2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Çok tatlı çıkmışsınız..maşallah sübhanllah
maşallah sübhanallah koccaman olmuş bebiş
maşallah sübhanallahfit hamiş
buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum
aaa bebiş nerdee aramızda bu kadar göbişi olan sanırım sensin..maşallah sübhanallah.Eski kıyafetlerin hepsi oluyordur hâla değil mi

maşallah annesi kocaman olmuş prensesin
sende halen fit gözüküyosun

canım benim çok teşekkür ederim öyle böyle derken büyüttük cimcimeyi

tatlım sağol. hepimize maşallahYok be tatlım fizik olarak o kadar da ii değil.

maşş gobuşlerınıze kuzucuklar buyumuş

valla canım biliyorsun işte uğraştık galiba da başardık sonunda büyütmeyi

ooo Görkemcim büyütmüşsün prensesi ve göbüşünü...maşallaaah
bir anda nasıl atağa kalktınız öyle,süpeer görünüyorsunuz..

sağol canım ya valla tam atağa kalktı. inşallah öyle de devam eder bakalım

teşekkür ederim tatlım ama yok öyle fitlik kalmadı yanidoğumdan sonra inşallah

maşallaah çok iyi görünüyorsunuz
topiğimizin en fit annesi
teşekkürler teyzesi:78:
aaa bebiş nerdee aramızda bu kadar göbişi olan sanırım sensin..maşallah sübhanallah.Eski kıyafetlerin hepsi oluyordur hâla değil mi

kotlar oluyor ama fermuar kapanmıyor doğal olarak..lastik geçiriyorum düğme yerinden..hamile pantolonlarınında göbek kısmı dolmadığı için düşüyor..ondan eskilere devam ediyorum hala

30+4 doğan'ım ve ben

Eklentiler

• $30+4 (4).webp
    32 KB · Görüntüleme: 61
  • $30+4 (2).webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $30+4 (1).webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 51
30+4 doğan'ım ve ben

zynp06
WELCQME
leegorkemm
ohcanimadeysin

ay kızlar yeni gördüm...nedense girmiyordum bu topiğe...maşallah diyorum.. inş herşey böyle güzel geçer....

ohcanımadeysin...
nicikinin nerden geldiğini şimdi anladım..kız allah seni netmeye..maşallah ya.... iç karnın geniş... ozamanseni fazla yormuyo dimi..ağırlık merkezinden dolayı.. malum öne çeken pek bişi yok maşallah.. şok oldum

cok sagol dünü$..bebisin kafasi asagida canim böyle belli olmuyoda cibildak halde belli:))melegim zati bana benzesin yeterben ona vermeye raziyim

30+4 doğan'ım ve ben

Kocaman bir maşallah DOĞAN bebeğe...Canım adını daha yeni duydum...Güzel isim bulmuşsunuz oğluşunuza...

Teşekkür ederim canım...

bizde ne zamandir resim koymuyoduk,buraya bakinca ekleyelim dedik

Sanada kocaman maşallah canım...Nazar değmesin...

ohcanimaldeysin,leegorkemm,welqome,zynp06 Hepinize Masallah kizlar

Teşekkür ederim canım...

Kızlar hani diğer annelerin göbüşleri...Ben çok seviyorum göbüşlere bakmayı...Ekleyin bol bol bıdıklarınızın resimlerinizi...

buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum

30+4 doğan'ım ve ben

bizde ne zamandir resim koymuyoduk,buraya bakinca ekleyelim dedik

amanınn kaç gundur grmyrdm göbüşleri buyutmuşunuz kızlaaar ya hızlı b, şeklde buyuyrz artık kocamn maaşallh hepnze

birleşik olunca anlaşılmıyor dimi evet canım hiç bel sırt ağrım falan yok çok şükür.geceleri bayağı geriliyor ama gündüz ile gece arsında çok fark oluyor..iyice mideme çıkıyor sanki..ama ortalama göbeklere bakınca altında kalıyor..bu göbekte daha yeni çıktı diyebilirim.24. haftadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…