2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

bizde perşembe günü gideceğz doktora tam 32. haftada

maşallah yavrularımıza maşallah 41 kere

herkesin bebeklerine maşallah.ya birşey soracağım hani diyorsunuz ya şu kadar haftalık ama şu haftayla uyumlu diye ,şimdi benim ultroson kağıdına baktığımda aslen mesela 29w3d ama diğer taraftada tam 3 tane farklı hafta gösteriyot fl nin krşısında 30w5d yazıyor yok bga mi ne onun karşısında da 32w1d yazıyor başka birşeyin karşısın da da 30w3d yazıyor hangisini baz almam gerekiyor şu haftayla uyumlu diyebilmem için?

kızlar hepinizin bebişlerine maaşallah bizde bugün 32+1 de 2060 gr olmuşuz,boyumuzda yaklaşık 44 cm filan maaşallah deyin minik kızıma teyzeleri

bizde bugün gittik
28+3 te 1200 gr.dr haftasıyla tam uyumlu dedi.1 kilodan az çıkacak diye çok korkuyordum

canım o bende de oluyor ama bizim doktorun usg si ortalamayı alıyor mesela fl uykuk kemiği uzunlugu sende de uzun çıkmıs ortalamsı olması lazım her bir ölçümün oda bebeğin gelişimininin hangi hafta hangi güne denk geldiğini söylüyor

kızlar hepinizin bebişlerine maaşallah bizde bugün 32+1 de 2060 gr olmuşuz,boyumuzda yaklaşık 44 cm filan maaşallah deyin minik kızıma teyzeleri
oh maşallah minik kuşlara

bizde bugün gittik
28+3 te 1200 gr.dr haftasıyla tam uyumlu dedi.1 kilodan az çıkacak diye çok korkuyordum

canım benimkide 28 . haftada o civardaydı bakalım şimdi ne olmus maşallah

MAŞALLAH CNM..
bizde bugün gittik

CNM NİYE BU KADAR TEDİRGİN OLUYOSUN..BÜYÜYO BEBİŞLER İŞTE...BAK 1 KİLOYU GEÇMİŞ... SAĞLAM KHVALTIN PEYNİRİN SÜTÜN YOĞURDUN..BAKLİYAT SEBZE..HAFTADA TÜKETMEYE ÇALIŞ GERİSİ ALLAH KERİM...

yiyorum canım protein ağırlıklı besleniyorum ama yapısal olarak bebeğe çok kilo aldıramıyorum galiba..neyse 3 kiloyu bulsunda gerisi mühim değil.bundan sonra haftada ortalama 200 gr almaya başlayacaklarmı herhalde.

1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz...

maşallah nazar değmesin cnm sistemini ayrıntılı bizede yazsana

maşallah yusufa annesi ne güzel bakmışsın ben hastayım inşallah kızımı aksatmıyorumdur aşkım o benim

32+ 0 da 2051 gr. çıktı kızım

5 gün önde çıktı usg ortalaması 32+5 çıktı 2 nisan gözüküyor usg ye göre doğum tarihi bakalım kısmet ne zaman gelcek minik kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…