2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

ewt cnm ya çok belli olmaya başladı özelliklede 1 haftadır çok fena. hiç bişeyim olmuyo eteklerimin fermuarını yarım kapata biliyorum mecburen alcam bi kaç parça bişey yapcak bişey yok geçen ablamın hamileliğini giydim sanki daha çok belli oluyo ozaman. artık bayramada hamilelik alcam mecburen. şöle ince kadife falan alıyım diyorum malum hamilelik kışa geldi

oğluşun büyümek için koşuyo resmen ne güzel cnm ya seninde baya çıkmış göbüşün artık herkes hamile olduğunu rahatlıkla anlayabiliyordur maşallah
evet cnm son 1.5 haftadır büyüyor:)
eveet canım tam bir oğlan göbüşüü sivrilmiş iyice..
son günlerde baya hızlı büyüyor dimi,senin ki de baya fark atmış
evet sivri göbeğim dimi
banamı öyle geliyor diyordum ama sizde öyle sözlediniz:)

13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?
banada kız gibii geldi cnm.hayırlısı olsun şimdiden.
Maaşallah eskilerin deyimiyle tam erkek göbüşü olmuş seninkide canım.Kaç kilo aldın? Benimde göbek sivrildi fırladı birden ama cinsiyet daha meçhul haftaya öğrencez inşallah :)

ben 72 kilodan 68 e düşmüştüm cnm, çok bulantılarım vardı çünkü.
ama son 2 haftadır 1 kilo alarak 69 oldum.

banada kız gibii geldi cnm.hayırlısı olsun şimdiden.

B]

hayırlısı cnm ya kızımızda yok oğlumuzda ikisinede ihtiyacımız var. ama eşim hamileliğimi öğrendiğinden beri oğlumda oğlum diyo başka bişey demiyo diyorum kızsa alınacak senin bu laflarına, yok takmış oğlan diye.

benim ve eşiminde hep kız diye geçiyordu
bebek mağazalarında hep kız şeyleri bakıyorduk ve herkezde snn kızın olucak diyordu çünkü çok ekşi yiyorum ama doktorumuz %99 erkek dedii inandık:)

benim ve eşiminde hep kız diye geçiyordu
bebek mağazalarında hep kız şeyleri bakıyorduk ve herkezde snn kızın olucak diyordu çünkü çok ekşi yiyorum ama doktorumuz %99 erkek dedii inandık:)

hayırlısı olsun cnm ya insan kendini kaptırıyo herkes kız yada erkek diyince sanki nerden anlıcaklarsa.kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar göbüşlülerrr
nasılsınız bakalım göbüşü çıkanları kıskandım kaydirigubbakcemile3benn benim göbüşüm yok akşamları çıkıyo o da yediklerimden zaten ama bütün göbüşler içinde en çok life city nin göbüşünü beğendimmm hamile göbüşü olduğu çok belli maaşallah

maaşallah canım sağlıklı olsunlarda alırız önemli değil evt kışın ne tarz bi hamilelik alırız hiç fikrim yok ben evde olduğum için kıyafetlerşm olmamaya başlayana kadar hamilelik almayı düşünmüyorum aldıklarınızın da resimlerini koyun da fikir edinelim

hafta olarak en büyük ben olduğum için sanırım en çok bnmki:)
tşk ederizzz bebeğimle sana teyzesi:)

Kızlar maşallah Allah nazarlardan saklasın çk tatlı hepsiya girememiştim herkesin nasıl belirginleşmiş süper ya bizde çektik resmimizi ama telefndan atalım bilg. olumunekankayizsmile
slm kızlar günaydın herkese... 13 haftalık göbüşüm:) gerçi bii 4 aylık görünümündede neyse....

Kızlar hepinize maaşallah bebişleriniz göbüşlerinize çok güzel yakışmış bu da benim 14+2 deki halim...

Merhaba kızlar bu dabenim göbüşüm tabi ekleyebildiysem eğer:) diğer topik almış başını gidiyor valla okumaya yetişemiyorum:)12+3 günlük bebeğim:)

işte benim göbeğim 13+4 günlük :)))

işte bizim göbükümüüz :CüvCüv:

sata göre 12+6
usg göre 13+4

buda benim göbegimmmmmmm :))))))))))

kızlar bu da benim 11+6 lık görünümümkaydirigubbakcemile3bu gözüken göbüş resmen 4-5 günde bu hale geldikaydirigubbakcemile3

evet oğluşumla beeeen kaydirigubbakcemile3

14+5 iz burda

13+6 lık göbüşümüz. cinsiyetimiz henüz belli değil bakın bakalım acaba tahmini olan olacak mı?

Çook tatlısınız kızlar,maşallah hepinize....opuyorumnanaktan
3-4 hafta sonra sizin gibi göbişlere bizde sahip olucaz inşallaaah...:lepi:
Sizi görünce hevesim iyice arttı...hihoyyyt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…