burdan okuduklarıma göre kivi kilo aldırıyormuş..başladım hergün yemeye inşallah normal kilosunda olur.çok endişelenmeye başladım artık ben.2 haftam var daha çok merak ediyorum.
ewet canim kivi kilo aldiriyo bebege ve besliyo.c vitamini yonunden de cok zengin.yumurta,sut, yogurt ve peynirde cok kilo yapiyo bebislere.bende bu aralar kivi ve mango cok yiyorum.besliyomus bebislri.
küçük gidiyor benimki..korkum ondan..ortalamada olsun fazlasında gözüm yok zaten.ablasıda çok kilolu değildi ama doğunca çok çabuk toparladı..hem iri olursa normal doğum yapamamaktan korkuyorum.zaten iri olma gibi bir şansı yokta
canim benmkide cok iri bir bebek deil.bu ikinci gebeligim.ama ilkinde 4 kilo dogmustu kizim.o zamanlar cok rahat bir hamilelik gecirmistim.bu gebeligim baya stresli geciyo.istahim cok az.yedigim seyler sadece meyve,corba,gunde yarim kilo sut,ve siksik sebze yiyorum.ekmek hic yemiyorum.zaten bu ulkede her yiyecegi bulamiyorum.bulduklerimle yetiniyorum.ben kilolu dogmasindan gectim artik.saglikoli,eli ayagi duzgun olsunda allahtan baska bisiy istemiyorum.rabbim herkese saglikli bebekler nasip etsin.icinde bizlerede.
bizde bugün doktordaydık teyzeleri
oğluşum son adet tarihine göre 31+4 ama usg de 32+2 çıkıyo
kilosu 1930 gram boyuda 44 cm sanırım ben hesapladım doktorumuz söylemedi onu.
merhaba arkadaşlar, ben de dün kontroldeydim. ama moralim çok bozuk bebeğimin baş çevresi yani bpd 12 gün geriden geliyor. 4 hafta önceki kontrolde de 7 gün geriden gelmişti. doktor makat duruşuna bağlamıştı. ama farkın giderek artması benim moralimi bozdu. halbuki hep kafası büyük çıkar espiri yapardık eşimle koca kafalı olucak. doktor dakikalarca kafasını inceledi dopplere baktı, hc değeri bir kaç günde önde. hiç bir sorun yok dedi. olsa zaten pat diye söyler hasta psikolojisinden anlamaması ile ün yapmış bir doktor. doktorum perinotolog kendisine güveniyorum. eşimle bneim kafa yapımızda küçük ama ne bileyim bi türlü kendimi toparlayamadım. merak ediyorum makat duruşunda olan anneler bpd değerleriniz nasıl? gerçekten haftasına göre küçük mü çıkıyor?
merhaba arkadaşlar, ben de dün kontroldeydim. ama moralim çok bozuk bebeğimin baş çevresi yani bpd 12 gün geriden geliyor. 4 hafta önceki kontrolde de 7 gün geriden gelmişti. doktor makat duruşuna bağlamıştı. ama farkın giderek artması benim moralimi bozdu. halbuki hep kafası büyük çıkar espiri yapardık eşimle koca kafalı olucak. doktor dakikalarca kafasını inceledi dopplere baktı, hc değeri bir kaç günde önde. hiç bir sorun yok dedi. olsa zaten pat diye söyler hasta psikolojisinden anlamaması ile ün yapmış bir doktor. doktorum perinotolog kendisine güveniyorum. eşimle bneim kafa yapımızda küçük ama ne bileyim bi türlü kendimi toparlayamadım. merak ediyorum makat duruşunda olan anneler bpd değerleriniz nasıl? gerçekten haftasına göre küçük mü çıkıyor?
maşallah 4 veya 4e yakın doğacak dimi bebişin doktorun dedimi tahmini bişey..
27+3 olduk teyzeleri kızcem 35 cm 1300 gr olmuş boyumuz çok uzunmuş doktorumuz öyle dedi 55 cm den aşağı doğmayacak galiba diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?