iyi akşamlar arkadaşlar..
bugün kontrolümüz vardı,30+o idik bugün ve kilomuz 1200 gr,boyumuz da 38 cm.kilomuz az,zayıf bir bebek olacak..aslında sağlıklı olsun da kilosu az olsun diyorum,bir yandan da üzülüyorum..burda bakıyorum da bebişlerin maşallahları var..allahım herkesin bebeğine sağlık nasip etsin..
27+5 haftayken gittim 970gr dedi dr kızlar.. normal dedi ama burdakiler hep 1000-1200gb sizce nasıl benim bebeğimin kilosu?
Ayin 25-de kontrolumuz vardi kizlar28+1 dik kilomuz 1400 kg,boyumuz 38 cm di ....?Dr cok iyi dedi ama sizce nasil kizlar ????
bence de çok iyi canım, maaşallah bebişinebenim minik incirim 29+4 te 38,5 cm ve 1422 gr. dı
bgün 30+2 ydik ,kontorlümüz vardı ve çok şükür ki 1557 gram ve 40cm..
iyi akşamlar arkadaşlar..
Bugün kontrolümüz vardı,30+o idik bugün ve kilomuz 1200 gr,boyumuz da 38 cm.kilomuz az,zayıf bir bebek olacak..aslında sağlıklı olsun da kilosu az olsun diyorum,bir yandan da üzülüyorum..burda bakıyorum da bebişlerin maşallahları var..allahım herkesin bebeğine sağlık nasip etsin..
Bitanem yaa sanki yanlis hatirlamiyosam bizim dogumlarimizda cok yakin :)) Benimki 18 nisan diyorlar ama..(bebishim o zamana kdr beklerse tabii ).Ya senin ne zmn inshallah ???
cuma günü 30+2 de doktordaydık..yine 31+6 ile uyumlu görünüyor..
43,5 cm ve 1856 gr.dı miniğim..tontiş tontiş yanaklarını gördük bu sefer,maşallaah oğluşuma..
2 haftada 600 gr.almış,tabi bende aldım ama çoğu ona yaramış
43,5 cm ve 1856 gr.dı miniğim..tontiş tontiş yanaklarını gördük bu sefer,maşallaah oğluşuma..
kızlar merhaba.. dün doktordaydık.. oğlumuz 31+1 de 1835 gram olmuş maaşallah.. doktorumuz önden gidiyoruz dedi..
Oğluşumda sata göre 28+3 usgde 30.haftaya uyumlu kilosu 1350gr boyu 38 cm
bende cuma günü gittim kontrole 30+1 di ozaman ama ilkkez 31 haftalık çıktı 1 hafta önde yani.kilosu 1.741 boyuda 41.95 cm maşallah kızıma
herkese merhaba. bizde bugün doktordaydık kızlar.prensesimin kilosu 1200 boyu 36.biraz miniğiz teyzeleri ama sağlıklı olsunlar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?