2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Sağol canım benim...Doğumdan sonra ister istemez zaten bu veletler o kiloları verdirecek...

maşallah oğluşuna ama sende öyle çok kilolu durmuyorsun kaç kilo aldınki

Teşekkür ederim canım benim...Canım her aya 1 kilo aldım...7. ayıma girdim şimdi...Hadi 8 kilo aldım diyelim...

hem oğluşa hem annesine koca bir maşallahhhikiniz de çok tatlısınızz

Çok teşekkür ederim canım benim...

maşallah tatlım ya herkes söylemiş ama ben de eksik kalmayayım süper görünüyorsun

valla keramet siyahlardamı bileme ama çok tatlısın canım maşallah bebeğine ve sana
teşekkr edrz kızlar moral werdnz ben bu moralle 2 3 gune şişer dawul gbi olurm valla yemekten

welcoma maaşallah canım oğluşunla sana çok ii gozkyrsnz

teşekkr edrz kızlar moral werdnz ben bu moralle 2 3 gune şişer dawul gbi olurm valla yemekten

welcoma maaşallah canım oğluşunla sana çok ii gozkyrsnz

Gayet şirin canım öyle abartılı değil kilon bende öyleyim doğuma şurda kaç ay kaldı hamileyiz ve gittikçe büyüyen bebekler taşıyoruz takma boşverrrrrrrrrrr
yaşasın yemek yemek

WELLCQME CNM MAŞALLAH BİZ OĞLAN ANNELERİ PEK POPODAN ALMICAZ GALİBA..SENİNDE BENİM GİBİ KARNIN VE YADAN BÜYÜMÜŞ..ANNAME DİO ARKADAN BELİN ÇOK GENİŞ DURUYO DİE.. HAYIRLISIYLA BİDAKİM KIZ OLURSA OZAMANDA KALÇADAN ALIR KİLOLARI DENGELERİM

26+3 bitanecik minik kızım ve ben

Eklentiler

• $IMG_3581.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_3579.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
BEN DE EKLİCEM YA BİGÜN İNŞALLAH DOĞURMADAN EKLERİM İNŞALLAH HATIRA OLSUN
ÇOK KISKANDIMMMMMM
MAŞALLAH BEBİŞLERE VE GÜZEL ANNELERE

oy oy maşallah.tatlım ya şimdi kilo almıcaz da ne zaman alıcaz valla ben saldım..bi daha boyle geniş geniş kilo alamayız..
26+3 bitanecik minik kızım ve ben
leegorkemm, göbişin çoook şeker çıkmış..bebişte iyice büyümüş maşallah sübhanallahkaç kilosun..kaç kilo aldın canım

maşallah cnm kızınada sanada

teşekkür ederiz aysu inşallah prensesi büyütmeyi başarmışızdır görecez bakalım cumartesi

canım inşallah dediğin gibi büyümüştür 10 gün bir geriliğimiz vardı bakalım açığı kapatabildikmi cumartesi belli olacak. Ben 4 kilo aldım toplamda. 54 ile başladım 58 oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…