- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.261
OY maşallah..Almış yürümüş prensin yaa..pek bi hoş gözüküyor göbiş30+4 doğan'ım ve ben
Esra nında dediği gibi pek bi kokoşuz pek bi süslüyüz canım
bizde ne zamandir resim koymuyoduk,buraya bakinca ekleyelim dedik
30+4 doğan'ım ve ben
30+4 doğan'ım ve ben
Kocaman bir maşallah DOĞAN bebeğe...Canım adını daha yeni duydum...Güzel isim bulmuşsunuz oğluşunuza...
Teşekkür ederim canım...
Sanada kocaman maşallah canım...Nazar değmesin...
Teşekkür ederim canım...
amanınn kaç gundur grmyrdm göbüşleri buyutmuşunuz kızlaaar ya hızlı b, şeklde buyuyrz artık kocamn maaşallh hepnze
Esra nında dediği gibi pek bi kokoşuz pek bi süslüyüz canımgöbiş de çok tatlı çıkmış ben çok beğendim
hay maşallah..hem göbeeeene hem saçlarınane kadann da uzunlar öyle
anammm bu ne kokoşlukmaşallah tatlım hem sana hem bebişe büyümüş bebiş ama annesi güzelliğine güzellik katmış sanki
ayyy maşallaah cnm,merak ediyordum bayadır resim koymuyordun..
büyütmüşsün iyice göbüşü,çok da şıksın hani..
maaşallah topiğimizin abisine kocaman olmuş annesi ise gayet fit30+4 doğan'ım ve ben
minik kızın günden güne ben burdayım diyor büyüyor maaşallah canım28+3 günlük benim bitanecik prensesim ve annesiEki Görüntüle 131507 Eki Görüntüle 131508 Eki Görüntüle 131509
buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum
iyi yapmışsın canım eklemekle büyümüş maaşallah kızın sende çok şıksın bacım
30+4 doğan'ım ve ben
zynp06
WELCQME
leegorkemm
ohcanimadeysin
ay kızlar yeni gördüm...nedense girmiyordum bu topiğe...maşallah diyorum..inş herşey böyle güzel geçer....
ohcanımadeysin...
nicikinin nerden geldiğini şimdi anladım..kız allah seni netmeye..maşallah ya.... iç karnın geniş... ozamanseni fazla yormuyo dimi..ağırlık merkezinden dolayı.. malum öne çeken pek bişi yokmaşallah.. şok oldum
sana ve dogan`a kocaman masallah
çok saol teyzesi.ismimizi babamız buldu adıyla yaşasın hepimizin bebişleri inşallah.Kocaman bir maşallah DOĞAN bebeğe...Canım adını daha yeni duydum...Güzel isim bulmuşsunuz oğluşunuza...
aysucum maaşallh çok hoşsun valla tebrik ederimm.ayrca bebişini de kocamn yapmşn
OY maşallah..Almış yürümüş prensin yaa..pek bi hoş gözüküyor göbiş
Esra nında dediği gibi pek bi kokoşuz pek bi süslüyüz canımgöbiş de çok tatlı çıkmış ben çok beğendim
çok saol teyzesi valla şımarttınız beniayy maşallah canım ya.yakışıklı oğluşun büyüyor ama annesi formunu koruyor hamilelik tshirtün de pek bi yakışmış
Aysucum,maşallaah çok güzel görünüyorsunuz yine oğluşunla..
gerçekten vucudun süper olmuş,aynen devam
tshirtün aynısının beyazının kısa kollusu var bende de..halen dolduramayorum tam olarak ama..
doğuma yakın olur heralde..kotun da aynısı var..lcw
çok saol teyzesi.maaşallah topiğimizin abisine kocaman olmuş annesi ise gayet fit
aysu erkek oldğu çok belli canım Allah bağışlasın
maşallah cnm yaaa kocaman olmuş seninde bebişin.
canım harika görünüyorsun maşallah hepimize
ooo skorpi masallah anacimm göbek almi$ basini gitmis
hilal o ne layn,bebek nerdeee allam bu kiz bide kilolardan dert yaniyooo.. biz ölelim o zamannn :81:
ben l beden almıştım cnm,doğuma yakında giyeyim diye,şimdide ara ara giyiyorum ama
dolmuyor tabi büyük olunca,s tam oturur güzel olur tabi,pantolonum da öyle mesela 38 beden
almıştım ama bacaklarım doldurmuyor,bol duruyor,günlük kot gibi oluyor oda..
ben l beden almıştım cnm,doğuma yakında giyeyim diye,şimdide ara ara giyiyorum ama
dolmuyor tabi büyük olunca,s tam oturur güzel olur tabi,pantolonum da öyle mesela 38 beden
almıştım ama bacaklarım doldurmuyor,bol duruyor,günlük kot gibi oluyor oda..
KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ
:93::93:
KIZLAAAAR BU BENİM İLK GÖBİŞ FOTOM OLACAK..DEVAMI DA GELECEK İNŞ.PRENSESİMLE 28+5 İZ
:93::93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?