2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Eki Görüntüle 120733

Kızlar sonunda ben de göbüşümü çekip eklemeyi başardım tabi ekleyebildiysem:))

kızlar buda bizim yeni göbüşümüz
dün çekmiştik ama eklemek bugüne kısmet oldu

26+5 küçük prensim ve ben

işte 2010'da son göbükümüüz
25+2

25+2 minik kızım ve ben

Hey maşallah yeğenlerime ve size....

25+2
kayra paşayada maşallah artık kilo alman durdu canım seninde baksana aynı duruyor göbüş
25+2 minik kızım ve ben
canım büyümüş göbüşün artık ben burdayım diyor maaşallah minik kızında büyümüştür eminim

amanın eveeeeeeeeeeet yeni yılın ilk göbüşü maaşallah canım ne kadr buyumuş artık yaaa valla su 1 hafta sana yaradı

Hey maşallah yeğenlerime ve size....

canım benm gercekten cimcimenazın dediği gibi büyümüş karnın gercekten kilo almıstır benim yeğenim

kızlar hepinize teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi büyüyordur cadım içerde

25+2
oy maşallah sübhanallah
25+2 minik kızım ve ben
hadi bakalım epey belli artık..maşallah sübhanallah
İlk defa resim ekliyorum buraya.
Muhtemelen son olur))
Eşim hiçç hoşlanmadı bu durumdan.
6. ayımıza girdik ama fotoyu kendim çektiğim için çok yakından oldu ve normalden daha iri görünüyorum.

valla kadınları anlamak zor derler ama aslında erkekleri anlamak zor..Hamiş göbişinden n'olcakki..ayrıca göbişe maşallah sübhanallah üstelik maşallah diyerek dua da etmiş oluyoruz

Son düzenleme:
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))

Eklentiler

• $02012011518.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 22
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))

Canım maşallah kızına...Ben erkek olursa karın sivrilir veyada kızda yanlara doğru yayılır filan laflarına inanmıyorum...Öncelerde böyle ultrason filan olmadığından büyüklerimiz kendilerine göre tahminlerde bulunurmuşlar...Bence insanın yapısına göre değişiyor...Mesela benim bazen top gibi oluyor bazende yayılıyor...Artık bebek içerde nasıl duruyorsa ona göre şekilde değişiyor sanırım...

masallah canim sizebenimde prenses ama bendedesivri ve top gibi bir karin vargören erkek sanar.oglumda da ayniydi demekki benim göbü$ genetik olarak hamilelikte ayni oluyor..yapi meselesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…