2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

31 hafta 1550 kilo 1 hafta gerilemişiz
bundan dolayı 15 gün sonra tekrar kontrolümğz var hala ters duruyoruz

sezaryan istemiyorum.zamanında doğsun istiyorum niye böyle oldu ki şimdi yaaaaaaaa

hayırlısı cnm...iyi bak beslen..bebeğinde ilerden gider inş...dönmde olayındada doğuma 1 gün kala bile dönebilir için rahat etsin..37. Haftaya kadar bu durum normal cnm..

bizde bugün kontroldeydik 32+4 =33.haftamizda melegimiz 2 kilo olmus,boyunu demedigelisimi, pozisyonu hersey yolundaymis.sadece bebegi asagida tasidigimdan yatak olayi devam(en azindan 3,4 hafta daha minigin iceride kalmasi lazim sonra dogsada sorun olmazmis.insallah acele etmeden yerinde durur

bende 33. ghaftamda gideceğim inşallah 1800 falan olur..ortalamada en azından olsun istiyorum.2 de olsa fena olmaz hani:76:

dün doktor teyzemiz baktı vee 36+0 da 2900 kg. ve boyu yani FL= 71 idi.
7 ile çarpınca 49cm ediyor.

bizim bebiş de 1700 gr 31. haftasında
çok merak ediyorum bebişii

maşallaah tüm bebişlerimize..nisan bebeklerimiz çok güzel gidiyor,inş.böyle doğuma kadar sağlıkla devam eder..amaan acele etmesinler zamanında gelsinler,tabi onları görmeyi çok istiyoruz ama en güvenli yerdeler şuan..

insallah sende güzel haberlerle gelirsin canim..
bende 33. ghaftamda gideceğim inşallah 1800 falan olur..ortalamada en azından olsun istiyorum.2 de olsa fena olmaz hani:76:

tesekkür ederiz teyzesi
maşallah tüm prenslere ve prenseslere tabi aferin kraliçelerimize

sagolasin canimevet insallah hepimizin bebekleri zamaninda gelir aceleci olmaz..

kizlar hepinizin bebislerine kocaman bir MASALLAH
31 hafta 1550 kilo 1 hafta gerilemişiz
bundan dolayı 15 gün sonra tekrar kontrolümğz var hala ters duruyoruz

sezaryan istemiyorum.zamanında doğsun istiyorum niye böyle oldu ki şimdi yaaaaaaaa

Minik kızım 33+3 haftasında tam tamına 48 cm ve 2527 gr. olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…