2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))

babybaby86 , benimde kızım olacak hayırlısıyla ve beni de gören karnın sivri kız olacağından emin misin diyor eminim diyorum

babybaby86 ve sueylul göbişlerinize maşallah sübhanallah

amanın o ne guzel bi göbüş yaaaaaa tatlım çok guzel duryrsn ayrca hiç kilo almş gbi durmuyrsn bayldm ben göbüşüne dur maaşallah diyeyim

babybaby86 , benimde kızım olacak hayırlısıyla ve beni de gören karnın sivri kız olacağından emin misin diyor eminim diyorum

babybaby86 ve sueylul göbişlerinize maşallah sübhanallah

Ayyyyyy çok şirin ya futbol topu gibi duruyo
sanki hiçbir yerden kilo almamışsın sadece ortada bi göbek var çok tatlısın maşallah sanada oğluşuna da

tesekkur ederim arkadaslar.ben guluyorum vala gobegime,esimde guluyo cok komik cunku.bugune kadar toplam 5.5 kg aldim.boy uzun olunca belli olmuyo kilom.

saol canim.ben senin gobusu hic gormedim daha.ekliycekmisin.ama eminim be kadar komik deilsinizdir.benmki futbol topu gibi mubarek.

canım ben resim eklemiyorum eşim çok hoşlanmıyor çünkü ama inan bnmde aynen öyle 27. haftamdayım 6 bucuk kilo aldım ve altı bucuk kilonun altı bucuga karnımda cok komik.. kalcaarda bacaklarda halen bişi yok zaranın xs hamile kotunun bacak kısmını kalçalarım yeni doldurmaya basladı:)

merhaba hanımlarrr yaa göbüşleriniz çok tatlı hepsine teker teker baktım bende Allah nasip ederse haziran annsiyim ama sizlere bakıyorum arada maşallah hepinize

canım benm basen deil de kalça çıktı tesekkr edyrm ervacım iltifatların için 5le 5 bucuk arsanda gdyr kilom 52 ile başladım 57 olduk kızımızın sayesnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…