2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

tüü tüü maşallah canım bir tek karnın var diğer yanların gayet güzel kaç kilo aldın canım toplamda?

maşş çok guzle gozukuyorsunuzz

maşallah cnm.... nazar değmesin..

tüü tüü maşallah canım bir tek karnın var diğer yanların gayet güzel kaç kilo aldın canım toplamda?

sana ve bebisine masallah canim
Herbirinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim kızlarben de toplamda 7 kilo aldım şuanda da 67 kiloyum.Göbeğimle beraber göğüslerim de çok büyüdü..Göğüslerimden rahatsızım bu yüzdennerdeyse yakında göbeğime değecekler yaaa :1
:

erva çok iyi görünüyorsun cnm hiç öyle göğüsler karnına değecek gibide değil..ama evet bayağı büyüyorlar..banyodan sonra aynada kendimi görünce ıyyy diyorum..çok değişti tipim yaa

KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ

:93::93:

canım benimm maşallah çok tatlı gözüküyorsunuz. hiç kilo almamış gibisinbebişe de maşallah tabigöğüsler büyüyor maalesef ama ben bundan şikayetçi değilim çünkü eskiden çok küçüklerdi

bende genelde herşeyimi lcw den aldım 38 almıstım pantololarımı ilk başta cok boldu şimdi normal daha da almam zaten annemle kayınvalidem elbise almıslar onalrda kullanışlı dogum sonradsıda giyilecek türden mini elbise modunda artık taytla giyiyorum ama baya kısaldıalr göbek yukarı çekiyor
birde ilk hamile kaldıgımda lcw den eşimle esprili tişört aldık salak gi L beden almısız su anda lcw nin M bedenleri bile bol giyemedim kaldı öylece belki son ay giyerim hırkALARIN İÇİNE FALAN

KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ

cnm maşallah süper gözüküyosunuz ikinizde.

bende ilk aldığımı m almıştım o bile bol sonrakileri hep s aldım tam oluyolar.lcw nin kalıpları normal kıyafetlerdede bol zaten.normalde 38 giyen orda 36 giyer.

maaşallh ervacım çok hoş gozkyrsnz kilo durumunda çok ii bnce tü tü tü
teşekkürler tatlım..inanın bu düşünceler accaip moral oluyor insana
erva çok iyi görünüyorsun cnm hiç öyle göğüsler karnına değecek gibide değil..ama evet bayağı büyüyorlar..banyodan sonra aynada kendimi görünce ıyyy diyorum..çok değişti tipim yaa
teşekkür ederim canımben pek aynaya öyle bakmıyorum ki kendimden iğrenmiyeyim
teşekkür ederim canımbenim maalesef öncden de iyiydiler göğüslerim şimdi ise pamela anderson gibi oldu nerdeyse doğumdan sonra kalırsa diye ödüm kopuyor
LCW nin bedenlerini büyük yapıyorlar..bende 38 beden almıştım pantolanlarımı sanırım giydikçe de genişliyor..hâla rahat rahat giyebiliyorum ama sanırım 8.aydan sonra aşağıda kemer kısmı sıkar gibime geliyor..​
Teşekkürler Aysucum :13:

:nazar: annesine ve miniğine maşallaah..
bence de çok iyi görünüyorsun cnm..devamını bekliyoruz..
yaa bende eklemek istiyorum baya oldu 2-3 haftadır eklemiyorum,ama mak.bir türlü şarj edemedim..:
17:

sağol balım hepimze maşallah
ay sadece göbek var ne güzellllllll
cnm sağol ben ilk 4 ay kilo almamıstım çok üzülüyordum dr umda bebeğe yönelik bir diyet verdi hanfendiyi büyütüyoruz napalım

maaaşllh canm çok hoş gozkyrsnz valla

tşk ederim cimcimem

maşallah cnm benim sadece kızın kilo almış anlaşılan sende yok hiç bişey

canım evet azcık kalçam kilo aldı iyi oldu nasıl tasırdım o göbeği dimi ama

öy maşallah cnm...çok hoş görünüyosunuz..

sağol cnm sana da maşallah kuzucuğuna da
aslında 7 kg aldık biz kıızmla teyzeleri bakalım doğsun kalacak mı kilolar

Son düzenleme:

funmak tatlım 7 kilo çok ii valla 30 haftya göre maaşllh dyrm bebişe ve sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…