- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.441
senide gördük..Eh bende ekleyeyim artık göbüşümü değil mi?
33+5 oğluşum ve ben
33+5 oğluşum ve ben
Sana ve oğluşuna maşallah sübhanallah33+5 oğluşum ve ben
33+5 oğluşum ve ben
cok hos gorunuyosunuz canim benim.maasallah.
senide gördük..çok hoşsun maşallh...çok güzel bi göbiş...
leegorkemm
ERVA
ohcanimadeysin
landsarc
cimcimenaz
zynp06
aysu87
life_city
teşekkürler kızlar..çok şükür herşey güzel gidiyo... burda göbişlri paylaşmak çok güzel...
maşallah ya nediyim... maşallah.. oğluşuna...
canim masallah
maşallah aysucumoğluş olacağı belli sivri göbüş ama sen de yine birşey yok gayet fitsin tatlım o yüzden sana da kocaman bir maşallah
Sana ve oğluşuna maşallah sübhanallah
maşallaaah ikinize dee
oğluş iyice sivrilmiş,sen de halen çok fitsin..
işte bizzzz 30 haftalık
canım maaşllh ya valla hamile oldgun bile çok belli deil çok hoş gozkyrsn yaaaa ben pırtladım iiden yaabu arda arkadaki kıızn galba çok şeker ya yerim ben onu
canım göbeğim çok yayvan sivrilmiyor hiç,ilkide öyleydi.hatat arkadaşım geçen gün hiç böyle göbek görmemiştim dedievet arkadakadi kızım dolanıp duruyordu ortalarda..rahat vermezki hiç bu arada 8 kiloya doğru hızla yol alıyorum..bak seni geçiyorum işte
ay ben 8 kilo oldum bile canım merak etmeeeee :86::86::86: nasılsa az kaldı zmanımız diye saldım bu aralar ben artık, azcık hamişliğimizi anlayalım deil mi
ya bu benim dikkat ettiğim halim salsam çok fena hızla alıcam sonra kötü olacak yaşadım biliyorum bu sfere böyle olmamalı diyorum kendime
işte bizzzz 30 haftalık
işte bizzzz 30 haftalık
saol cnm evet boydan kurtarıyorum biraz..çok çok uzun değilim ama tr ortalamasının üstündeyim 1.74 boyum.o kilolar doğumdan sonra çıkıyor ortaya asılmaşallaah canım gayet güzel ve fitsin..söylemesen hamile olduğun anlaşılmaz bile..
8 kilo çok değil zaten ama senin de hiç belli olmuyor,boydan şanslısın sanırım..
maşallah cnm yaa
hamile demeye bin şahit lazım.
bende 9 kilo aldım ama karnım önden gidiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?