- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.061
kızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
hızımızı alamadık bi tane daha çektik
24 haftalık yusufum
aman da aman annesi yusuf'u büyütmüşsün maşallah sübhanllah24 haftalık yusufum
Teşekkürler tatlımHey maşallah yeğenlerime ve size....
Yeni bir bilgi öğrendi de onun etkisi biraz. Fotograftan adres bilgisine ulaşılabiliyormuş ya zaten sevmezdi nette foto paylaşımını, artık hiç istemiyor.oy maşallah sübhanallah
hadi bakalım epey belli artık..maşallah sübhanallah
valla kadınları anlamak zor derler ama aslında erkekleri anlamak zor..Hamiş göbişinden n'olcakki..ayrıca göbişe maşallah sübhanallahüstelik maşallah diyerek dua da etmiş oluyoruz
Benimki de sivri ve aşağıda duruyor ama kız.kızlar buda benim 25+3 lük kızım ve ben.sanki karnım sivrildi gibi geliyor bana kızlar ama son kontroldede doktor kız dedi sizdede böle sivriliyor gibi olan varmı :)))
Aaa maşallah kocaman görünüyor.
Cimcime hiç kilo almamışsın ne güzelkızlaar biz geldik 24+2 minik kızımla ben
24 haftalık yusufum
24 haftalık yusufum
iki anneyede maşallah diyorum...ikinizde gayet formunuzu korumuşsunuz...akşama babişkomuz fotoğrafımızı çekince bizde yükleyelimde siz görün bakalım bayır aşağı yuvarlanmak nasıl olurmuş...
[ı]aman da aman annesi yusuf'u büyütmüşsün maşallah sübhanllahAma kendin normalsin esracım..sabahtan top gibiyim diyordun ama asla öyle bir durum yok..ben burdan gayet güzel bir göbiş ve güzel bir hamiş görüyorum:13:[/ı]
teşekkürler tatlım
Yeni bir bilgi öğrendi de onun etkisi biraz. Fotograftan adres bilgisine ulaşılabiliyormuş ya zaten sevmezdi nette foto paylaşımını, artık hiç istemiyor.
Benimki de sivri ve aşağıda duruyor ama kız.
Aaa maşallah kocaman görünüyor.
Cimcime hiç kilo almamışsın ne güzelSadece göbeğin var.
özendim valla.
Maşallah karnınla göğüsler birleşmiş nerdeyse
maşallah cnm kızınada sanada gayet fitsiniz.
Cnm maşallah mustafa yusuf'a
Sende gayet iyi görünüyosun bacakların almamış hiç.sadece karnın hızlı büyümüş.
esra sende oğlunda çok hoşsunuz maşallah benim eşim izin vermiyor foto koymama cicilerini koyabilirsin ama göbek yok dedi maşallah diğer annişlere de41 kez
24 haftalık yusufum
24 haftalık yusufum
maşallah göbüşlerinize bebişlerinizeannelerde formda ama ne yalan söyliyim :79:
canim masallahcok ince görünüyosun.hamillelik belli ama sende birsey yok.ahh keske sen gibi olabilsem..
dünü$ü sizede masallahkocaman olmus Mustafa Yusuf damadim:))
sağol cnm... ma göbek gidiyo popo yok kayboldu
dünüş...göğüslerimi kaybettim.. yok olduay ne çirkin görünüyo ya şöyle dolu dolu değil sönmüş gibi yok ya tekrr çekilicem ben olmuyo böyle... dmdınıd çok özledim sen gördün prensesimizi.. haftaya gidicem am bu gün nedense yavrum z tekmeledi beni..iş güç rahatsız oldu sanırım
hakkat dünüs gögüsler kaybolmus,yakinda süt dolar $i$er onlar gene eskisi gibi:))bende insallah bu cumartesi görücem prensesi 1 ay olcak yaa bundan sonra 3 haftada bir cagirsin bu ne ya ilk defa bu kadar uzun oldu(ama yok bundan sonra 3 hafta istiyorum randevuyu:99:
dünüş vallahi ben özledim yavrumu ama hareketleri hissedince hakkatten rahatladım... 2 hafta bitti izim işte dedik haftya gidelim az daha büyüsünZati 7 den sonra kontroller sıklaşıyo die biliyorum öylemi
24 haftalık yusufum
canım maşallah kesinlikle süper görünüyorsun sanada oğluşuna maşallah
24 haftalık yusufum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?