- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
ayyy maşallahh hayır tatlım ya hiç öyle çok kilolu falan gözükmüyosunhamişiz neticede göbüş de olacak gayet iisiziniz tatlım bebiş de sen de
:26: niye görünmüyo anlamadım canım ben görebiliyorum sadece ben mi görüyorum diyresmler maalesef görünmüyor cnm
hıhhh gördm şimdii maşallah bnce hiç bişeyin yok
yani görünen kadarda olur.
hamileyizzz bizz:) ben çok kilo aldım 8 9 kilo aldım.neyseki boyum uzunda idare ediyorm
Eki Görüntüle 117083 Eki Görüntüle 117082
kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorum
Aramızda 3 hafta gibi kocaman bir zaman dilimi var ama olsun canım arada takıyorum veremiycem kiloları diye ama bebeğimi düşündüçe gidiyor bütün düşünceler veririz biz bu kiloları dimi ama :86::86:cnm maşallah size.miniğinde sende süperin.
hiçte kilolu durmuyosun.ben 9 kilo aldım bendede boy yok malesef.
Evet canım ona dokunmak onu sağlıklla kucağıma almaya 10larca kilo değer evet bayılıyorum tekmelemesine her an durup onun tekmelerini hissetmek istiyorum bebeğim ya içine dğmuş gibi bunları yazarken bile tekmeliyo kuşumolsun bebişler için herşeye değer:)
onun bi tekmelemesi bile insanı ne kadar sevindiriyor:)
kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorum
kızlar adam görse bunu buraya koyduğumuz acık kızar ahahahama paintte yüzümü silerken anlamıştı o yüzden bişi olmaz bu elbiseyi giydim ya eşim çok beğendi o yüzden yada gerçekten komik görünüyorum..ay bi gülüyo.. karnım kocaman göründü bu elbiseyle yabi siz net göremezsiniz ama.. bu elbiseyi çok uyguna aldım nişan için..hiçte beklemiyordum..iyide oldu gerçekten çok beğendim... tam 5 aylıktık dün.. artık 6 dan gün almaya başladık
birden büyüyen 23+3 lük güzeller güzeli bebişim ve ben
21+5 lik halimiz...eşim tam çekmedi yukardan çekse olmuyomuş tam çekse yok oram görnüyomuş anca bu kadar
Maşallah diyorum canım sizlere...Hiç merak etme canım bende sen gibi yuvarlak bişey oldum...Hele bu günlerde şu göbek ağrım ve bel ağrımdan yattığım yerden kalkamıyorum eşim destekliyor...
hepiniz çok şekersiniz kızlar maşallah sizlereee
esracım snide hamilelerin en şıkı ilan ediyorum:)
maşallah cnm çok fitsin ben hamiş olmadan önce bile senden çok karnım vardı :)
kızlar adam görse bunu buraya koyduğumuz acık kızar ahahahama paintte yüzümü silerken anlamıştı o yüzden bişi olmaz bu elbiseyi giydim ya eşim çok beğendi o yüzden yada gerçekten komik görünüyorum..ay bi gülüyo.. karnım kocaman göründü bu elbiseyle yabi siz net göremezsiniz ama.. bu elbiseyi çok uyguna aldım nişan için..hiçte beklemiyordum..iyide oldu gerçekten çok beğendim... tam 5 aylıktık dün.. artık 6 dan gün almaya başladık
esracım maşallah cnm çok şeker olmuşsun.
oğluşunda maşallah kocaman olmuş artık.sağol cnm artık yusufum ben burdayım dio
hanımlar yakıyorsunuz valla pek şıksınızbebişlerde çok hoş görünüyor göbüşlerde sağol canım...
kızlar oldu mu bilmiyorum ama başarabildiysem eklemeye devam edicem bekliyorum yorumlarınızı çok acımasız olmadan söyleyin lütfen çok mu kilolu görünüyorumay sende ben pek kilo görmedim cnm.. karnımız çıkmış o kadan.. maşallah bebişinle sana
Esracım elbisen çok güzel çok yakışmış ben böyle hamilelikten sonra bi bıraktım kendiimi ilo alınca, ama seni gördüm süslenesim geldi valla çok hoş olmuşsun birşey sorucam boyu ne kadar yani hep pantolon falan olmuyor okuul için uygun olur mu bilmiyorum ama bi tane elbise almak istiyorum kaprimi elbise yoksa tam boydan mı canımsağol cnm... denk geldi vallahi elbisem...cnm midi boy bileğin üstünde bu... öyle boydan elbise gibi değil yani.. bence okul için uygun cnm..
yok yaa kendi kendine evham yapma hiçta öyle aşırı bi görüntü yok bence gayet normal hamiş göbüşü :)
seni süslü kokoş senine güzel olmuşsun kızz,bende merak ediyordum elbiseyi,çok cici olmuş valla bayıldım ..pembiş pijamalaırda yorumsuz bırakırmyım oda cici..yusufçuk artık annesiyle bütünleşmiş bende varım diyor
sağol cnm.. işte buldukça alıyok herifler çalışsın biz iyelim evet yusufum ben burdayım diyo.. yumurcak anasını oynatıyo yatakta..bi sola yatıyorum dürtüyo..sağa dönsem dürtüyo..keyfimize düşkünüz biraz
İnşallah öyledir canım daha çok var doğuma sonrası için endişeleniyorum bentatlım maaşallah bebişine ve sana..acımasz olmaya gerek yok ki tatlım bence kilon hayet ii duruyor hiç kafana takma
sağol canım kendime geldim valla çok kilo aldım diye bırakmıştım kendimimasallah canim sanave minigine hicte öyle cok kilolu görünmüyosun.:82:
Bende önceden çok zayıf değildim balık etli 60 kiloyla hamile kaldım ama şimdi 67- bazen 68 leri buluyorum bu da çok yaniay masallah ne guzel hamile oldugunuz belli,
imreniyorum sizlere benim hic hamile oldugum bile belli degil sinir oluyorum keske biraz daha zayif olsaydim
gecen gun misafirlige gittik bayadir gorusmuyorduk dediler ne yaptin cocuk icin tedavi gormuyomusun dedim hamileyim hemde 5 aylik baktilar kaldilar oyle,,,
dusunun yani hic hamile kiyafeti de almadim.
çok uzun olmaması güzel bende bakayım bu haftasonu pantolan iyi rahat da elbise bi farklı duruyo hamilelikte bir tane olsunay sende ben pek kilo görmedim cnm.. karnımız çıkmış o kadan.. maşallah bebişinle sana
sağol canım sanada ve bebişine de malallah
sağol cnm... denk geldi vallahi elbisem...cnm midi boy bileğin üstünde bu... öyle boydan elbise gibi değil yani.. bence okul için uygun cnm..
yok yaa kendi kendine evham yapma hiçta öyle aşırı bi görüntü yok bence gayet normal hamiş göbüşü :)
evet hanımlar 21+2 göbüşümüz ve aldığımız 8 kilomuz
Eki Görüntüle 117261
Ay çok hoş görünüyosun gerçekten ama hiç öyle 8 kilo almış gibi durmuyosun sanırım boyun uzun ki belli etmiyo maşallah bebişe ve sana
Eki Görüntüle 117261
saol canım benim allahtan boy var bende 1,73 kadar 65 kg oldum şimdi o yüzden çok abes durmuyo sanırım
Eki Görüntüle 117261
ayy maşallah cnm yaa çok fitsin boyunda uzun kilonda çok normal.
Ben gebe kaldığımda 64 kiloydum şuan 73 olmuşumdur ve boyum 1.60 düşün artık
miniğinede maşallah annesi çok tatlı gözüküyo
[ı]8 kilo çok gibi geliyor rakam olarak yalnız görüntün olarak asla belli bile değil tatlım..bebişe gidiyor kilolar belli ve gayet gzl bir hamile fiziğin var .hiç bi yerinden sarkma çıkma olmamış.süpersin maşallah[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?