- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.081
cimcime tatlım sen insanı sinir edersin gerçekten.Ya o nee?? İnsan azıcık şişer,davul gibi olur:)) Şaka bir yana maşallah sana
esracım seninkini göremedim ben nereye kaybolmuş foto
welcome canım maşallah tosunuma.Ben de çok kilo aldım boşverrrr.Vericez inşallah....
maşallah oğluşunaama sende öyle çok kilolu durmuyorsun kaç kilo aldınki
hem oğluşa hem annesine koca bir maşallahhhikiniz de çok tatlısınızz
cimcime tatlım sen insanı sinir edersin gerçekten.Ya o nee?? İnsan azıcık şişer,davul gibi olur:)) Şaka bir yana maşallah sana
esracım seninkini göremedim ben nereye kaybolmuş foto
welcome canım maşallah tosunuma.Ben de çok kilo aldım boşverrrr.Vericez inşallah....
teşekkr edrz kızlar moral werdnz ben bu moralle 2 3 gune şişer dawul gbi olurm valla yemektenmaşallah tatlım ya herkes söylemiş ama ben de eksik kalmayayım süper görünüyorsun
valla keramet siyahlardamı bileme ama çok tatlısın canım maşallah bebeğine ve sana
teşekkr edrz kızlar moral werdnz ben bu moralle 2 3 gune şişer dawul gbi olurm valla yemekten
welcoma maaşallah canım oğluşunla sana çok ii gozkyrsnz
Gayet şirin canım öyle abartılı değil kilon bende öyleyim doğuma şurda kaç ay kaldı hamileyiz ve gittikçe büyüyen bebekler taşıyoruz takma boşverrrrrrrrrrr
yaşasın yemek yemek
cnm maşallahhh
oğlunda sende süper gözüküyosunuz.
WELLCQME CNM MAŞALLAHBİZ OĞLAN ANNELERİ PEK POPODAN ALMICAZ GALİBA..SENİNDE BENİM GİBİ KARNIN VE YADAN BÜYÜMÜŞ..ANNAME DİO ARKADAN BELİN ÇOK GENİŞ DURUYO DİE.. HAYIRLISIYLA BİDAKİM KIZ OLURSA OZAMANDA KALÇADAN ALIR KİLOLARI DENGELERİM
26+3 bitanecik minik kızım ve ben
ayyy maasallah size Allah nazardan saklasın:)
sen ve kizin cok sekersinizmasallah..
oy oy maşallah.tatlım ya şimdi kilo almıcaz da ne zaman alıcaz valla ben saldım..bi daha boyle geniş geniş kilo alamayız..
leegorkemm, göbişin çoook şeker çıkmış..bebişte iyice büyümüş maşallah sübhanallah26+3 bitanecik minik kızım ve ben
maşallah cnm kızınada sanada
oy oy maşallah.tatlım ya şimdi kilo almıcaz da ne zaman alıcaz valla ben saldım..bi daha boyle geniş geniş kilo alamayız..
leegorkemm, göbişin çoook şeker çıkmış..bebişte iyice büyümüş maşallah sübhanallahkaç kilosun..kaç kilo aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?