2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Hey maşallah yeğenlerime ve size....
Teşekkürler tatlım
Yeni bir bilgi öğrendi de onun etkisi biraz. Fotograftan adres bilgisine ulaşılabiliyormuş ya zaten sevmezdi nette foto paylaşımını, artık hiç istemiyor.
kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))
Benimki de sivri ve aşağıda duruyor ama kız.
Aaa maşallah kocaman görünüyor.
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
Cimcime hiç kilo almamışsın ne güzel sadece göbeğin var.
Özendim valla.
24 haftalık yusufum

Maşallah karnınla göğüsler birleşmiş nerdeyse

esra sende oğlunda çok hoşsunuz maşallah benim eşim izin vermiyor foto koymama cicilerini koyabilirsin ama göbek yok dedi maşallah diğer annişlere de 41 kez

iki anneyede maşallah diyorum...ikinizde gayet formunuzu korumuşsunuz...akşama babişkomuz fotoğrafımızı çekince bizde yükleyelimde siz görün bakalım bayır aşağı yuvarlanmak nasıl olurmuş...

maşallah cnm kızınada sanada gayet fitsiniz.

Cnm maşallah mustafa yusuf'a
Sende gayet iyi görünüyosun bacakların almamış hiç.sadece karnın hızlı büyümüş.

esra sende oğlunda çok hoşsunuz maşallah benim eşim izin vermiyor foto koymama cicilerini koyabilirsin ama göbek yok dedi maşallah diğer annişlere de 41 kez

kızlar herkese teşekkür ederim..ama gögüslerim kçük değil..birleşince böyle bi sonuç çıktı ortaya...bide rahatı buldum saldım malum böyle oldu Bacaklarım hiç almadı kalçamda..ama doğumdan sonra en zor gidecek olan yerim karnım kalcak bana:44:

maşallah göbüşlerinize bebişlerinizeannelerde formda ama ne yalan söyliyim :79:
sağol cnm... ma göbek gidiyo popo yok kayboldu
canim masallahcok ince görünüyosun.hamillelik belli ama sende birsey yok.ahh keske sen gibi olabilsem..

dünü$ü sizede masallahkocaman olmus Mustafa Yusuf damadim:))

dünüş...göğüslerimi kaybettim.. yok oldu ay ne çirkin görünüyo ya şöyle dolu dolu değil sönmüş gibi yok ya tekrr çekilicem ben olmuyo böyle... dmdınıd çok özledim sen gördün prensesimizi.. haftaya gidicem am bu gün nedense yavrum z tekmeledi beni..iş güç rahatsız oldu sanırım

hakkat dünüs gögüsler kaybolmus,yakinda süt dolar $i$er onlar gene eskisi gibi:))bende insallah bu cumartesi görücem prensesi 1 ay olcak yaa bundan sonra 3 haftada bir cagirsin bu ne ya ilk defa bu kadar uzun oldu(ama yok bundan sonra 3 hafta istiyorum randevuyu:99:

dünüş vallahi ben özledim yavrumu ama hareketleri hissedince hakkatten rahatladım... 2 hafta bitti izim işte dedik haftya gidelim az daha büyüsün Zati 7 den sonra kontroller sıklaşıyo die biliyorum öylemi

TR de nasil bilmiyorum ama bizin burda hersey yolundaysa SIk cagirmiyolar.4-5 haftada bir.yolunda oldugu icin gerek görmüyolar..
dünüş vallahi ben özledim yavrumu ama hareketleri hissedince hakkatten rahatladım... 2 hafta bitti izim işte dedik haftya gidelim az daha büyüsün Zati 7 den sonra kontroller sıklaşıyo die biliyorum öylemi

cimcime tatlım sen insanı sinir edersin gerçekten.Ya o nee?? İnsan azıcık şişer,davul gibi olur:)) Şaka bir yana maşallah sana

esracım seninkini göremedim ben nereye kaybolmuş foto

welcome canım maşallah tosunuma.Ben de çok kilo aldım boşverrrr.Vericez inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…