- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
zynpcim göbüşün çok tatlı maaşallah baya belli oluyo bayrama kadar iyice çıkar göbüşlerimiz hamilelik giysen olmaz giymesen olmaz ben bol gelen kıyafetlerimi giyerim artık evlendiğimde aldığım kıyafetler bol geliyo şuan hamilelik alanınız var mı?
Bayılıyorum göbüşlerinizin resimlerine bakmaya.Hepsine maşallah....
evet cnm son 1.5 haftadır büyüyor:)oğluşun büyümek için koşuyo resmen ne güzel cnm ya seninde baya çıkmış göbüşün artık herkes hamile olduğunu rahatlıkla anlayabiliyordur maşallah
evet sivri göbeğim dimieveet canım tam bir oğlan göbüşüü sivrilmiş iyice..
son günlerde baya hızlı büyüyor dimi,senin ki de baya fark atmış
banada kız gibii geldi cnm.hayırlısı olsun şimdiden.13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
Maaşallah eskilerin deyimiyle tam erkek göbüşü olmuş seninkide canım.Kaç kilo aldın? Benimde göbek sivrildi fırladı birden ama cinsiyet daha meçhul haftaya öğrencez inşallah :)
banada kız gibii geldi cnm.hayırlısı olsun şimdiden.
B]
benim ve eşiminde hep kız diye geçiyordu
bebek mağazalarında hep kız şeyleri bakıyorduk ve herkezde snn kızın olucak diyordu çünkü çok ekşi yiyorum ama doktorumuz %99 erkek dedii inandık:)
yani tabiki kimse anlayamaz en iyisi doktorun söylemesi:)
ewt cnm ya çok belli olmaya başladı özelliklede 1 haftadır çok fena. hiç bişeyim olmuyo eteklerimin fermuarını yarım kapata biliyorummecburen alcam bi kaç parça bişey yapcak bişey yok geçen ablamın hamileliğini giydim sanki daha çok belli oluyo ozaman. artık bayramada hamilelik alcam mecburen. şöle ince kadife falan alıyım diyorum malum hamilelik kışa geldi
iyi akşamlar göbüşlülerrr
nasılsınız bakalım göbüşü çıkanları kıskandım kaydirigubbakcemile3benn benim göbüşüm yok akşamları çıkıyo o da yediklerimden zaten ama bütün göbüşler içinde en çok life city nin göbüşünü beğendimmm hamile göbüşü olduğu çok belli maaşallah
hafta olarak en büyük ben olduğum için sanırım en çok bnmki:)
tşk ederizzz bebeğimle sana teyzesi:)[/QUOTE
o tşk eden kuzucuğu yerim ben yaaa
benim çizelgem 1hafta geriden geliyo 14+2yiz pek fark yok yani ama ben hiç kilo almadım belki ondandır nasıl olsa büyüycek canımmm hayırlısı bakalım
kızlar buda benim 12. haftadaki akşam göbişimkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=56191&stc=1&d=1286701810
slm kızlar günaydın herkese... 13 haftalık göbüşüm:) gerçi bii 4 aylık görünümündede neyse....
merhaba arkadaşlar bende bugün çekebildim göbeğimi.
biraz çıktı çünkü hiç yoktu göbeğim bnm
hatta geçen haftalarda içine göçmüştü, sanki birden pırtladı bebeğim:)
bu arada bugün 13+6 yım.
Kızlar hepinize maaşallah bebişleriniz göbüşlerinize çok güzel yakışmış bu da benim 14+2 deki halim...
Merhaba kızlar bu dabenim göbüşüm tabi ekleyebildiysem eğer:) diğer topik almış başını gidiyor valla okumaya yetişemiyorum:)12+3 günlük bebeğim:)
işte bizim göbükümüüz :CüvCüv:
sata göre 12+6
usg göre 13+4
buda benim göbegimmmmmmm :))))))))))
kızlar bu da benim 11+6 lık görünümümkaydirigubbakcemile3bu gözüken göbüş resmen 4-5 günde bu hale geldikaydirigubbakcemile3
evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3
14+5 iz burda
13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=56191&stc=1&d=1286701810
hafta olarak en büyük ben olduğum için sanırım en çok bnmki:)
tşk ederizzz bebeğimle sana teyzesi:)[/QUOTE
o tşk eden kuzucuğu yerim ben yaaa
benim çizelgem 1hafta geriden geliyo 14+2yiz pek fark yok yani ama ben hiç kilo almadım belki ondandır nasıl olsa büyüycek canımmm hayırlısı bakalım
bnmde ultrasonda 1 hafta büyük gözüküyor ama ben sat a göre takip ediyorum
Akşamlar yanıltıcı ya benimde sanki 5 aylıkmış gibi oluyor akşamları canım benimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?