- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.481
sağol canım ya ama sen benden zayıfsınkesinlikle öyle olacağını düşünmüyorum tatlım sen çok daha fitsin bende bel mel kalmadı amann önemli değil zaten kızım büyüsün geri kalmasın da.
ama tabi böyle şeyler duymak insanın hoşuna gitmiyor da değil o yüzden pazar akşamı moralimi düzelttiğin için çok sağol tatlım benimmm
32+3 güzeller güzeli kızım ve de bendeniz. arkadan olan fotomu yüklememin sebebi de kocişin bize aldığı sevgililer günü hediyemiz olan tshirtümüzü tam olarak göstermek. bana yazı biraz imalı geldide:90:çok üstüne gittim adamcağızın bu ara galiba:))
buda bnm 36+0 lık halimm:)
Kızzz... ne kadar zayıfsın... Maşallah...Ben senin 2 katınım walla
işte bizzzz 30 haftalık
32+3 güzeller güzeli kızım ve de bendeniz. arkadan olan fotomu yüklememin sebebi de kocişin bize aldığı sevgililer günü hediyemiz olan tshirtümüzü tam olarak göstermek. bana yazı biraz imalı geldide:90:çok üstüne gittim adamcağızın bu ara galiba:))
buda bnm 36+0 lık halimm:)
bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim
hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...
bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim
hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...
saol canım..tabi bu fark herkeste vardır,sadece göbüş değil tabi başka yerlerde de büyümüş yaniimaaşllh canım kocamn yapmşn bebişini valla
maşallah tatlım büyütmüşsün bebişi annesine mutlu sana
saol canım..tabi bu fark herkeste vardır,sadece göbüş değil tabi başka yerlerde de büyümüş yanii
saol Görkemcim,sen daha çok büyüttün aslında,senin kız sonradan atağa kalktı,
baya büyümüş,maşallaaah,sen de halen çok fitsin
maşallah sana ya ben duba olduum valla tişört çok tatlıymış gerçekten
MAŞALLAH 41 KERE...
İkinizede maşallah kızlar...
ay öpesim geldi göbeğini
life city canm maaşallh bebişine ve sana..bu arda çok az kaldı senn doğuma ne guzel yaa sag salim insaalllh...
Maşallah...Maşallah... Annelerimizin hepsi çok fit...
tüm teyzoşlarımıza maşallah sübhanallah..
maşallah size
kızlar minnoşumla biz geldik 31+1 iz burda..aldık başımızı gdiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?