- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.501
kızlar minnoşumla biz geldik 31+1 iz burda..aldık başımızı gdiyoruzz
walla canım orda tam 8 kilo duryr her yerime dagttm galibaayyy canım benim minnoşunu yirimmm8 kiloyu nereye sakladın döylemesi ayıp. hiç almamış gibisin. bu arada minnoş büyümüş ama annesi maşallah ona
valla canım şu halinle bile belin incecik duruyor maşallah..doğumdan sonra hemen eski haline döneceksin belli çünkü hiç bir yerin almamış..ben belimle çok uğraşmıştım..en çok ordan almışım
Kız maşallahHiç göbün yok...
kızz cimcimee kendin gibi bir kız doğurucan anlaşılan..maşallaah ne tatlısınız öylee..
nazar değmesin,çok kibar göbüşün maşallaah
33+3 lük halimiz bu nisan bebişleri sankim çok kibar birer bebiş olacaklar yaa ne dersiniz?
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841
maşallah canım gerçekten de çok kibar çok güzel bir hamilesin
yok cnm aslında ben gayet kilolu bii hemileyimde göbüşüm küçük gibi geliyor gözüme.
32+3 güzeller güzeli kızım ve de bendeniz. arkadan olan fotomu yüklememin sebebi de kocişin bize aldığı sevgililer günü hediyemiz olan tshirtümüzü tam olarak göstermek. bana yazı biraz imalı geldide:90:çok üstüne gittim adamcağızın bu ara galiba:))
buda bnm 36+0 lık halimm:)
bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim
hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...
33+3 lük halimiz bu nisan bebişleri sankim çok kibar birer bebiş olacaklar yaa ne dersiniz?
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841
32+3 güzeller güzeli kızım ve de bendeniz. arkadan olan fotomu yüklememin sebebi de kocişin bize aldığı sevgililer günü hediyemiz olan tshirtümüzü tam olarak göstermek. bana yazı biraz imalı geldide:90:çok üstüne gittim adamcağızın bu ara galiba:))
buda bnm 36+0 lık halimm:)
bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim
hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841
valla tatlım resimde hiç öyle kilolu falan çıkmamış
tşkler cnm benim.kızlar sizlere ve minik yavrularınıza kocaman maaşallahsona yaklaştık artık
valla kendi adıma konuşayım şuana kadar 5 kilo aldım ama bende kilo önceden vardıAyyy kızlar yaaa...Maşallah maşallah sizlere...Nasıl kilo almıyorsunuz böyle...Kıskandım vallah...
kızlar maşallahbebişler kocaman olmuşlar.
maşallah canımbeyazlar içinde melek gibi görünüyorsun bizim nisan anneleri hepsi birbirinden güzell
oooo bir sürü göbüş gelmiş,bakması çok hoş oluyor..artık iyice büyümüşler ya 8. ayınızda olduğunuz çok belli..maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?