31 hafta 1550 kilo 1 hafta gerilemişiz
bundan dolayı 15 gün sonra tekrar kontrolümğz var hala ters duruyoruz
sezaryan istemiyorum.zamanında doğsun istiyorum niye böyle oldu ki şimdi yaaaaaaaa
bizde bugün kontroldeydik 32+4 =33.haftamizda melegimiz 2 kilo olmus,boyunu demedigelisimi, pozisyonu hersey yolundaymis.sadece bebegi asagida tasidigimdan yatak olayi devam (en azindan 3,4 hafta daha minigin iceride kalmasi lazim sonra dogsada sorun olmazmis.insallah acele etmeden yerinde durur
bizde bugün kontroldeydik 32+4 =33.haftamizda melegimiz 2 kilo olmus,boyunu demedigelisimi, pozisyonu hersey yolundaymis.sadece bebegi asagida tasidigimdan yatak olayi devam (en azindan 3,4 hafta daha minigin iceride kalmasi lazim sonra dogsada sorun olmazmis.insallah acele etmeden yerinde durur
dün doktor teyzemiz baktı vee 36+0 da 2900 kg. ve boyu yani FL= 71 idi.
7 ile çarpınca 49cm ediyor.
bizim bebiş de 1700 gr 31. haftasında
çok merak ediyorum bebişii
bende 33. ghaftamda gideceğim inşallah 1800 falan olur..ortalamada en azından olsun istiyorum.2 de olsa fena olmaz hani:76:
maşallah tüm prenslere ve prenseslere tabi aferin kraliçelerimize
maşallaah tüm bebişlerimize..nisan bebeklerimiz çok güzel gidiyor,inş.böyle doğuma kadar sağlıkla devam eder..amaan acele etmesinler zamanında gelsinler,tabi onları görmeyi çok istiyoruz ama en güvenli yerdeler şuan..
31 hafta 1550 kilo 1 hafta gerilemişiz
bundan dolayı 15 gün sonra tekrar kontrolümğz var hala ters duruyoruz
sezaryan istemiyorum.zamanında doğsun istiyorum niye böyle oldu ki şimdi yaaaaaaaa
Minik kızım 33+3 haftasında tam tamına 48 cm ve 2527 gr. olmuş...
dün doktor teyzemiz baktı vee 36+0 da 2900 kg. ve boyu yani FL= 71 idi.
7 ile çarpınca 49cm ediyor.
bizim bebiş de 1700 gr 31. haftasında
çok merak ediyorum bebişii
31.haftamızda oğlum 1961 gr ve 43 cm
32*1 de oğlum 2 kilo boyu 43 cm maşallah oğluma
ve tüm bebişlere 41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?