- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.001
kızlar buda bizim yeni göbüşümüz
dün çekmiştik ama eklemek bugüne kısmet oldu
26+5 küçük prensim ve ben
Eki Görüntüle 121219
24+4 iken canım kızımla :)
İlk defa resim ekliyorum buraya.
Muhtemelen son olur))
Eşim hiçç hoşlanmadı bu durumdan.
6. ayımıza girdik ama fotoyu kendim çektiğim için çok yakından oldu ve normalden daha iri görünüyorum.
işte 2010'da son göbükümüüz
25+2
25+2 minik kızım ve ben
Muhtemelen son olur))
6. ayımıza girdik ama fotoyu kendim çektiğim için çok yakından oldu ve normalden daha iri görünüyorum.
ay canım maşallah kızına ve sana çok şekersiniz
kayra paşayada maşallah artık kilo alman durdu canım seninde baksana aynı duruyor göbüşişte 2010'da son göbükümüüz
25+2
canım büyümüş göbüşün artık ben burdayım diyor maaşallah minik kızında büyümüştür eminim25+2 minik kızım ve ben
25+2 minik kızım ve ben
amanın eveeeeeeeeeeet yeni yılın ilk göbüşü maaşallahcanım ne kadr buyumuş artık yaaa valla su 1 hafta sana yaradı
Hey maşallah yeğenlerime ve size....
kayra paşayada maşallah artık kilo alman durdu canım seninde baksana aynı duruyor göbüş
canım büyümüş göbüşün artık ben burdayım diyor maaşallah minik kızında büyümüştür eminim
canım benm gercekten cimcimenazın dediği gibi büyümüş karnın gercekten kilo almıstır benim yeğenim
25+2 minik kızım ve ben
oy maşallah sübhanallahişte 2010'da son göbükümüüz
25+2
hadi bakalım epey belli artık..maşallah sübhanallah25+2 minik kızım ve ben
Muhtemelen son olur))
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))
maşallah sizee cnmm kocaman olmuş kızın
oy maşallah sübhanallah
hadi bakalım epey belli artık..maşallah sübhanallah
hepinize kızımla birlikte teşekkür ederiz teyzeleri. moral oldu valla
canim bugun dr.kontrolumuz vardi.gebelik boyunca toplam 5.5kg almisim.boyum baya bi uzun olunca kilom belli olmuyo sanirim.ama gobek ikinci gebeligim oldugu icin baya belli.masllah canim yaa kocaman olmus göbü$ün ve bebi$incok tatli görünüyosunuz
ALLAHIM O GÜZELLİK NE YA...BU KADARMI YAKIŞIR HAMİLELİK...OH..GERİLE GERİLE DOLAŞ BACIM YAKIŞIR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?