2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

saol canım valla mankenlik bir halim yok aynanın yanıltması
arkadaki de kızım markete gidecektik hadi hadi dedi durdu çektirmedi bi türlü

ooooooooooo biz girmeyeli göbişler almış başını gitmişaSkiTo , sueylül , zynp06 , esrayağmur , gülfuren , aysu87 , ohcanımadeysin , *papatya*[/SIZE]kızlar maşallah hepinize allah nazarlardan korusun

32+3 güzeller güzeli kızım ve de bendeniz. arkadan olan fotomu yüklememin sebebi de kocişin bize aldığı sevgililer günü hediyemiz olan tshirtümüzü tam olarak göstermek. bana yazı biraz imalı geldide:90:çok üstüne gittim adamcağızın bu ara galiba:))

Eklentiler

• $yeni1-crop.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_3717-crop.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_3712-crop.webp
    10 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

ay kuuzm maaşllh ne kadr hoşşşşşş bi hamileisn yaaaaa tişörte de bayıldım valla maaşlhh szeeee

çok tatlı olmuşsun canım tişörtünde çok güzelmiş

leegörkem kalça bacak hiç almamış ya maşallah sadece göbek..ben tayt giyip arkadan çeksem korkar kaçarsınız:86::86:
çok hoş valla

ay kuuzm maaşllh ne kadr hoşşşşşş bi hamileisn yaaaaa tişörte de bayıldım valla maaşlhh szeeee

sağol tatlım bebişimle beraber teşekkür ediyoruzzbütünn bayanlara gerçekten hamilelik çok yakışıyor. ben herkesin göbüşlerine zevkle bakıyorum ve herkesi çok beğeniyorumsizde beni beğenince çok mutlu oluyorum

çok tatlı olmuşsun canım tişörtünde çok güzelmiş

çok sağol canım prensesi büyütmeye çalışıyoz bakalım. tişört güzel de azıcık imalı gibi sanki

leegörkem kalça bacak hiç almamış ya maşallah sadece göbek..ben tayt giyip arkadan çeksem korkar kaçarsınız:86::86:
çok hoş valla

sağol canım ya ama sen benden zayıfsın kesinlikle öyle olacağını düşünmüyorum tatlım sen çok daha fitsinbende bel mel kalmadı amann önemli değil zaten kızım büyüsün geri kalmasın da.

ama tabi böyle şeyler duymak insanın hoşuna gitmiyor da değil o yüzden pazar akşamı moralimi düzelttiğin için çok sağol tatlım benimmm

maşallah tatlım hem sana hem bebişebütün nisan anneleri çooookkk güzellllsende birşey yok sadece bebiş büyümüş

ahh cnm keşke bendede olmasaa.
ama nerdee ben tam 17 18 kilo aldım:)
neysehh bebiş için değer, veririz.
boyum uzun olduğundan çok göstermiyor desemde genede gösteriyorr:)

ahh cnm keşke bendede olmasaa.
ama nerdee ben tam 17 18 kilo aldım:)
neysehh bebiş için değer, veririz.
boyum uzun olduğundan çok göstermiyor desemde genede gösteriyorr:)

17 18 kilomuuu nerde peki onlarrr ben göremedimdeo zaman hamilelikten önce baya zayıftın tatlım sen yoksa hiç o kadar kilo almış gibi değilsin maşallahboyunun uzun olması büyük avantajj ne güzelben 1.63 üm mesela

buda bnm 36+0 lık halimm:)

İkinizede maşallah kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…