2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

yok kız benim kalça çok aldı genişledi..yine eski kotlarımı giyiyorum ama fermuar açık tabi.lastikle tutturuyorum.ama gerçekten çok neişledi..benim göbek yayvan olduğuna simit bölgeme doğru genişledim.ondan resimleri hiç arkadan çekmem

Kızzz... ne kadar zayıfsın... Maşallah... Ben senin 2 katınım walla

işte bizzzz 30 haftalık
kızlar buda benim 29 haftalık göbişim
Eki Görüntüle 143601

buda bnm 36+0 lık halimm:)

tüm teyzoşlarımıza maşallah sübhanallah..

bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim

hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...

Eklentiler

• $IMG_1584i.webp
    10 KB · Görüntüleme: 65
  • $IMG_1712i.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
maaşllh canım kocamn yapmşn bebişini valla
saol canım..tabi bu fark herkeste vardır,sadece göbüş değil tabi başka yerlerde de büyümüş yanii
maşallah tatlım büyütmüşsün bebişi annesine mutlu sana

saol Görkemcim,sen daha çok büyüttün aslında,senin kız sonradan atağa kalktı,
baya büyümüş,maşallaaah,sen de halen çok fitsin

maşallah sana ya ben duba olduum vallatişört çok tatlıymış gerçekten

ayy sağol canım benim. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. büyümüştür inşallah sıpamyokkk kızz fit mit hak getire. biraz resim yanılsaması sanırım

maşallah sana ya ben duba olduum vallatişört çok tatlıymış gerçekten

sağol canım çok mutlu oldum. tatlım bende aslında o kadar zayıf narin falan değilim bide benm boyda kısa ama resimde dediğim gibi biraz daha farklı çıkmış sanırım

MAŞALLAH 41 KERE...

İkinizede maşallah kızlar...

ay öpesim geldi göbeğini

life city canm maaşallh bebişine ve sana..bu arda çok az kaldı senn doğuma ne guzel yaa sag salim insaalllh...

Maşallah... Maşallah... Annelerimizin hepsi çok fit...

tüm teyzoşlarımıza maşallah sübhanallah..

amanda amann oğluşumla şımardık valla:)
tşk ederzz teyzoşlarııı

bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim

hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...

Oyyy maşallah...Bebiş çok güzel büyümüş anneside çok güzel bakmış demekki...41,5 kere kocaman maşallah...

kızlar minnoşumla biz geldik 31+1 iz burda ..aldık başımızı gdiyoruzz

Eklentiler

• $IMG_0561.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_0564.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_0569.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…