- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.041
hızımızı alamadık bi tane daha çektik
one be.. nie kilo almadın bakim sen.. nie böyle fit görünüyon he.. karnına yastıkmı koydun.. anam beni yuvarla yokuş aşşa yolumu şaşmadan bulurum dibini vallahi maşallah ne diyim ya...
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben[/Q canim cok formdasin.cok ta narinsin.ben de ilk gebeligimde aynen senin gibi hic gobegim yoktu.kilomda hic yoktu.taki son aya kadar.8 veya 9 ayda bu halini cok ararsin canim.bence en fit hamilemiz sensin.
Yaaa ne güzel..işte zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım sendeki..tekrardan maşallah sübhanallahcanım benm basen deil de kalça çıktıtesekkr edyrm ervacım iltifatların için 5le 5 bucuk arsanda gdyr kilom 52 ile başladım 57 olduk kızımızın sayesnde
one be.. nie kilo almadın bakim sen.. nie böyle fit görünüyon he.. karnına yastıkmı koydun.. anam beni yuvarla yokuş aşşa yolumu şaşmadan bulurum dibini vallahi maşallah ne diyim ya...
Hadi bakalım Esracım, sabırsızlıkla bekleyenlerdenimmaşallah özendirdin şimdi eni..siyahları giymişken bende çektirim bari belki küçük çıkar benimde şansıma
cimcimenaz gibi fit hamişler yine belki yırtarlarda açıkcası benim gibi daha şimdiden toparlaklar için önümüzdeki aylarda ne kadar daha yusyuvarlak olucaz düşünmek istemiyorumkızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben[/Q canim cok formdasin.cok ta narinsin.ben de ilk gebeligimde aynen senin gibi hic gobegim yoktu.kilomda hic yoktu.taki son aya kadar.8 veya 9 ayda bu halini cok ararsin canim.bence en fit hamilemiz sensin.
hızımızı alamadık bi tane daha çektik
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben[/Q canim cok formdasin.cok ta narinsin.ben de ilk gebeligimde aynen senin gibi hic gobegim yoktu.kilomda hic yoktu.taki son aya kadar.8 veya 9 ayda bu halini cok ararsin canim.bence en fit hamilemiz sensin.
Yaaa ne güzel..işte zayıf hamile kalmanın avantajı sanırım sendeki..tekrardan maşallah sübhanallah
al benden de o kadar
Hadi bakalım Esracım, sabırsızlıkla bekleyenlerdenim
cimcimenaz gibi fit hamişler yine belki yırtarlarda açıkcası benim gibi daha şimdiden toparlaklar için önümüzdeki aylarda ne kadar daha yusyuvarlak olucaz düşünmek istemiyorum
ayyyy canım maasalahh çok tatlı göbişinnnnn mükemmel euheuheuheh:))))
teşekkur edrim kızlar
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
ayyy maşallah canım ya çağla şikel gibi valla. düzgün bir fizik, uzun boy ve sadece bebişş.maşallah diyorum canım tü tü tüüü çok güzel ve fitsinn
24 haftalık yusufum
24 haftalık yusufum
ıyyy göğüslerim yok olmuşnerdesinizzzzzz
24 haftalık yusufum
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
Esracım maşallaah,oğluşun baya büyümüş senin de..ama bence abartıyormusun gayet güzel ve fit görünüyorsun maşallaaah24 haftalık yusufum
maşallah canım sen de abartıyorsun ne yuvarlanmasıhiç de öyle gözükmüyorsun gayet ii duruyorsun. mustafa yusuf a da maşallah kocaman olmuş bu arada bacakların falan gayet zayıf geldi bana
esracım maaaşallh yusufuna buyumuş iice artık
ne fiti bacım siyahın asiliiği o..bizi ele vermedikanka bence gayet fitsin kilonda hic oyle abarttigin gibi cok deil.bence cok guzelsin gelin hanim.
aman goguslerini kaybetme.kocan napar sonra.belki kocandadir goguslerin.
Canım valla hiiç söylediğin gibi değil bence okadar da olsun zaten benim de senin kadar göbeğim çekersem ben de bi ara ekliycem
ayyy o ne güzeel göbüş öylee,maşallaah top gibi çıkmış,çok güzel..
2.çocuk olmasına rağmen çok iyi görünüyorsun cnm..
kıııız cimcimeee,bu neee,hiç hamileyim demee sen,birde çok yiyorum diye hayıflanıp duruyorsun be güzelim,senin yerinde olsa doya doya yerim valla,sen önce bizim normal kilomuza gelsen bizi ancak anlarsın ki bence oda zor,öyle doğurursun valla,süpersin süpeer
Esracım maşallaah,oğluşun baya büyümüş senin de..ama bence abartıyormusun gayet güzel ve fit görünüyorsun maşallaaah
24 haftalık yusufum
[ımg]http://img204.imageshack.us/img204/5042/1000417n.jpg[/ımg]
[ımg]http://img340.imageshack.us/img340/5499/1000418l.jpg[/ımg]
kıs maşallah kocaman olmuş oğluşun sen de gayet iyi görünüyorsun kilo aldım diyordun yoksa bilerek mi siyah giyindin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?