2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

övgü değil cnm gerçek,mutlu ettiysek ne mutlu..
bu arada toplamda kaç kilo oldu Aysucum senin?

cnm ben 64 ile başladım diyete başlamadan önce 74 e çıkmıştım yani 10 kilo almıştım.ama en son doktora gittiğimde 73.4 çıkmıştım.evde hiç tartılmamıştım önceden dün tartıldım 73 çıktı ama doktorunkiyle kıyaslıyamadım.cumartesi gidicem doktora o zaman öğrenicem artık net olarak.

aaa süpeer sen nerdeyse 2 aydır diyet yapıyorsun dimi..
hiç kilo almadın hem de verdin yani,valla süpersin,takdir ve tebrik ederim seni..:79:

Ewettt 27+2 gunluk KIZIM ve ben :)))

Babam beni ilk defa gordu ve aksam bu cicekle anneme geldi..Tabiiki annem icin degildi beni cok sevdiyi icindi :))

maaşallh canım göbüşlermz benzyr kendmi gordm sende

kuzucum maaşllh ya çok hoşsun sende..çok kilo almmaş gbi gozkyrsn çok fitsin sende

yorum yapan bütün teyzoşlarımıza çok teşekkür ederizz

babybaby ve seva

siz de çokk tatlısınız ve gayet güzel görünüyorsunuz ikiniz de

kuzucum maaşllh ya çok hoşsun sende..çok kilo almmaş gbi gozkyrsn çok fitsin sende [/QUOTE]

Yok hayatim cok sukur ben daha 1 kilo almishim ama bebegim Mashallah iyi kilo aliyomush doktor ole dedi :)) Ama hayatim ben zaten kilolu (72-73kg) hamile kaldigim icin....

Teyzoslar tesekkurler guzel sozler icin.Sizinde hepinizin gobekleriniz cok tatli .Her halde anneligin verdiyi bir guzellikdir bu...Allahim hepimize ayipsiz amansiz kucagimiza almayi nasib etsin Inshallah...

yorum yapan bütün teyzoşlarımıza çok teşekkür ederizz

babybaby ve seva

siz de çokk tatlısınız ve gayet güzel görünüyorsunuz ikiniz de

Hayatim yaa senle ben hemen hemen ayniyiz hatda sen benden birazcik daha ileridesin ama MASHALLAH cok fitsin.... ve cok tatlisin Allahim nazarlardan korusun..

Hayatim yaa senle ben hemen hemen ayniyiz hatda sen benden birazcik daha ileridesin ama MASHALLAH cok fitsin.... ve cok tatlisin Allahim nazarlardan korusun..

ayy tatlım benim çok teşekkür ederim. 4 kilo aldım toplamda. bu ay 1-2 kilo alırım herhalde. sen de çok çok az kilo almana rağmen bebişe ii bakmışsın canım maşallahHamişlik bütün annelere çoook yakışıyor

kızlar bu da bizzz. 27+3 günlük minnoşumm

hepinize ve göbüşlerinize maşallaah kızlaar..
hepiniz çok güzel fit hamileler olmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…