2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

merhaba bizde artık24 haftalık olduk doktor amcamız 19 nisan 2011 de dedi doğumu beklıyoruz hayırlısıyla bu hafta şeker yüklememiz yapılcak oğluşumuzu görcez babişle herkese allah hayırlısını versin inş.

27+5 lik göbüşümüz baayadır resim eklememiştim bii bakın bakalım fark belirginleşmiş mi?
Eki Görüntüle 126738
Eki Görüntüle 126740
Eki Görüntüle 126741

Eki Görüntüle 126754
buda beni 23. haftadaki göbeğim
MaşAllah sübhanAllah kızlar
Hayırlı sonuçlarla gelirsin inş. Rabbim , cümlemize kolay doğum nasip etsin.hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin ( AMİİİN )

29+4 oğluşum ve ben

Eklentiler

• $29+4 (7).webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $29+4 (3).webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $29+4 (9).webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $29+4 (10).webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 49
kızlar bu da bizzz. 27+3 günlük minnoşumm

Eklentiler

• $IMG_3587.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG_3586.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_3583.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 49
29+4 oğluşum ve ben

kızlar bu da bizzz. 27+3 günlük minnoşumm

Eki Görüntüle 126754
buda beni 23. haftadaki göbeğim

27+5 lik göbüşümüz baayadır resim eklememiştim bii bakın bakalım fark belirginleşmiş mi?
Eki Görüntüle 126738
Eki Görüntüle 126740
Eki Görüntüle 126741

Ay kısslar maşallah hepinize çok tatlısınız hamileliğimiz ilerledikçe kilo alımı göbeğe doğru kayıyor ve çok fenayız kısslar genelde siyahlarla çekilmiş fotolar

eğer bende 4 kilo birden zayıflamamış olsaydım bende şimdi dombili olmuştum ama şuan ki kiloma bakarsan daha 3 kilo almış gibi oldum...bu ay tam 7 kilo brden vermişm niyeyse...

maşallah tatlım hem sana hem de yakışıklı oğluşunavalla herşeyde bir hayır vardır canım. düzenli diyet ve yürüyşün sayesinde fıstıkk gibi gözüküyorsun nazar değmesin

maaşallh kızlar buyuttnz bebişleri ikinz de şahane gozkyrsnz bu arada

çook gzll görünüüyooosnnz kızlarr maşallahhhh

oy oy maşallah hatunlar..sırf göbiş var ikinizde de..Ne simit çıkmış ne kalça..maşallah sübhanallah

çok tatlısın oğlunla beraber

cnm seninki birden atağa geçecek anlaşılan maşallah

Ay kısslar maşallah hepinize çok tatlısınız hamileliğimiz ilerledikçe kilo alımı göbeğe doğru kayıyor ve çok fenayız kısslar genelde siyahlarla çekilmiş fotolar

çok saolun teyzeleri kocaman oldu oğluşum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…