- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.281
KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ
:93::93:
maşş çok guzle gozukuyorsunuzz
maşallah cnm....nazar değmesin..
tüü tüü maşallahcanım bir tek karnın var diğer yanların gayet güzel kaç kilo aldın canım toplamda?
sana ve bebisine masallah canim
KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ
bende genelde herşeyimi lcw den aldım 38 almıstım pantololarımı ilk başta cok boldu şimdi normal daha da almam zaten annemle kayınvalidem elbise almıslar onalrda kullanışlı dogum sonradsıda giyilecek türden mini elbise modunda artık taytla giyiyorum ama baya kısaldıalr göbek yukarı çekiyor
birde ilk hamile kaldıgımda lcw den eşimle esprili tişört aldık salak gi L beden almısız su anda lcw nin M bedenleri bile bol giyemedim kaldı öylece belki son ay giyerim hırkALARIN İÇİNE FALAN
maaşallh ervacım çok hoş gozkyrsnz kilo durumunda çok ii bnce tü tü tü
erva çok iyi görünüyorsun cnm hiç öyle göğüsler karnına değecek gibide değil..ama evet bayağı büyüyorlar..banyodan sonra aynada kendimi görünce ıyyy diyorum..çok değişti tipim yaa
canım benimm maşallah çok tatlı gözüküyorsunuz. hiç kilo almamış gibisinbebişe de maşallah tabi göğüsler büyüyor maalesef ama ben bundan şikayetçi değilim çünkü eskiden çok küçüklerdi
bende genelde herşeyimi lcw den aldım 38 almıstım pantololarımı ilk başta cok boldu şimdi normal daha da almam zaten annemle kayınvalidem elbise almıslar onalrda kullanışlı dogum sonradsıda giyilecek türden mini elbise modunda artık taytla giyiyorum ama baya kısaldıalr göbek yukarı çekiyor
birde ilk hamile kaldıgımda lcw den eşimle esprili tişört aldık salak gi L beden almısız su anda lcw nin M bedenleri bile bol giyemedim kaldı öylece belki son ay giyerim hırkALARIN İÇİNE FALAN
cnm maşallahsüper gözüküyosunuz ikinizde.bende ilk aldığımı m almıştım o bile bol sonrakileri hep s aldım tam oluyolar.lcw nin kalıpları normal kıyafetlerdede bol zaten.normalde 38 giyen orda 36 giyer.
cnm sağol ben ilk 4 ay kilo almamıstım çok üzülüyordum dr umda bebeğe yönelik bir diyet verdi hanfendiyi büyütüyoruz napalımay sadece göbek var ne güzellllllll
maaaşllh canm çok hoş gozkyrsnz valla
maşallah cnm benim sadece kızın kilo almış anlaşılan sende yok hiç bişey
öy maşallah cnm...çok hoş görünüyosunuz..
sağol balım hepimze maşallah
cnm sağol ben ilk 4 ay kilo almamıstım çok üzülüyordum dr umda bebeğe yönelik bir diyet verdi hanfendiyi büyütüyoruz napalım
tşk ederim cimcimem
canım evet azcık kalçam kilo aldı iyi oldu nasıl tasırdım o göbeği dimi ama
sağol cnm sana da maşallah kuzucuğuna da
aslında 7 kg aldık biz kıızmla teyzeleri bakalım doğsun kalacak mı kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?