2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

30+4 doğan'ım ve ben

ayy maşallah canım ya.yakışıklı oğluşun büyüyor ama annesi formunu koruyorhamilelik tshirtün de pek bi yakışmış

bizde ne zamandir resim koymuyoduk,buraya bakinca ekleyelim dedik

anammm bu ne kokoşlukmaşallah tatlım hem sana hem bebişebüyümüş bebiş ama annesi güzelliğine güzellik katmış sanki

30+4 doğan'ım ve ben

Aysucum,maşallaah çok güzel görünüyorsunuz yine oğluşunla..
gerçekten vucudun süper olmuş,aynen devam
tshirtün aynısının beyazının kısa kollusu var bende de..halen dolduramayorum tam olarak ama..
doğuma yakın olur heralde..kotun da aynısı var..lcw

ayyy maşallaah cnm,merak ediyordum bayadır resim koymuyordun..
büyütmüşsün iyice göbüşü,çok da şıksın hani..

cok tesekkürler teyzesi
sagol canim yavas yavas büyütüyoruz iste
amanınn kaç gundur grmyrdm göbüşleri buyutmuşunuz kızlaaar ya hızlı b, şeklde buyuyrz artık kocamn maaşallh hepnze

sagol canim o senin güzelligin
Esra nında dediği gibi pek bi kokoşuz pek bi süslüyüz canımgöbiş de çok tatlı çıkmış ben çok beğendim

sagol teyzesisaclarim baya uzadi yazin kaynimin dügünü vardi ondan sonra kestircektim dügünün ertesi günü hamile oldugumu ögrenince kaldi:))belki bahtil inanc ama öyle iste..
hay maşallah..hem göbeeeene hem saçlarına ne kadann da uzunlar öyle

cok tesekkür ederiz teyzesibüyüyo bebisimizde, göbüsümüzde
anammm bu ne kokoşlukmaşallah tatlım hem sana hem bebişebüyümüş bebiş ama annesi güzelliğine güzellik katmış sanki

sagol canim evet bayadir koymuyodum resim bakinca buraya özenip bizde ekledik:64$iklik icinse ayrica sagol hamileligin KEYFiNi sürüyorum.bir kez yasadim,simdi hayirlisiyla ikinciyi yasiyorum veinsallah hersey yolunda olursada sonuncu hamileligimi yasiyorum ve birdaha ömrüm boyunca yasayamayacagim birsey olucak tadina varmak lazim dimi
ayyy maşallaah cnm,merak ediyordum bayadır resim koymuyordun..
büyütmüşsün iyice göbüşü,çok da şıksın hani..

30+4 doğan'ım ve ben
maaşallah topiğimizin abisine kocaman olmuş annesi ise gayet fit
minik kızın günden güne ben burdayım diyor büyüyor maaşallah canım
buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum

koymasan daha iyiydi kıskandık valla bir zamanlar senin gibi 2 annemiz daha vardı söylene söylene görkeme kilo aldırdık sıra sende kızlar yeni hedefimiz ohcanımadeysindir duyurulur

iyi yapmışsın canım eklemekle büyümüş maaşallah kızın sende çok şıksın bacım

çok saol teyzesi.

sana ve dogan`a kocaman masallah

çok saol teyzesi.

maşallah cnm yaaa kocaman olmuş seninde bebişin.

Kocaman bir maşallah DOĞAN bebeğe...Canım adını daha yeni duydum...Güzel isim bulmuşsunuz oğluşunuza...
çok saol teyzesi.ismimizi babamız buldu adıyla yaşasın hepimizin bebişleri inşallah.

aysucum maaşallh çok hoşsun valla tebrik ederimm .ayrca bebişini de kocamn yapmşn

çok saol teyzesi.

çok saol teyzesi.

ayy maşallah canım ya.yakışıklı oğluşun büyüyor ama annesi formunu koruyorhamilelik tshirtün de pek bi yakışmış
çok saol teyzesi valla şımarttınız beni

çok saol teyzesi.
evet ts-shirtümüz ve pantalonumuz lcwden.senin tshirtün neden olmuyo tatlım onlar bedenli.ben s benden aldım çok rahat oluyo.

maaşallah topiğimizin abisine kocaman olmuş annesi ise gayet fit
çok saol teyzesi.

aysu erkek oldğu çok belli canım Allah bağışlasın

çokı saol teyzesi evet tam erkek bebiş göbeği gibi

çok saol teyzesi.
evet ts-shirtümüz ve pantalonumuz lcwden.senin tshirtün neden olmuyo tatlım onlar bedenli.ben s benden aldım çok rahat oluyo.

ben l beden almıştım cnm,doğuma yakında giyeyim diye,şimdide ara ara giyiyorum ama
dolmuyor tabi büyük olunca,s tam oturur güzel olur tabi,pantolonum da öyle mesela 38 beden
almıştım ama bacaklarım doldurmuyor,bol duruyor,günlük kot gibi oluyor oda..

ooo skorpi masallah anacimm göbek almi$ basini gitmis

hilal o ne layn, bebek nerdeee allam bu kiz bide kilolardan dert yaniyooo.. biz ölelim o zamannn:81:

tesekkürler canim
canım harika görünüyorsun maşallah hepimize

sagol canimhic sorma göbü$ gidiyoen azindan 3 haftadir kilo almadim tek tesellim bu:))
ooo skorpi masallah anacimm göbek almi$ basini gitmis

hilal o ne layn, bebek nerdeee allam bu kiz bide kilolardan dert yaniyooo.. biz ölelim o zamannn:81:

sen baya büyük almışsınn cnm bende bi tane daha var lcwden oda m beden o bile büyük.pantolonumda 38 ilk zamanlar boldu ama şimdi tam oluyo.doğumada götürür bu beni.

sen baya büyük almışsınn cnm bende bi tane daha var lcwden oda m beden o bile büyük.pantolonumda 38 ilk zamanlar boldu ama şimdi tam oluyo.doğumada götürür bu beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…