1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz...
sağol cnm.... cnm vallahi eşim artık 2 çeşit yemek istiyo benden... tavuk suyuna çorba..kremalı çorbalar..sebzeli işte mercimek vs vs... kesin 2 günde 1 bakliyatlı sulu yemek..yada taze fasuly gibi şeyler... pırasa falan.. bide yoğurt olmazsa olmaz..ekmeği kahvaltıda iyiyorum öyle azda değil...peynire saldırıyorum reçel gibi bal gibi şfa niyetine iyiyorum.. bu hafta 2-3 kere hamur işi yedim gittiğim yerde tadımlık oda harci hiç yemedim.. ya öyle büyük bi çabam yok cnm..düzene sokunca kendiliğinden oluyo sanırım... meyve vs ölçüm yok ama skisi gibi istemiyo cnm..maşallah nazar değmesin cnm sistemini ayrıntılı bizede yazsana
sağol cnm... yok zannetmiyorum ya bebişinin keyfi yerindedir kesin içini ferah tut...maşallah yusufa annesi ne güzel bakmışsın ben hastayım inşallah kızımı aksatmıyorumdur aşkım o benim
sağol canımcım...maşalllah tüm bebeklere ve güzel annelere
41 kere
bi bilsem...bebek doğum pozisyonuna geçeli 1buçuk ay oldu..normal diyo doktorum ama.4 kiloyu geçerse bilmiyorum nasıl olacak....
sağol cnm.... cnm vallahi eşim artık 2 çeşit yemek istiyo benden... tavuk suyuna çorba..kremalı çorbalar..sebzeli işte mercimek vs vs... kesin 2 günde 1 bakliyatlı sulu yemek..yada taze fasuly gibi şeyler... pırasa falan.. bide yoğurt olmazsa olmaz..ekmeği kahvaltıda iyiyorum öyle azda değil...peynire saldırıyorum reçel gibi bal gibi şfa niyetine iyiyorum.. bu hafta 2-3 kere hamur işi yedim gittiğim yerde tadımlık oda harci hiç yemedim.. ya öyle büyük bi çabam yok cnm..düzene sokunca kendiliğinden oluyo sanırım... meyve vs ölçüm yok ama skisi gibi istemiyo cnm..
sağol cnm... yok zannetmiyorum ya bebişinin keyfi yerindedir kesin içini ferah tut...
sağol canımcım...
benimkinin kafası hala aşşağıda 2 haftadır ve hiç dönmedi biliyorum... dikkat ediyorum çünkü... 4 kilo bişey değil..4.5 kadar çatı müsaitse tabi..hayırlısı cnm...
[ı]aslında bende dediğin gibi besleniyorum ama nedense bebeğe kilo aldıramıyorum..kimisinin böyle olurmuş..[/ı]
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz...
32+ 0 da 2051 gr. çıktı kızım
5 gün önde çıktıusg ortalaması 32+5 çıktı 2 nisan gözüküyor usg ye göre doğum tarihi bakalım kısmet ne zaman gelcek minik kuzu
ayy maaşallah tosuncuğa da annesine dekız yusuf dediğin gibi 4 kg falan gelir bu gidişle, ohh yumuk yumuk, rahat rahat yıkarsın tu tu tu maaşallah bi daha
siz şekerlere de maaşallah canımdoğumda söylenildiği gibi NURTOPlarını alacaksınız inşallah kucaklarınıza
ya kızlar benim doktorum mu ilgisiz sizinkimi çok ilgili bilmiyorum özel hastaneye gidiyorum daha çok ilgi bekliyorum doktorumdan ultrasona alıyo beni bebeğe akıyo tamam iyi diyo kilosunu falan ben soruyorum anca öyle söylüyo falan siz kendiniz mi soruyosunuz doktor mu söylüyo bunları
cnm yapıda var ama...doktorum bugün dedi..sen beslenmesen bile bebek kilo alır dedi....bi kapasitesi var..biz destek veriyoruz esasında...yok bizim çabalarımızla büyümüyolar ki..rabbbim büyütüyo dünyaya geliyolar..
28+4 de 1350 kgdı, haftasına göre uyumlu sanırım ama ben de çok kilo aldım bebeğe değil bana yarıyo sanırım diyetisyene falan gitmedim ama bu kilo alımını nasıl engelliycem bilmiyorum kızlar diyetisyene giden varsa verilen listeleri paylaşırmısınız yoksa ben doğuma kadar kendimi düşünemiyorum
Esracım maşallah bebişine kilo almaman da çok güzel rica etssem anlatırmısın nasıl besslendin egzersiz falan yaptın mı
bizde cumartesi doktordaydık kızlar.32+6 çıktı usgde oğlum 1 gün felan gerilemiş.2060 gr 45 cm olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?