2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

maşallah bebişlerimize
24-28. haftalar arası demişti doktorum benimce canım demekki oluyor

Son düzenleme:
defesen - scorpion - funmak
çok teşekkürler kızlar, ben de şehir dışındayım da 29. haftamda yaptırmak durumunda kalcam..

29+3 te prensesim 1250 gr. ve 40 cm.de haftasinda ilerliyomus,doktorum gelisimini normal dedi.doguma kadar 3 kilo olurmus:)) zaten yetertek sorun yatak istirahati verdi erken gelmesin diye bebi$.aslinda acilma falan yok ama tedbir amacli bebek cok asagida oldugu icin

bizde pazartesi dr,daydik.oglusum 27+5 te 1250 gram geldi.boyunu olcemedi buyudugu icin.net olarak resmini cekti.yuzu tamamen bana benziyo.babamizin morali bozuk oyuzden.kilosu icin 2.5 hafta ilerden gidiyo dedi dr.usg de son adet tarihime gore bebegim buyuk cikiyomus.3500 veya 3750 gram dogar dedi dr,muz.saglikli olsunda rabbimden baska bisiy dilemiyorum.

maşallah oğluna da ben baba neden bozuldu ona takıldım..anneye benzeyemezmi yanibizim kızda babaya benziyor ben hiçbir zaman sorun etmedim moral bozacak bişey değil..belki bu bana benzer

maşallah oğluna da ben baba neden bozuldu ona takıldım..anneye benzeyemezmi yanibizim kızda babaya benziyor ben hiçbir zaman sorun etmedim moral bozacak bişey değil..belki bu bana benzer

hakikaten cok bozuldu babamiz.ogluumda gercekten tamamen bana benziyo.doktorundan tut esimin yaninda calisanlar bile bana benzetti.esim kendisine benzemesini cok istiyomus demekki.bu arada suda aklima gelmiyo deil.ya huyu benzerse babasina o zaman yandim.esim cok sinirli ve inatci.yandim valla.

maaşllh butun bebklere tabi onları besleyen annelere de kocamn maaşllh

burdan okuduklarıma göre kivi kilo aldırıyormuş..başladım hergün yemeye inşallah normal kilosunda olur.çok endişelenmeye başladım artık ben.2 haftam var daha çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…