bende varım diyor

Maşallah diyorum canım sizlere...Hiç merak etme canım bende sen gibi yuvarlak bişey oldum...Hele bu günlerde şu göbek ağrım ve bel ağrımdan yattığım yerden kalkamıyorum eşim destekliyor...
sağol cnm... valla dönem dönem bi ağırlaşıyorum ama bakalım yokulyo bizi ufaktan sanırım
hepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah sizlereee

esracım snide hamilelerin en şıkı ilan ediyorum:)
teşekür ederim cnm... oğlum sağolsun annesini güzelliğini almadı.. erkekte öyle oluyomuş ama bakalım kızımda olursa nasip ozaman ne olurum bilmiyorum

ay masallah ne guzel hamile oldugunuz belli,
imreniyorum sizlere benim hic hamile oldugum bile belli degil sinir oluyorum keske biraz daha zayif olsaydim
gecen gun misafirlige gittik bayadir gorusmuyorduk dediler ne yaptin cocuk icin tedavi gormuyomusun dedim hamileyim hemde 5 aylik baktilar kaldilar oyle,,,
dusunun yani hic hamile kiyafeti de almadim.

ay ay ay hamiş arkadaşlarım ne tatlı olmuşsunuz öyle bayanlar..bebişler büyümüşlerde artık iyice annişlerinin göbişlerinde böyle tatlı tatlı bellide ederlermiş kendilerinimaşallah sübhanallah

tatlım maaşallah bebişine ve sana..acımasz olmaya gerek yok ki tatlım bence kilon hayet ii duruyor hiç kafana takma
İnşallah öyledir canım daha çok var doğuma sonrası için endişeleniyorum ben

masallah canim sana ve miniginehicte öyle cok kilolu görünmüyosun.:82:
sağol canım kendime geldim valla çok kilo aldım diye bırakmıştım kendimi

Bende önceden çok zayıf değildim balık etli 60 kiloyla hamile kaldım ama şimdi 67- bazen 68 leri buluyorum bu da çok yani

çok uzun olmaması güzel bende bakayım bu haftasonu pantolan iyi rahat da elbise bi farklı duruyo hamilelikte bir tane olsun

yok yaa kendi kendine evham yapma hiçta öyle aşırı bi görüntü yok bence gayet normal hamiş göbüşü :)

Sağol canım ama 7 kiol falan aldım o çok işte

ayy maşallah cnm yaa çok fitsin boyunda uzun kilonda çok normal.
Ben gebe kaldığımda 64 kiloydum şuan 73 olmuşumdur ve boyum 1.60 düşün artık
miniğinede maşallah annesi çok tatlı gözüküyo

saolun kızlarrrrrrrr moral kaynağımsınız sizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…