- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.021
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))
babybaby86 , benimde kızım olacak hayırlısıyla ve beni de gören karnın sivri kız olacağından emin misin diyor
amanın o ne guzel bi göbüş yaaaaaa tatlım çok guzel duryrsn ayrca hiç kilo almş gbi durmuyrsn bayldm ben göbüşüne dur maaşallah diyeyim
babybaby86 , benimde kızım olacak hayırlısıyla ve beni de gören karnın sivri kız olacağından emin misin diyoreminim diyorum
babybaby86 ve sueylul göbişlerinize maşallah sübhanallah
Ayyyyyy çok şirin ya futbol topu gibi duruyo
sanki hiçbir yerden kilo almamışsın sadece ortada bi göbek var çok tatlısın maşallah sanada oğluşuna da
amann Allahım maaşallah ne tatlı bir göbiş bu böyle çok güzl olmuşş Allah nazarlardan korusun inşallah:)))
saol canim.ben senin gobusu hic gormedim daha.ekliycekmisin.ama eminim be kadar komik deilsinizdir.benmki futbol topu gibi mubarek.
çok tatlı olmuş göbüşün ya maşallah
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
ay ay ay ne tatlı bi göbiş.hiç basenlerin çıkmamış maşallah sübhanallah..maalesef benim basenlerim çıktı.Ön taraftan zaten top gibi oldum da bide arkamda yusyuvarlak olduözendim şimdi sana..kaç kilo aldın kaç kilosun şimdi cimcimenaz
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
hızımızı alamadık bi tane daha çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?