2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

esracim maasalah canim.

maşallah nazar değmesin cnm sistemini ayrıntılı bizede yazsana
sağol cnm.... cnm vallahi eşim artık 2 çeşit yemek istiyo benden... tavuk suyuna çorba..kremalı çorbalar..sebzeli işte mercimek vs vs... kesin 2 günde 1 bakliyatlı sulu yemek..yada taze fasuly gibi şeyler... pırasa falan.. bide yoğurt olmazsa olmaz..ekmeği kahvaltıda iyiyorum öyle azda değil...peynire saldırıyorum reçel gibi bal gibi şfa niyetine iyiyorum.. bu hafta 2-3 kere hamur işi yedim gittiğim yerde tadımlık oda harci hiç yemedim.. ya öyle büyük bi çabam yok cnm..düzene sokunca kendiliğinden oluyo sanırım... meyve vs ölçüm yok ama skisi gibi istemiyo cnm..
maşallah yusufa annesi ne güzel bakmışsın ben hastayım inşallah kızımı aksatmıyorumdur aşkım o benim
sağol cnm... yok zannetmiyorum ya bebişinin keyfi yerindedir kesin içini ferah tut...
maşalllah tüm bebeklere ve güzel annelere
41 kere
sağol canımcım...
bi bilsem...bebek doğum pozisyonuna geçeli 1buçuk ay oldu..normal diyo doktorum ama.4 kiloyu geçerse bilmiyorum nasıl olacak....

benimkinin kafası hala aşşağıda 2 haftadır ve hiç dönmedi biliyorum... dikkat ediyorum çünkü... 4 kilo bişey değil..4.5 kadar çatı müsaitse tabi..hayırlısı cnm...

aslında bende dediğin gibi besleniyorum ama nedense bebeğe kilo aldıramıyorum..kimisinin böyle olurmuş..

[ı]aslında bende dediğin gibi besleniyorum ama nedense bebeğe kilo aldıramıyorum..kimisinin böyle olurmuş..[/ı]

cnm yapıda var ama...doktorum bugün dedi..sen beslenmesen bile bebek kilo alır dedi....bi kapasitesi var..biz destek veriyoruz esasında...yok bizim çabalarımızla büyümüyolar ki..rabbbim büyütüyo dünyaya geliyolar..

ayy maaşallah tosuncuğa da annesine de kız yusuf dediğin gibi 4 kg falan gelir bu gidişle, ohh yumuk yumuk, rahat rahat yıkarsın tu tu tu maaşallah bi daha

32+ 0 da 2051 gr. çıktı kızım

5 gün önde çıktı usg ortalaması 32+5 çıktı 2 nisan gözüküyor usg ye göre doğum tarihi bakalım kısmet ne zaman gelcek minik kuzu

siz şekerlere de maaşallah canım doğumda söylenildiği gibi NURTOPlarını alacaksınız inşallah kucaklarınıza

sağol canımcım... kilosu değilde hayırlısıyla bi doğursan zamanında sağlıkla onu düşünüyorum şimdide... hastanemi bi belirlesem ne yi olcak..hemşire ebe falan..

ya kızlar benim doktorum mu ilgisiz sizinkimi çok ilgili bilmiyorum özel hastaneye gidiyorum daha çok ilgi bekliyorum doktorumdan ultrasona alıyo beni bebeğe akıyo tamam iyi diyo kilosunu falan ben soruyorum anca öyle söylüyo falan siz kendiniz mi soruyosunuz doktor mu söylüyo bunları

canım kendsi söylyr kilosunu falan zaten çıkarttgı kagttada yazyr

lila.vera;17575657]biz bugün 32.haftaya girdik...
kızım 2400gram 46 cm miş...maşallah 2 hafta önde gidiyomuş.

:81::81::81::81::81:maşallah annesi

arkadaşlar bu hamileleiginizin kaçıncı haftası oldugunu belli eden resimlitakvim nerden yapılıyo herkezde var bende yok bi tarif edermisiniz acaba lütfennn bi türlü bulamıyorum

ağzına sağlık canım bazen bunu unutuyoruz bizlerin elinde olan birşey değil tabi ki hatırlattğının için sağol canım yalnız bize düşen tedbir bizden takdir allahtan demek

28+4 de 1350 kgdı, haftasına göre uyumlu sanırım ama ben de çok kilo aldım bebeğe değil bana yarıyo sanırım diyetisyene falan gitmedim ama bu kilo alımını nasıl engelliycem bilmiyorum kızlar diyetisyene giden varsa verilen listeleri paylaşırmısınız yoksa ben doğuma kadar kendimi düşünemiyorum
Esracım maşallah bebişine kilo almaman da çok güzel rica etssem anlatırmısın nasıl besslendin egzersiz falan yaptın mı

Son düzenleme:

cnm yaptığım bişey yok desem..hamuş işinden tamemen kaçıyorum...ttlı türü şeyler olabildiğince az tüketiyorum..öyle tadına bakıyorum sadece..süt yoğurt vs paynir ekmeksiz tüketiyorum kimi zaman... esasında standart... yemeklerimi bi anda çorb ana yemek gibi değilde..önce çorba içiyorum...az bekleyip açıkıncada ana yemeği iyiyorum... bi 30-45 dak aralıklarla..acıkınca bi anda saldırmıyorum... artık öyle yaptım bakalım devam bu yöntemde inş almam yine...

bizde cumartesi doktordaydık kızlar.32+6 çıktı usgde oğlum 1 gün felan gerilemiş.2060 gr 45 cm olmuş.

SElam :)
ben de bugün doktora gittim 31+3 kilosu 2000 boyu 41-42 cm dedi iyi olduğunu söyledi doktor ama benim bacaklarım kalınlaştı göbeğim fazla şişmedi yayıldı daha çok ama bacaklarım kalınlaştı doğum sonrası ne yapıcam bilemiyorum .Sağlıcakla kalın ...

31 hafta 1550 kilo 1 hafta gerilemişiz
bundan dolayı 15 gün sonra tekrar kontrolümğz var hala ters duruyoruz

sezaryan istemiyorum.zamanında doğsun istiyorum niye böyle oldu ki şimdi yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…