2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

Eh bende ekleyeyim artık göbüşümü değil mi?

senide gördük.. çok hoşsun maşallh...çok güzel bi göbiş...
leegorkemm
ERVA
ohcanimadeysin
landsarc
cimcimenaz
zynp06
aysu87
life_city

teşekkürler kızlar..çok şükür herşey güzel gidiyo... burda göbişlri paylaşmak çok güzel...
33+5 oğluşum ve ben
maşallah ya nediyim... maşallah.. oğluşuna...

Son düzenleme:
cok hos gorunuyosunuz canim benim.maasallah.

maşallah aysucum oğluş olacağı bellisivri göbüş ama sen de yine birşey yok gayet fitsin tatlım o yüzden sana da kocaman bir maşallah

Sana ve oğluşuna maşallah sübhanallah

maşallaaah ikinize dee
oğluş iyice sivrilmiş,sen de halen çok fitsin..

çok saolun teyzeleri oğluşum mesajlarınızı okurken tepikleyip duruyo oda teşekkür ederiyo teyzelerine.

canım maaşllh ya valla hamile oldgun bile çok belli deil çok hoş gozkyrsn yaaaa ben pırtladım iiden yaa bu arda arkadaki kıızn galba çok şeker ya yerim ben onu

canım göbeğim çok yayvan sivrilmiyor hiç,ilkide öyleydi.hatat arkadaşım geçen gün hiç böyle göbek görmemiştim dedievet arkadaki kızım dolanıp duruyordu ortalarda..rahat vermezki hiç bu arada 8 kiloya doğru hızla yol alıyorum..bak seni geçiyorum işte

Son düzenleme:

ay ben 8 kilo oldum bile canım merak etmeeeee :86::86::86: nasılsa az kaldı zmanımız diye saldım bu aralar ben artık, azcık hamişliğimizi anlayalım deil mi

ay ben 8 kilo oldum bile canım merak etmeeeee :86::86::86: nasılsa az kaldı zmanımız diye saldım bu aralar ben artık, azcık hamişliğimizi anlayalım deil mi

ya bu benim dikkat ettiğim halim salsam çok fena hızla alıcam sonra kötü olacak yaşadım biliyorum bu sfere böyle olmamalı diyorum kendime

maşallaah canım gayet güzel ve fitsin..söylemesen hamile olduğun anlaşılmaz bile..
8 kilo çok değil zaten ama senin de hiç belli olmuyor,boydan şanslısın sanırım..
saol cnm evet boydan kurtarıyorum biraz..çok çok uzun değilim ama tr ortalamasının üstündeyim 1.74 boyum.o kilolar doğumdan sonra çıkıyor ortaya asılçocuk çıkınca kilolarla başbaşa kalıyorsun hamileyken belli olmuyor
maşallah cnm yaa
hamile demeye bin şahit lazım.
bende 9 kilo aldım ama karnım önden gidiyo.

benim dediğim gibi yayvan bir karnım var..iç karnımda geniş.öne değilde simit bölgeme doğru genişliyorum.burdaki çoğu kişinin şimdiki karnı bende 9 aylıkken bile yoktu

kızlar buda benim 29 haftalık göbişim
Eki Görüntüle 143601

bebişe de anneye de maşallahhh ayy pembişler de pek güzel görünüyor

ohh canımadeysin

tatlım süpperrrsinn valla ne diyeyim. manken gibi hatunsunmaşallah nazar değmesinarkadaki bebiş de dikkatimi çekti. hem de bu senin 2. olacak. o da çok tatlı ısırasım geldi arkadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…