2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

evetttttttttt 25+3 lük prensesim nasılız kızlar büyümüşmüyüz
Eki Görüntüle 129483

waaw harika görünüyorsunuz canım ya maşallah hepimize allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
canım ya ne güzel bogazlı kazak giymişsin ben asla yakası kapalı şeyler giyemiyorum çıldırıyorum resmen hep yaka bağır açık bende

Son düzenleme:
hemde nasıl..didemcim valla çok fark etmiş,prensesin iyice ben burdayım demeye başlamış..
çok güzel,maşallaah ikinize de

maşallah cnmkocaman olmuş kızçen.

didem maaşallh buyutmuşun valla kızını

[ı]büyümez misiniz tatlım..fıstık gibi görünüyorsunuz..maşallah sübhanallah [/ı]

tşk ederiz teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiii
Funmak tatlım bende kış aylarında boğazlı kazak giymezsem rahat edemiyorum sanki ısınmıyorum

evetttttttttt 25+3 lük prensesim nasılız kızlar büyümüşmüyüz
Eki Görüntüle 129483

maşallah canımçok tatlısınız ana kız vallagayet fit bizim nisan anneleriprensesin de kocaman olmuş

Eki Görüntüle 129535 Eki Görüntüle 129536

kızlar benm kız birden pörtledi sankiii 26+3 üz minnoşumla..

tatlım benim minnoşunu ısırırım seninçok güzel görünüyor valla tü tü tü maşallah ikinize de

bizim prensesler sonradan açıldı. e artık zaten belli olmaması anormal olur ne kaldıki şurda

tesekkr ettik canım..walla ya zaman ne cabuk gecyr a zkaldı insaallh

cimcimenaz benimki de öyle oldu baştan senin gibi çıktı şimdi kocaman diyebilirim herkes anlıyor hamişmisin deyip duruyorlar maşallah ben ilk baştan dedim ne zaman çıkıcak bu göbek şimdi diyorum ki fazla büyümese mi acaba

ay sorma tatlımm gecen gun gezyrdk avm de kabanımı da çkarmştm sıcak diye , bi bakan bi daha dönp bakyr falan dedim eşime bende bi garplk mi var neden bakyr insanlar e hamilesn ya ondandr dyur ben hala normal biri gbi goryrdm kendmi

Kizlar hepinize guzel sozler icin tesekkur ederiz....

Bir sey dikkatimi cekti genelde bu sene her kesin kiz bebegi olucak sanki, ya da topikde daha cok kiz bebekliler var,ya da bana ogle geldi...Bir de kiz annelerine sormak istiyorum sizin kizlarinizda asiri haraketlimi??? Benim kizim Mashallah Subhenallah durmadan haraket ediyor...Allahim nazarlardan korusun cumlemizin meleklerini :))) Allaha emanet olun kizlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…