2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

one be.. nie kilo almadın bakim sen..nie böyle fit görünüyon he..karnına yastıkmı koydun.. anam beni yuvarla yokuş aşşa yolumu şaşmadan bulurum dibini vallahi maşallah ne diyim ya...

ilahi esracım çok guldum valla tesekkr edrim canım benm alyrm kilo da artık biraz daha duzenli alyrm galba

canım benm basen deil de kalça çıktı tesekkr edyrm ervacım iltifatların için 5le 5 bucuk arsanda gdyr kilom 52 ile başladım 57 olduk kızımızın sayesnde
Yaaa ne güzel..işte zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım sendeki..tekrardan maşallah sübhanallah
one be.. nie kilo almadın bakim sen..nie böyle fit görünüyon he..karnına yastıkmı koydun.. anam beni yuvarla yokuş aşşa yolumu şaşmadan bulurum dibini vallahi maşallah ne diyim ya...
al benden de o kadar
maşallah özendirdin şimdi eni..siyahları giymişken bende çektirim bari belki küçük çıkar benimde şansıma
Hadi bakalım Esracım, sabırsızlıkla bekleyenlerdenim

Son düzenleme:

ayyy o ne güzeel göbüş öylee,maşallaah top gibi çıkmış,çok güzel..
2.çocuk olmasına rağmen çok iyi görünüyorsun cnm..

kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben

kıııız cimcimeee,bu neee,hiç hamileyim demee sen,birde çok yiyorum diye hayıflanıp duruyorsun be güzelim,senin yerinde olsa doya doya yerim valla,sen önce bizim normal kilomuza gelsen bizi ancak anlarsın ki bence oda zor,öyle doğurursun valla,süpersin süpeer
24 haftalık yusufum

Esracım maşallaah,oğluşun baya büyümüş senin de..ama bence abartıyormusun gayet güzel ve fit görünüyorsun maşallaaah

maşallah canım sen de abartıyorsun ne yuvarlanmasıhiç de öyle gözükmüyorsun gayet ii duruyorsun. mustafa yusuf a da maşallah kocaman olmuşbu arada bacakların falan gayet zayıf geldi bana
sağol cnm...ben hiç bacak kalçadan kilo almadım 1 cm bile kalınlaşmadı...tamamen babamın fiziği..hep karın alırım onun etkisi cnm... burdada 75 kiloyum..sırtım maşallah genişlemiş öyle diyolar
esracım maaaşallh yusufuna buyumuş iice artık
sağol cnm büyüdü ya...merak ediyorum kaç gram acaba
kanka bence gayet fitsin kilonda hic oyle abarttigin gibi cok deil.bence cok guzelsin gelin hanim.
ne fiti bacım siyahın asiliiği o..bizi ele vermedi 8-9 k,lo aldım zıttım vallahi doktor nazar değdirdi ilkzamanlar kilo almıyodum bpyamı gidiyosun die espiri yaptı o gün bu gün ene gidiyorum
aman goguslerini kaybetme.kocan napar sonra.belki kocandadir goguslerin.
benden bi parça olsun istedi sanırım..ay resmen kaybolmuş göbekten bide rahatlığa alıştım südyen hak getire.inek memesi gibi olcak sonunda..kapını dibinde bulcam kendimi
Canım valla hiiç söylediğin gibi değil bence okadar da olsun zaten benim de senin kadar göbeğim çekersem ben de bi ara ekliycem

cnm kaç kilo aldın..ya göbekten ziyde kilo feci ben 15-18 gibi tamamlarım diyorum artık napim aman....

sağol canımya....iyi geldi söyledikleriniz...

24 haftalık yusufum

[ımg]http://img204.imageshack.us/img204/5042/1000417n.jpg[/ımg]

[ımg]http://img340.imageshack.us/img340/5499/1000418l.jpg[/ımg]

kıs maşallah kocaman olmuş oğluşun sen de gayet iyi görünüyorsun kilo aldım diyordun yoksa bilerek mi siyah giyindin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…