2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

ayyy canım benim minnoşunu yirimmm8 kiloyu nereye sakladın döylemesi ayıp. hiç almamış gibisin. bu arada minnoş büyümüş ama annesi maşallah ona
walla canım orda tam 8 kilo duryr her yerime dagttm galiba tesekkr edrim canm benm bakalım haftaya gorecegz minnoşumun ne kadr buyudugunu

tesekkr ederim canım benm, belim inceydi hep ben kiloyu totomdan alyrm galba hep braz dengesz oluyr ama ne yapalım dediğin gbi ins kısa surede veririz

buda bnm 36+0 lık halimm:)

bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim

hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...

kızlar minnoşumla biz geldik 31+1 iz burda ..aldık başımızı gdiyoruzz

33+3 lük halimiz bu nisan bebişleri sankim çok kibar birer bebiş olacaklar yaa ne dersiniz?
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841

kızlar maşallah bebişler kocaman olmuşlar.

buda bnm 36+0 lık halimm:)

bakın ne kadar büyümüşüz teyzoşlaar..baktım tesadif aynı kıyafetli fotom varmış hemen çektim

hatırlarsınız,ilk resim 23 haftalık ikinci ise 33 haftalık,işte 10 haftalık fark...

kızlar minnoşumla biz geldik 31+1 iz burda ..aldık başımızı gdiyoruzz

33+3 lük halimiz bu nisan bebişleri sankim çok kibar birer bebiş olacaklar yaa ne dersiniz?
Eki Görüntüle 145840
Eki Görüntüle 145841

kızlar sizlere ve minik yavrularınıza kocaman maaşallah sona yaklaştık artık

kızlar sizlere ve minik yavrularınıza kocaman maaşallah sona yaklaştık artık
tşkler cnm benim.
Ayyy kızlar yaaa...Maşallah maşallah sizlere...Nasıl kilo almıyorsunuz böyle...Kıskandım vallah...
valla kendi adıma konuşayım şuana kadar 5 kilo aldım ama bende kilo önceden vardı
kızlar maşallah bebişler kocaman olmuşlar.

ewt cnm büyüdüler artık. ee doğacaklar daha mı büyümesinler.

Maşallah çok güzelsin canım ya,inceciksin..

Maşallah çok tatlısın ve inceciksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…